Bu adamlar bu kadar parayı nerden buluyor?

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar bazı siteleri geziyorum da hayret ediyorum ya.100 bin 200 bin lik arabaları geçtim adamlar 1 milyon liradan fazla fiyataaraba satıyolar ne diyeyim oha diyorum :) Nerden buluyolar da bu parayı ödüyolar bilemiyorum yorum sizin.Aşağıdaki aracın değeri 1 milyon liradan fazla

wOD5Dn.png

e7DpDL.png

e2aR6d.png

KDDrOm.png

Not:Resimler değiştirilmiştir.Yeni resimler temsilidir.

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] her ay bir tane alıyormuş bunlardan :D öyle duydum :D:D

cla 200 amg paket serisini çok beğeniyorum bu mercedesin. Bunun kadar pahalı değil ama bundan daha gösterişli bence. Fotoğrafını koyacaktım ama mesaj sayım yetmiyor:)

youtube işine başlayalı iki ay oldu bende sipariş verdim bundan :D amma zıfır :D

Bu da benim araba Dünya'nın En Pahalı Otomobili: Bugatti Veyron Super Sport bilgiler biraz az verilmiş ama dünyanın en pahalı ve yarı uçak yarı araba diye tabir edilen süper arabalarından yıllık yakıt masrafının 100 ailenin 1 yıllık yakacağı olduğu Canavar çok kişide olmayan özel üretim araç kanal linki atmadım ama türkçe belgeselini Bugatti Veyron Super Sport national geographic tr diye bulup izlemeniz gereken
Hayellerimin arabası sadece hayellerimizde kalıcak :D Miyon dolarlık arabaların en pahalı ve hızlısı :cool:
Ali ağaoğluda bizim paralarla bir tane garajına atmıştı galiba :D
[url=http://hizliresim.com/w1E365][/URL]

---------- Mesaj saat 19:59:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:58:33 civarında gönderildi. ----------

cla 200 amg paket serisini çok beğeniyorum bu mercedesin. Bunun kadar pahalı değil ama bundan daha gösterişli bence. Fotoğrafını koyacaktım ama mesaj sayım yetmiyor:)

Arabada araba hani :) burdan sizin için buda

Naptın kardeş mercedesin en üst seviye modeli bu s serisi.cla yı biliyorum evet tasarım olarak güzel ama konfor falan alt seviye.

eNDdkX.png

emoa6R.png

wOD5MZ.png

senin yerine ben ekledim 3 tane :)

Arkadaşlar bazı siteleri geziyorum da hayret ediyorum ya.100 bin 200 bin lik arabalaraı geçtim adamlar 350.000 euro ya(1 milyon liradan fazla)araba satıyolar ne diyeyim oha diyorum :) Nerden buluyolar da bu parayı ödüyolar bilemiyorum yorum sizin.Aşağıdaki aracın değeri 350.000 euroymuş.

Sahibindende ilanları olan Nasyonel oto nasıl baktın mı hiç garajındaki araçların fiyatlarını hesaplayamadım hesap makinesi bozuldu :D

NASYONEL - sahibinden.com

bunların coğu şirket arabası...devlete vergi vermemek için, gider olarak eşe dosta araba cakılıyorlar... anlıcan adamlara maliyeti 300 bin euro deil 80 bin eurodur...

Arabaya doydum sıkıyor artık,çok fakir işi zaten:D

Ufak bir taka aldım kendime sırf deniz havası almak için yakışı biraz fazla ama helali hoş olsun:D Arada sigara bitti mi atlıyorum helikoptere alıp dönüyorum.

article-0-0D728B0300000578-448_634x395.jpg

abramovich-boat-richest-president-russian-money-gazprom-helicopter.jpg

Bugatti veyronu alsanda benzine para yetiştiremezsin kardeş :)

Biliyom hocam :) ilk msjda yazdım belgeseli var 45 dk sürüyor nationel geo çekmiş izleyin diyor 100 ailenin 1 kışlık yakaçak parasına denk gelirmiş 1 yıllık yakıtı en az:eek: ben arada ekrana resmini koyarım o kadar :D
+ veyron diil bu veyron süper sport lütfen :D

---------- Mesaj saat 20:19:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:17:57 civarında gönderildi. ----------
[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION]
Abi hani teknede rakı balık sözün vardı foruma ne oldu ne zaman müsaitsin :D

Biliyom hocam :) ilk msjda yazdım belgeseli var 45 dk sürüyor nationel geo çekmiş izleyin diyor 100 ailenin 1 kışlık yakaçak parasına denk gelirmiş 1 yıllık yakıtı en az:eek: ben arada ekrana resmini koyarım o kadar :D
+ veyron diil bu veyron süper sport lütfen :D

---------- Mesaj saat 20:19:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:17:57 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION]
Abi hani teknede rakı balık sözün vardı foruma ne oldu ne zaman müsaitsin :D

ayıpsın usta helikopteri gönderiyorum hemen:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri