BTC Yatırımı

hasanaci

Yasaklanmış
Arkadaşlar konu iptaldir bazı işsiz arkadaşlar gelip konuyu başka yerlere çekmek için elinden geleni yaptı bişey olursa yeni yardımcı olmak isterim iyi günler

Son düzenleme:
Okduğun bilgi nerede hocam kim demiş kim yazmış nasıl demiş nerede demiş kaç gün önce demiş?

Neye göre çıkış yapacak ?

Ben de yıllardır bitcoin ile uğraşıyorum.Kimsenin bu şekilde tavsiyelerine aldırmadım.

Bitcoin 200 TL iken alıyordum daha da artmaz diyorlardı,500 oldu hala alıyordum.Derken 14-15 bin civarlarına geldi hala alım yapıyorum.

Her yatırımda olduğu gibi bunda da risk var.Ben kendimi zorlamayacak bir şekilde düzenli olarak alım yapıyorum.Bugüne kadar beni üzmedi.Güzel kazançlar elde ettim.

Yok şu kadar artacakmış yok şu zaman düşecekmiş muhabbetlerine aldırmayın ve bu işe üzüleceğiniz miktar ile girmeyin.Bitcoin hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar varsa nasıl alınır nasıl satılır vs gibi bilgiler verebilirim.Selamlar.

Bende uzun süredir btc ile alt coin ilgileniyorum bilen biliyor.Tahminim sadece Btc Kasım ayına kadar çıkış yapacağını düşünmüyorum.Önümüzdeki 1-2 ay boyunca yine böyle artmadan düşer çıkar dengede gider Kasım yükselme başlayıp Aralık Ocak aylarında patlama olacağını düşünüyorum.

Şunu unutmayın bitcoin hangi seviyede alırsanız alın zarar etmessiniz yani işte şu seviyeden aldım keşke geçen hafta alsaydım baksana btc çok yüksek keşke almasaydım deme sen uzun vadede her zaman kar ediceksin.Sadece sabır yani 1 ay önce bile 10000 seviyesinden alsaydın 3 btc 15.000 falan çıktı daha fazla karın net 15.000 tl olucaktı.İstersen 15.000 den uzun vadede kar edersin.

Son düzenleme:
Ben de yıllardır bitcoin ile uğraşıyorum.Kimsenin bu şekilde tavsiyelerine aldırmadım.

Bitcoin 200 TL iken alıyordum daha da artmaz diyorlardı,500 oldu hala alıyordum.Derken 14-15 bin civarlarına geldi hala alım yapıyorum.

Her yatırımda olduğu gibi bunda da risk var.Ben kendimi zorlamayacak bir şekilde düzenli olarak alım yapıyorum.Bugüne kadar beni üzmedi.Güzel kazançlar elde ettim.

Yok şu kadar artacakmış yok şu zaman düşecekmiş muhabbetlerine aldırmayın ve bu işe üzüleceğiniz miktar ile girmeyin.Bitcoin hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar varsa nasıl alınır nasıl satılır vs gibi bilgiler verebilirim.Selamlar.

Hocam çok mantıklı bir açıklama yapmış ben sadece öneride bulundum BTC batırmaz 1 ay sonra yükselmese bile illaki yükselir

Başka isteğiniz var mı ?

Burda şunu okudum bunu okudum diyip kafanıza göre alın satın diyosunuz bir öneri sunuyorsanız bakın arkadaşlar şu yüzden yatırım yapmalısınız demeniz gerek..

Bu forumdaki çoğu kişi para kazanma amacıyla geliyor ee adam geldi 1 btc aldı varını yoğunu gömdü 2 gün sonra bişey oldu bozduracak btc %15 değer kaybetti ne yapacak ? Adam bozduracak kim ne derse desin borsa işi böyledir 1 ay yataya geçer 1 ay sert yukarı sonra hop 3 ay daha yatay en azından şunu demelisin.

Atınca 3 ay boyunca adını unutacağınız parayı gömün arkadaşlar

Başka isteğim şu hangi yabancı forumlardan takip ediyosun ?

Hangi dergilerin köşe yazılarını okuyorsun ? Hangi ekonomistlerin yorumlarını değerlendiriyorsun ?

Burda şunu okudum bunu okudum diyip kafanıza göre alın satın diyosunuz bir öneri sunuyorsanız bakın arkadaşlar şu yüzden yatırım yapmalısınız demeniz gerek..

Bu forumdaki çoğu kişi para kazanma amacıyla geliyor ee adam geldi 1 btc aldı varını yoğunu gömdü 2 gün sonra bişey oldu bozduracak btc %15 değer kaybetti ne yapacak ? Adam bozduracak kim ne derse desin borsa işi böyledir 1 ay yataya geçer 1 ay sert yukarı sonra hop 3 ay daha yatay en azından şunu demelisin.

Atınca 3 ay boyunca adını unutacağınız parayı gömün arkadaşlar

Başka isteğim şu hangi yabancı forumlardan takip ediyosun ?

Hangi dergilerin köşe yazılarını okuyorsun ? Hangi ekonomistlerin yorumlarını değerlendiriyorsun ?

Hocam Öneriden ne anlıyosun sen buraya gelip bana hesap sormaya hakkın yok o raya kocaman öneri yazdım sen nasıl anlarsan anla ben kesin yükselecek diye birşey demeddim okuduklarım doğrutusunda bir öneri sundum isteyen yapar isteyen yapmaz benim keseme giren çıkan yok bu kadar basit sizinde hiçbir sorunuza cevap vermiyorum herkes yapsın sen yapma

Hocam Öneriden ne anlıyosun sen buraya gelip bana hesap sormaya hakkın yok o raya kocaman öneri yazdım sen nasıl anlarsan anla ben kesin yükselecek diye birşey demeddim okuduklarım doğrutusunda bir öneri sundum isteyen yapar isteyen yapmaz benim keseme giren çıkan yok bu kadar basit sizinde hiçbir sorunuza cevap vermiyorum herkes yapsın sen yapma

Merak etme hocam zaten kimse yapmaz senin önerine :D

Hadi hayırlı forumlar.

Merak etme hocam zaten kimse yapmaz senin önerine :D

Hadi hayırlı forumlar.

sizin gibi insanlar yüzünden kimseye yardım edesi gelmiyor bu arkadaşların çünkü sürekli bir çok bilmişlik sürekli bir üstün görme hayırdır ya
sana bir önerim var kendine gözlük al birdaha yorum yapacağın konuları dikkatlice oku iyi günler

bitcoin için ekledim skypeden hocam

Arkadaşlar dün dediğim de 3850$=1 BTC idi eğer dediğim de 1 BTC almış olsaydınız şuan 1BTC=4250 yaklaşık 400 dolar kar payınız olacaktı bazı işsizler konuyu baltalamasaydı bilmeyen bazı kişiler bile kar edecekti ama bazılarına iyilik yaramıyor

Arkadaşlar dün dediğim de 3850$=1 BTC idi eğer dediğim de 1 BTC almış olsaydınız şuan 1BTC=4250 yaklaşık 400 dolar kar payınız olacaktı bazı işsizler konuyu baltalamasaydı bilmeyen bazı kişiler bile kar edecekti ama bazılarına iyilik yaramıyor

Hocam bugün alanda yarın bi bakarsın 3850 geri düşer :) uzun vadede evet kazandırır ama kısa vade için alalım demek olmaz.3 aydır oynamayan ripple bir gecede yüzde elli zengin etti.şimdi anlık hareketle iş yapacaklara tavsiye zor.fakat uzun vadede piyasa hacmi en yüksek 5 coine yatırmalarını tavsiye etmek daha mantıklı

Hocam bugün alanda yarın bi bakarsın 3850 geri düşer :) uzun vadede evet kazandırır ama kısa vade için alalım demek olmaz.3 aydır oynamayan ripple bir gecede yüzde elli zengin etti.şimdi anlık hareketle iş yapacaklara tavsiye zor.fakat uzun vadede piyasa hacmi en yüksek 5 coine yatırmalarını tavsiye etmek daha mantıklı

BTC yi yıllardır kullanıyorum hocam yurt dışı alışverişin de daha 1 kere bile zarar ettirmedi beni banka hesabı gibi tutuyorum paramı orada ben tavsiyede bulundum arakdaşlara ama iyilik yaramıyor bazı çok bilmişlere

Şuan BTC 4360$ ve dediğimde 1 BTC alan arkadaşın yaklaşık 500$ = 1750 lira karı olacaktı
bunu niye yazıyorum buraya yorum yaparak konuyu baltalayan arkadaş belki utanır diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri