Böyle kızlar düşman başına :D

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Bildiğin ticari anlaşmalar yapılıyor bu programlarda adına da evlilik denilmiş.

Böyle kendini beğenmişleri alıp bi güzel neyse cuma akşamı ağzımı bozmak istemiyorum

maşallah hatunun kaş göz ayrı oynuyor..
ayrıca doğrudur aracının mazot parası belki o kadar ama kimsede demiyor ki sen o parayı nasıl kazanıyosun..
gerçi sizde haklısınız sormaya gerek yok,
mimikler, konuşma tarzı ne papuç olduğunu gösteriyor :)
bir gecede bile çıkarıyor olabilir o parayı

türk kızları işte

---------- Spam Engelliyici 00:10 ---------- Önceki Mesaj 00:08 ----------

sanırsam ev ev gezecek bayan

Bi yandan diyorum bu bayan laf söylemek olmaz ama bi yandan bakıyorum ayda asgari ücretle 3 çocuk okutan insanlara...Bu kadının araba kaç beygir acaba:D

Ama ben yine kıllanmadım diyil viral olabilir danışıklı reklam da olabilir:) Bayağı ses getirdiği ve izleyici çektiği de aşikar..:) Sinekten yağ çıkarma olayı olabilir :)

Yine de haline şükreden insan bence en huzurlu ve zengin insandır..

Gece arada görüyorum bu programı, gözüm takıldığı oluyor. Çoğu zaten cast. Hadi onu geçtim kimiside ekranda olmayı seviyo maymunluk yapıp ekranda kalıyorlar

11173379_1115247885158009_8351854105787532619_n.jpg

ben bunu face de paylaşmıştım.karının kaşı başka yöne,gözü başka yöne oynuyor :D

Bu olay sadece Türkiye gibi cinsel açlığın afrikasını yaşayan ülkelerde yaşanıyor. Ufacık bir deliği karadelik yapan bizim milletimiz. Onların salatalığı varsa bizimde cam bardağın içine 2 tane ters yerleştirilmiş üstüne de eldiven çekilmiş karadeliğimiz var. Bizde vermeyelim ! Yürüyün gardaşlar. :D

En azından dürüst bir şekilde söylüyor :) Buna benzer diğer kadınlar istediğini alana kadar profesyonel bir şekilde rol yapar ve anlayamassınız :)

Son düzenleme:
aracımın mazotu derken hanfendi kendisi motor ztn kendi yakacağı benzinden bahsediyor sanırsam

Suçun bir kısmıda adamda

Madem birine talip oluyorsun, önce bir tanı, dinle, nedir, ne değildir öğren ondan sonra talip ol...
Kadına hak veriyor değilim ama ne istediği de belli, iş kadını, büyük bir servetin sahibi ve evlenmek istediği kişinin özelliklerini söylemiş.

Son düzenleme:
Türk televizyon kalitesi gün geçtikçe kendini geliştirmeye devam ediyor..

Ondan sonra Türk Sineması, Türk Televizyonu neden gelişemiyor..

Her diziye ver acitasyonu, hem filme ver komediyi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri