Böyle bişey olamaz ya !

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Defalarca net pozisyonları değerlendiremedik ve maç berabera kaldı. Derlerya hani atamayana atarlar. ! Böylesine önemli bir maçta berabere kalınır mı üstelik o kadar da net pozisyonlar harcadık olacak gibi değil ! Ama malesef futbolda herşey olabiliyor. Pisi pisine gitti 2 Puan
Çaykur Rize: 1 Galatasaray: 1

Bu sene fener şampiyon olur. Geçen hafta çok ağladılar bu hafta penaltılar üst üste geldi.
Gs 2. bizde 3. oluruz. Sıralama zaten baştan belli.

2.lik için kazanılmış bir puan olarak görmek lazım :)

Bizim 2 haftada 6 puanımızı yediler hakemler sağolsunlar. Ve sonunda Cüneyt çakırı verdiler böyle bir maça adam kariyerinde ilk defa Gençlerbirliği maçı yönetmiştir :) Ve sonuç olarak düzgün hakemle olanlar ortada. Ayrıca cüneyt çakırda hata yaptı kuyt ve sow pozisyonunda zenci olan adam ismini unuttum onun futboldan men edilmesi lazım !!

Muslera yapmazdı böyle bi zamanlama hatası ama o kadar kaçırırsan olacağı bu.
Şampiyonluktan ümidimi kesmedim ben hala. Şampiyon olabiliriz.

hocam bana sorarsan kötü oynadık zevksiz maçtı.. bi takımın eviyle deplasmanı arasındaki fark bu kadar mı fazla olur ya...

bu sene fener şapmion olması lazım. olmazsa lig den çekiliriz ortalığı fena karıştırız haaa küstürmeyin bizi sizi gidiler sizi :)

2.olsakta ön elemesiz cl ye gidip paraları kapacaklar ne de olsa.tr şampiyonluğuna kim ne veriyor

2.olsakta ön elemesiz cl ye gidip paraları kapacaklar ne de olsa.tr şampiyonluğuna kim ne veriyor

Sezonu birinci sırada bitiren takım Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dağıtılan dayanışma parası, ligin isim hakkı gelirleri ve performans primlerinin yanı sıra 15 milyon lira şampiyonluk ödülüne sahip oluyor.

Sadece şampiyonluk ödülü bu lig tv gelirlerini cartı curtu söylemiyorum bile feci bir para geliyor geçenlerde bir yerde en az 80 milyon gelir sağlandığını duymuştum ancak buda en az yani

Ayrıca ligler şampiyonluk kazanmak için vardır.

Dün bizim maçta 2 penaltı vardı evet ama güzelde oynadık yani baskıyı hissettirdik o 2 penaltı olmasaydı bile rahat yenerdik o maçı hadi herşeyi geçtim gossonun pozisyonu kırmızı kart ve %100 penaltı tartışılmaz.

Forvetsiz oynarsak olacağı bu tabi.Deplasmanda 20 puan kaybetmek ne demektir abi

Fenerbahçe deplasmanda 3 tane derbi oynayacak kafadan 6 puan kaybeder şampiyon olmayı ne zannediyolar anlamadım ki 6 puan fark var tamam ama 11 tane de maç var daha kim bilir neler olur neler.

galatasaraylı değilim ama 280 liram gittiği için üzgünüm.

Sezonu birinci sırada bitiren takım Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dağıtılan dayanışma parası, ligin isim hakkı gelirleri ve performans primlerinin yanı sıra 15 milyon lira şampiyonluk ödülüne sahip oluyor.

Sadece şampiyonluk ödülü bu lig tv gelirlerini cartı curtu söylemiyorum bile feci bir para geliyor geçenlerde bir yerde en az 80 milyon gelir sağlandığını duymuştum ancak buda en az yani

Ayrıca ligler şampiyonluk kazanmak için vardır.

Dün bizim maçta 2 penaltı vardı evet ama güzelde oynadık yani baskıyı hissettirdik o 2 penaltı olmasaydı bile rahat yenerdik o maçı hadi herşeyi geçtim gossonun pozisyonu kırmızı kart ve %100 penaltı tartışılmaz.

Yok abi abartı bir rakam o La Liga'da Premier Lig'de bile anca dönüyor o paralar.10 Milyon Euro'yu geçmez bizim ligin şampiyonluk primleri

Yok abi abartı bir rakam o La Liga'da Premier Lig'de bile anca dönüyor o paralar.10 Milyon Euro'yu geçmez bizim ligin şampiyonluk primleri

10 milyon euro belki devlet tarafından verilen cart curt olabilir ama lig tv falan katlar yani emin olun.Ayrıca bir dolu sponsorluk anlaşması var.Biraz önce internette de okudum benim dediğim rakam az bile kalıyor ve ben bu rakamı hatırlıyorum yani beyaz tv demi gördüm başka bir spor programında mı bilemiyorum

Gerçi şöyle de birşey var 1 tl verilse dahi şampiyonluk için savaşacaksın şampiyonluklar için ligler var. Gs bu sene deplasmanda çok puan kaybetti ama bizde kaybettik. Biz kaybetmeseydik puan farkı 12 13 olurdu en az deplasmanda az kaybeden şampiyon olur zaten takımlarımızın deplasman karnesi iyi değil.

Hukümet liderlerinin elinde bile paralar dönüyorsa futbol için normal bende.Olur mu olur. :)

İşin orasını bilmem tabi ama ordan devam ederse havada ban kokusu var sanki :)

10 milyon euro belki devlet tarafından verilen cart curt olabilir ama lig tv falan katlar yani emin olun.Ayrıca bir dolu sponsorluk anlaşması var.Biraz önce internette de okudum benim dediğim rakam az bile kalıyor ve ben bu rakamı hatırlıyorum yani beyaz tv demi gördüm başka bir spor programında mı bilemiyorum

Gerçi şöyle de birşey var 1 tl verilse dahi şampiyonluk için savaşacaksın şampiyonluklar için ligler var. Gs bu sene deplasmanda çok puan kaybetti ama bizde kaybettik. Biz kaybetmeseydik puan farkı 12 13 olurdu en az deplasmanda az kaybeden şampiyon olur zaten takımlarımızın deplasman karnesi iyi değil.

Tüm gelirler bakımında doğrudur ben sadece TFF'nin verdiği para açısından demiştim o yüzden şaşırdım :) Bu sene ligin hiç havası yok zaten ne Fenerbahçe ne Galatasaray ne Beşiktaş hiç biri düzgün oynamıyor bir oynuyolarsa 3 maç vasatın altında kalıyolar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri