Böyle Videolardan Para Kazanmak İster misiniz ?

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim. Beni tanıyanlar bilir bilmeyen arkadaşlarda eski paylaşımlara bakarsa hem paylaştığım konuları hemde ne kadar eski bir üye olduğumu görür. Forumda üyelerin yorumlarına baktığımda bazı arkadaşların para kazanmakta hala zorluk yaşadıklarını görüyorum. Bu işe yeni başlayan video hazırlamakta zorluk çeken arkadaşlar aşağıda örneğini verdiğim videoyu hazırlamak hem çok basit hemde size belli bir düzene oturttuktan sonra aylık rahatlıkla 4 haneli kazançları getirir.

Bu konu youtube da benim gibi profesyonel olanlar veya bu tarz videoları bilenler için basit gelecektir ancak yeni başlayan arkadaşlar için bu videolar birer HAZİNEDİR.

Bu şekilde video hazırlayacaksanız dikkat etmeniz gereken ilk husus mutlaka İngilizce olmasıdır. Yapmanız gereken tek şey google veya yandex sayfa çeviricisi kullanmak . Yöntem çok basit. Kazanç paylaşmak yasak olduğu için burada paylaşamıyorum. Ancak şuna emin olun ki size örneğini verdiğim videodaki gibi videolardan oluşan 2 tane kanalım var . Bu tarz çalışın sabırla video yüklemeye devam edin aylık en aşağı 1000 doları yani bugünkü kurla çarpın aylık 5000 TL yi rahatlıkla kazanırsınız. Ben bu kanallarımda öyle 10 dakika kuralına da pek uymuyorum. Genelde 5 yada 7 dakikalık videolar yüklüyorum. Ben çok memnunum . Tavsiye uyun sizde memnun kalacaksınız.

Kendi kanallarımı burda paylaşmadım. Size hazırladığım örnek video aşağıda. İsteyen alıp kullanabilir.

Video : https://www.youtube.com/watch?v=APR1gx3mRQs

hocam youtube da yeniyim, 1 çocuk kanalım özgün 2 ay düzenli video yükledim günlük pk açıldı ama arkasını getirmedim çok izlenme olmuyor diye bıraktım . Youtube beni biraz indexlesin diye düşündüm yakında tekrar devam edeceğim oraya , ilaveten bir kaç tane daha özgün kanal düşüncem vardı. sizin bu kanal fikriniz çok mantıklı geldi hemen çalışmalara başlıyorum konu hakkında. videonuzu da indirdim :) biraz bi montajla yükleyeceğim müsedenizle denememi yapmış olayım sayenizde

ellerine sağlık, slayt hangi yöntemle hazırlıyorsun. telıfsız müzikleri devamlı kullanmak problem olmuyor mu? tekrarlanan içerik

Son düzenleme:
bu tip kanalların pk kazanmaları kısa sürede kapatılıyor boşuna umut bağlanmamalı. hele hele yeni başlayanlar hiç cesaret etmesinler.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin yt bu tarz slayt kanallarina onay vermiyor yakalarsada para kazanmasini kapatiyor. Anlasilan epey uzun zaman olmus hocam ytden uzak kalali.

hocam youtube da yeniyim, 1 çocuk kanalım özgün 2 ay düzenli video yükledim günlük pk açıldı ama arkasını getirmedim çok izlenme olmuyor diye bıraktım . Youtube beni biraz indexlesin diye düşündüm yakında tekrar devam edeceğim oraya , ilaveten bir kaç tane daha özgün kanal düşüncem vardı. sizin bu kanal fikriniz çok mantıklı geldi hemen çalışmalara başlıyorum konu hakkında. videonuzu da indirdim :) biraz bi montajla yükleyeceğim müsedenizle denememi yapmış olayım sayenizde

istediğin gibi kullanabilirsin kardeşim. Bu tarz videolar hem kolay hem zamanını almaz hemde zamanla güzel para getirir. Yeterki sabırlı ol

İnsanları yanlış yönlendirmeyin yt bu tarz slayt kanallarina onay vermiyor yakalarsada para kazanmasini kapatiyor. Anlasilan epey uzun zaman olmus hocam ytden uzak kalali.

Sizde hareketlendirin arkaplanı. Kesip atmayın, bir fikir verin.

Konunuzla alakalı telifsiz videolar bularak wondershare tarzı bir program ile basit bir şekilde video oluşturabilirsiniz. [MENTION=8523]tokibala[/MENTION] hocamınızı uzun zamandır bilirim. Verdiği fikirlerden para kazanan biridir. Kendisi de bu durumla ilgili görüşlerini paylaşacaktır. Ama dediğim şekilde videolar düzenleyerek videolar yapılabilir.

Size başka bir taktik. Özellikle diyet konusu ( Keto ürünleri ciddi satılıyor ) üstüne videolar hazırlayarak clickbank'dan para kazanılabilir. Araştırarak nasıl yaptıklarını bulabilirsiniz.

Sizde hareketlendirin arkaplanı. Kesip atmayın, bir fikir verin.

Konunuzla alakalı telifsiz videolar bularak wondershare tarzı bir program ile basit bir şekilde video oluşturabilirsiniz. [MENTION=8523]tokibala[/MENTION] hocamınızı uzun zamandır bilirim. Verdiği fikirlerden para kazanan biridir. Kendisi de bu durumla ilgili görüşlerini paylaşacaktır. Ama dediğim şekilde videolar düzenleyerek videolar yapılabilir.

Size başka bir taktik. Özellikle diyet konusu ( Keto ürünleri ciddi satılıyor ) üstüne videolar hazırlayarak clickbank'dan para kazanılabilir. Araştırarak nasıl yaptıklarını bulabilirsiniz.

O tarz bildigin kaynak site varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri