p.m.ne çabuk dolmuş yahu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar merhaba. Lütfen bu yazıyı önyargısız okuyun. Bazen bilgi verdiğime beni pişman ediyorlar. Neden mi ?
sonuna kadar okudum kardeşim son derece haklsın sadece baltalamak adına burda bulunan ınsanalr var kendisi paylasım yapmaz ama yapanıda kan davalısı gibi ezmeye çalısır emegıne yuregıne saglık yardımların hıcbır zaman karsılıksız kalmaz. iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir
taktik paylaşmıcaksını kardeşim bu kadar basit ben dünya geneli için paylaştım taşladılar resmen konuyu baltalamaya çalışanlarmı dersin ben taktiği aldım konuyu kapat diyenlermi dersin yazık günah yataktik paylaşıcaksan karşılık beklemiceksin konuyu açıcaksın 2 hafta forumu terk ediceksin
![]()
bana birisi ses engelini videonun sesini berbat etmeden geçmeyi söyleyebilir miaz bişey bozulsun kafi
Hocam neden paylaşılmasın sizin gibi düşünenler ne kadar fesat youtubenin parası bitmez kardeşimhocam taktik paylaşılmaz ki.
araştırıp kendileri öğrenmesi lazım bu iş böyle
hani nerde konu birader bulamadım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.