Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nedemek hocam ben teşekkür ederim.Arkadaştan 10 kanal alındı, ödeme geçildi, umarım uzun soluklu gmail ve kanal olur. Ayrıca daha önceden duymadığım, dikkat etmediğim 6 kategori verdi arkadaş kendisine teşekkür ederim.
hocam değişmeyen kısım 88.234 kısmı 88.234.xxx.xxx xxx.xxx şeklinde bir kombinasyon yap bakayım kaç farklı ip adresi geliyorkonuyu baltalamak gibi olmasın ama 2 gün önce falan ip değişmiyor diyonudunuz konu acmısınız hocam her ipden ayrı hesap açıldı diyorsunuz bunu anlamadım ben
Yok sorun değil hocam isterseniz ip adresinize bakın IP Adresim - Statik & Dinamik IP Adresi - IP Değiştirme & Öğrenme sonra modeme reset atın ilk 2 hane sabit kalıyor.O internet sağlayıcının sınırladığı bi şeymiş.peki hocam k.byın tekrardan dediğim gibi baltalamak değildi amacım
deneyip konuyada yazarsanız baltalamış olmazsınız hocampeki hocam k.byın tekrardan dediğim gibi baltalamak değildi amacım
3cx sistemini kullanıyorum hocam.Telefon onayı hangi yoldan yapılıyor
hocam bence roket sistemi olmalı arşivinizin listesini vericeksiniz isteyenler istediği şarkıyı roketleyecek ve oy sırasına göre çalacak.
offffffff lanet olsun ya adam mail istiyo yazarken penreyi kapatıyorum radyo konusuna yazacağıma kendi konuma yazıyorum noluyoryanlış yere yazdın galiba![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.