Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba 20 adet hesap alımı için skype adresinizi pm bekliyorumkanal satışlarımız günceldir.
skype adresim haddinibilxdMerhaba 20 adet hesap alımı için skype adresinizi pm bekliyorum
kanal alan arkadaşlar dikkat edin..
satın aldıgınız kanallara emek vereceksiniz umut baglayacaksınız..
kimsenin işine taş koymam ama bilgisini vermek şart.
burası forum sayfası herkes istediği yorumu kuralına göre yazar.
hocam yanlış anlamayın ama sıkıntılarını bilmediğiniz işlerlemi uğraşıyorsunuz.ben arkadaştan 2 defa kanallar aldım herhangi bir sıkıntı çıkmadı şu ana kadar. Ancak neye dikkat etmemiz gerektiğini açıkça yazarsan bizlerde ne olması gerektiğini biliriz satış yapan arkadaşta bilir @brain
valla onu bilemiyecem ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.hocam sisteminizden 20 adet hesap almak istiyorum ancak kanallarım " bu işlev şuanda kullanılamıyor, daha sonra tekrar deneyin" diye bir hata veriyor adsense'e bağladığımda sizin kanallarınızda da aynı sorun ile karşılaşırmıyım
yok normal 15dk onaylı youtube kanallarıhttp://www.ytpara.com/onayli-gmail-youtube-hesap-alim-satim/30322-2013de-veya-2012de-acilmis-kanal-ariyorum-acil.html
Varsa pm yolla
ocak,subat ayındanda acılmıs kanal olur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.