Böyle TBM Gördünüz mü Arkadaşlar?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Patlayan videoyu biliyorum hocam 2 tane patlayan video var. İlk önce reklam çıkmıyordu 1-2 gün reklam çıktı zaten resimde gözüküyor. Hiç kazandırmadı.

Tüm Kanallar silinir mi hocam naptın sen. Silersem bir daha video yüklemem zaten. 10 kanal hepsi manuel..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Başka türlü düzelmez bu tbm.
ben sadece öneri sundum.
:cool:

Reklam Sunumunu devre dışı bırakıp etiket ve açıklamaları ve başlıkları yeniden Değerlendire bilirdim ben olsaydım :( Ama On Kanal ve benim tbmlerim sıkıntı bastı beni soğumadım değil

arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum

Bu kadar olmaz ya bedavaya çalışıyoruz :)

yükseltelim derken daha çok azaldı TBM

ne yapmak lazım anlamadım gitti...

ss10t.jpg

edit: arkadaşlar değerli fikirlerinizi bekliyorum...

reklam türlerine baksana tıklar nerden geliyoda tbmsi yok. Beleş reklam diye bi şeymi çıktı

kardeşim seni sağlam bir partnerlik paklar, bu kadar tık ve saçma T.O, TBM'ye yazık günah etme kanalına.

reklam türlerine baksana tıklar nerden geliyoda tbmsi yok. Beleş reklam diye bi şeymi çıktı

hocam şimdi aklıma geldide google.com ve google.com.tr yi engellemiştim ben onunla ilgisi olabilir mi?

reklam türü dediğin yer burası mı?

ss9k4.jpg

hocam şimdi aklıma geldide google.com ve google.com.tr yi engellemiştim ben onunla ilgisi olabilir mi?

reklam türü dediğin yer burası mı?

ss9k4.jpg
Orası değil hocam bak Video,Resim,Animasyonlu resim felan yazması lazım adsense>performans raporları>Reklam türleri

Hocam, sanırım türkçe içerik ve bir hayli düşük tbmli kategoridesin. O kadar izlenmeye o tbmler hakikaten emeğine yazık dostum. Bence şu anda senin sorunun izlenim değil, TO ve tbm. Serkan üstadın tbm ile ilgili konularına odaklan bence. O izlenime en az 0.04 almalısın ki biraz olsun emeğinin karşılığın al, türkçe içerik için bu düşüncem.

Serkan üstadın dediği gibi yabancı içerikler öyle yada böyle emeğinizin karşılığını veriyor. Niche odaklı türkçe içerikler haricinde sanırım pek bir şey kazandırmıyor türkçe içerik.

Konuya girmeden baya yuksek miktarlar tahmin etmistim ya o nasil tbm 0.01 olsa neyde 0 vermis adamlar :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Orası değil hocam bak Video,Resim,Animasyonlu resim felan yazması lazım adsense>performans raporları>Reklam türleri

sscfm.jpg

(Eşleşmeyen reklam istekleri)
tıkladığımda inanılmaz bir görüntü:
13 Eyl 2013 Cum 47.504
14 Eyl 2013 Cmt 164.445
15 Eyl 2013 Paz 20.506
16 Eyl 2013 Pzt 40.169

nasıl bu kadar olmuş ki anlamadım :o

aynen arkadaşın dedigi gibi

Hocam, sanırım türkçe içerik ve bir hayli düşük tbmli kategoridesin. O kadar izlenmeye o tbmler hakikaten emeğine yazık dostum. Bence şu anda senin sorunun izlenim değil, TO ve tbm. Serkan üstadın tbm ile ilgili konularına odaklan bence. O izlenime en az 0.04 almalısın ki biraz olsun emeğinin karşılığın al, türkçe içerik için bu düşüncem.

Serkan üstadın dediği gibi yabancı içerikler öyle yada böyle emeğinizin karşılığını veriyor. Niche odaklı türkçe içerikler haricinde sanırım pek bir şey kazandırmıyor türkçe içerik.

türkçe içeriğim yok hocam ingilizce ve rusça içerikler.. patlayan videoda rusça.. ama o videoları izleyeceğim.. teşekkürler..

Sen google reklamlarını aç gelirlerin bi nebze artacak

google engellerini kaldırdım hocam eğer yaına kadar bir şey dğeişmez ise rusça kanalı partnerlik için başvuru yapacağım.

ilginiz için teşekkürler..

gelişmeleri aktaracağım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri