Bu adamın kanalı kaç kere kapandı ama yine açtı

Baş hırsız.Tamam çoğumuz kopya içerik ekliyoruz ama bu bildiğin sahipleniyor orta malı oldu artık paso hesabı kapanıyor.

Valla ben adamı takdir ediyorum sonuçta Yt'de para kazanma olayı olmadan öncede vardı bu adam bi anda doğmuş biri değil Sosyal medyada 2010 dan beri nerdeyse fenomenlik haline gelmiş bi adam, Ve elindeki sosyal alandaki kitleyi çok iyi kullanıyor

Adam videolara kendi logosunu basıyor ama ben hiç bir zaman telif gönderdiğini duymadım.Bazı videoları ilk o yüklemesine ragmen ondan alıp yükleyenlere bi şey demiyor. bence adam takdir edilecek bi sabır ve çaba içinde. sosyal medyayı dibine kadar kullanan nadir kişilerden biri helal olsun demekten başka bi şey düşmez bana

Logo basmak ne zamandır telif sahibi yapıyor insanları,şaka mı yapıyorsun arkadaşım.Bu adam senin ufak ufak izleme almaya başlanan videonu kanalından çalıp kendi kanalında damping yapınca da böyle konuşur musun bakalım,çalışma yöntemi bu sen ne sabrından ne karakterinden bahsediyorsun.educatedear dan video çalıp logosunu basan bi adam bu

yanlış değilsem adı kemal ekşioğlu idi.(yanılıyor olabilirim.)ancak videolarının altında kendisine çok ağır hakaretler ve küfürler edilmekte.youtubede iyi bir düzen tutturmuş bir kişidir.çalışmalarının tamamının özgün olmadığını biliyorum.alkışlarlayaşıyorum.com un videolarına logo basıp yayınlıyor diye epey küfür edildiğini bildiğim birisidir.ancak özgün çalışmaları da çoktur.

Logo basmak ne zamandır telif sahibi yapıyor insanları,şaka mı yapıyorsun arkadaşım.Bu adam senin ufak ufak izleme almaya başlanan videonu kanalından çalıp kendi kanalında damping yapınca da böyle konuşur musun bakalım,çalışma yöntemi bu sen ne sabrından ne karakterinden bahsediyorsun.educatedear dan video çalıp logosunu basan bi adam bu

kendi özgün videom değilse umrumda olmaz, kendi özgün videom olursa affetmem basarım telifi ;)
adamın elinde sosyal medya imkanı var ki kullanıyor. facebook twitter youtube haricinde adamın benim bildiğim 8-10 tane haber,blog,sosyal medya sitesi var ve buralardan youtube dan kazandığından daha fazla kazanıyor. elinde imkanın varsa sende çal bas logonu paylaş kır parayı, yapma diyen yok sonuçta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri