BTCTurk Savaşı

yklmzomer

Yasaklanmış
Bu BTCTurkte hesabımı onaylatmak için sabahtan beri savaşıyorum, kredi kartı ektresinde adresim görünmediği için onaylamıyorlar.. Son 6 - 7 saattir buna uğraşıyorum.

En son attığım mesaj;

"Adresimi gösteren
telefon faturasız hat,
doğalgaz yok soba ile ısınıyorum,
elektrik faturası kaçak kullanıyorum fatura gelmiyor,
kredi kartı ekstresine sahip değilim kredi kartı kullanmıyorum,
ikametgah belgesi alamıyorum muhtarlığa molotof attılar.

Size kimliğimin ön, arka yüzünü ve kimliği elimde tuttuğum bir fotoğraf gönderdim. Yani kesinlikle bu hesabın sahibi benim ve bu hesabı ben onaylatmak istiyorum..

Gereğini yapın lütfen.."

Başka şekilde onaylamak için napmam gerekiyor bilen var mı? Saat 16:30 oldu bugün işlem yapmak istiyorum yapamadım bir türlü :mad:

---------- Spam Engelliyici 18:29 ---------- Önceki Mesaj 18:19 ----------

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Abi burası indexe kapalıymış, index alacak bir yere taşır mısın? Son 30 dakikam kaldı işlem yapmak için

Evdekiler alsin resmini cekip atsin sana sende onlara gonderirsin

Evde kimse yok şuan arkadaşların hepsi bir yerde :/ Tüm sınırları zorladım, internet faturasını ödediğim belgeyide kabul etmediler, hesap özetini de kabul etmediler adres yazmıyor diye.

Bunların dışında farklı bir şekilde onaylama yapan var mı diye araştırıyorum

Bu BTCTurkte hesabımı onaylatmak için sabahtan beri savaşıyorum, kredi kartı ektresinde adresim görünmediği için onaylamıyorlar.. Son 6 - 7 saattir buna uğraşıyorum.

En son attığım mesaj;

"Adresimi gösteren
telefon faturasız hat,
doğalgaz yok soba ile ısınıyorum,
elektrik faturası kaçak kullanıyorum fatura gelmiyor,
kredi kartı ekstresine sahip değilim kredi kartı kullanmıyorum,
ikametgah belgesi alamıyorum muhtarlığa molotof attılar.

Size kimliğimin ön, arka yüzünü ve kimliği elimde tuttuğum bir fotoğraf gönderdim. Yani kesinlikle bu hesabın sahibi benim ve bu hesabı ben onaylatmak istiyorum..

Gereğini yapın lütfen.."

Başka şekilde onaylamak için napmam gerekiyor bilen var mı? Saat 16:30 oldu bugün işlem yapmak istiyorum yapamadım bir türlü :mad:

---------- Spam Engelliyici 18:29 ---------- Önceki Mesaj 18:19 ----------

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Abi burası indexe kapalıymış, index alacak bir yere taşır mısın? Son 30 dakikam kaldı işlem yapmak için

Gec gordum ama hocam bankadan bi hesaba eft felan gec kucuk miktar bilgilendirme kisminda mail ile bilgilendir yap oraya bi dekont gelmesi lazim ad soyad tc isim soyisim adres vs hersey yazmakta boyle cozebilirsin iyi calismalar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri