BTC ile ödeme

• Kullanıcı YTcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

YTcu

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bi siteye bakiye göndericektim. Site BTC ile ödemeyi Coinpayments.net üzerinden alıyo. Coinbase'deki btc hesabımdan Coinpayments'e btcyi göndermek için emir verdim fakat, Coinbase saatlerdir btcyi göndermiyo, işlemi pendingte bekletiyo. İşlemi iptal etmek istedim Türkiye'de canlı destekleri yokmuş, mail attım bölgenize destek verilmiyo diye mail geldi:mad: İşin kötü tarafı bakiyeyi yüklemek için verilen btc adresine 7.5 saat içinde btcyi göndermek gerekiyo, yoksa Coinpayments işlemi iptal ediyo, sonradan btc o adrese gitsede boşa gidiyo. BTCyle ödeme yapan arkadaşların başına hiç böyle bi durum geldimi, ne yapmamı önerirsiniz?

Coinpayments ile iletişime geçin hocam adresi sizin için kitlesinler. Birde coinbaseden herhangi bir mail aldınız mı gönderim onayı için. Veya coin hesaptan çıktı blockchain ağında onay bekliyor olabilirmi o yüzden pending yaziyor olabilir.

Coinpayments ile iletişime geçin hocam adresi sizin için kitlesinler. Birde coinbaseden herhangi bir mail aldınız mı gönderim onayı için. Veya coin hesaptan çıktı blockchain ağında onay bekliyor olabilirmi o yüzden pending yaziyor olabilir.
Yok hocam coinbaseden mail gelmedi. status.coinbase.com dan baktım btc performanslarında sorun varmış :mad: Coin saatlerdir hesaptan çıkmadı, zaten TXid de vermediler saatlerdir. Coinpaymentse freshdeskten ticket attım, daha cevap gelmedi.

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 22:14 ----------

Edit:7.5 saattin bitimine 1 saat kala coinbase btcleri göndermiş. Ödeme gelincede Coinpayments attığım ticketı işlem tamamlandı yazıp otomatik kapatmış.

Coinbasenin yavaşlığından dolayı btcler yok yoluna gidicekti nerdeyse.
BTCyle yabancı sitelere hızlı bakiye gönderen arkadaşlar hangi cüzdanları kullanıyo acaba, tavsiyesi olan varmı?

Son düzenleme:
hocam verilen süre dolduktan ödeme giderse Coinpayments size bir mail ile bildiriyor ve bir lin veriyor ödemeyi geri iade etmek için sizden btc adresi istiyor. gönderim masrafını düşüp size iade ediyor. diger coinler içinde aynısı geçerli.

nie bilindik yerleri kullanmıyorsunuz ?

hocam verilen süre dolduktan ödeme giderse Coinpayments size bir mail ile bildiriyor ve bir lin veriyor ödemeyi geri iade etmek için sizden btc adresi istiyor. gönderim masrafını düşüp size iade ediyor. diger coinler içinde aynısı geçerli.
Onuda yazmışlar, ama onada sadece 8 saat vermişler.

---------- Spam Engelliyici 27.10.2019 00:00 ---------- Önceki Mesaj 26.10.2019 23:57 ----------

nie bilindik yerleri kullanmıyorsunuz ?
Blockchain.info(Blockchain.com oldu) kullanıyodum. Onda da bazen giriş için saatlerce mail gelmiyodu, o yüzden kullanmayı bırakmıştım. Sizin önerdiğiniz bi yer varmı?

Son düzenleme:
Yok hocam coinbaseden mail gelmedi. status.coinbase.com dan baktım btc performanslarında sorun varmış :mad: Coin saatlerdir hesaptan çıkmadı, zaten TXid de vermediler saatlerdir. Coinpaymentse freshdeskten ticket attım, daha cevap gelmedi.

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 22:14 ----------

Edit:7.5 saattin bitimine 1 saat kala coinbase btcleri göndermiş. Ödeme gelincede Coinpayments attığım ticketı işlem tamamlandı yazıp otomatik kapatmış.

Coinbasenin yavaşlığından dolayı btcler yok yoluna gidicekti nerdeyse.
BTCyle yabancı sitelere hızlı bakiye gönderen arkadaşlar hangi cüzdanları kullanıyo acaba, tavsiyesi olan varmı?

Hocam birikim için tuttuğum coinleri ledger Nano s cuzdanimda saklıyorum. Genelde bu cüzdanda coin çıkışı olmuyor birikim hesabı gibi.

Hot wallet olarak mobilde bitpay PC de blockchain kullanıyorum ama her zaman en iyisi kendi private keyin üzerinde kendi hâkimiyetinin olmasıdır aksi halde sizinkisi gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Freewallet.org dan uzak durun.
Bitgo ve xapo wallet çok önceleri kullandım o dönem.icin sorun yaşamadım
BTC.com (eskiden farklı bir cuzdandi satın alındı son hali ne bilmiyorum kullandığım dönemden sorun yaşamadım)
Blockchain.info (yılların sitesidir yinede ne olacağı belli olmaz)
Coinbase deneyiminiz var zaten

Aklıma geldikçe yazarım yine dediğim gibi coinlerinizin kontrolünü üzerinize alın

BTCTürkü neden kullanmıyorsunuz hem işlem ücreti de yok. Genelde 15 dakika içinde gönderiyorlar.

BTCTürkü neden kullanmıyorsunuz hem işlem ücreti de yok. Genelde 15 dakika içinde gönderiyorlar.
BTCTürk'ten 7/24 hemen btc gönderebiliyomuyuz?

Yabancı borsalardan Bitfinex'den btc çekmek istemiştim, 2 gün bekletmişlerdi.

Borsa hizmeti wallet olarak kullanılmaz. BTCturk CEO'su un pena kanalindaki soru cevabını dinleyin kendisi de btcturkun wallet hizmeti olmadığını belirtmiştir.

Borsada para tutulmaz arkadaşlar mtgox aratip okuyun. Yıllar geçti borsada hiç olan paranın miktarını söylemeye gerek yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri