Bu adamlar nasıl kazanıyor?

nukenuke

Kayıtlı Üye
Youtube'ta kanal ifşa yasak olduğu için örnek veremeyeceğim ama özellikle filmlerde bolca 1-2 saatlik videolar hazırlanarak (tek resimden ve resim üzerindeki abone ol alttaki linke tıkla izle vs.ibaret) yayınlanan videolardan nasıl para kazanılıyor. Seni yönlendiriyor ve filmide izleyemiyorsun. üye olmanı vs istiyor. Uğraşmadım ben ama ne kadar versin ki üye olan kişi başına yani bilemedim. bilen varmıdır acaba spamın spamını yapsak:)

Sitelerine yönlendirme yapıyorlar ( film sitelerine ) onu mu kastediyorsun

Youtube'ta kanal ifşa yasak olduğu için örnek veremeyeceğim ama özellikle filmlerde bolca 1-2 saatlik videolar hazırlanarak (tek resimden ve resim üzerindeki abone ol alttaki linke tıkla izle vs.ibaret) yayınlanan videolardan nasıl para kazanılıyor. Seni yönlendiriyor ve filmide izleyemiyorsun. üye olmanı vs istiyor. Uğraşmadım ben ama ne kadar versin ki üye olan kişi başına yani bilemedim. bilen varmıdır acaba spamın spamını yapsak:)

CPA ile kazanıyorlar . Genelde content locker sayfayı ziyaret eden kişi eğer teklifi doğru birşekilde doldurursa 0,5, 1 , 2 $ kazanc elde ediliyor. Tabi offerdan offera değişir durum.

CPA firmalarını incelemek istersen burası Reviews of CPA Networks, Affiliate Programs and Ad Networks - Affpaying

Youtube da CPA Lead diye aratırsan Content Locker Sistemini daha iyi anlarsın

ve

CPA Lead Blackhat forum
Content Locker Blackhat forum

Google'da aratmanı tavsiye ederim.
Bir ara bu teknik ilgilimi çekmişti ama farklı alanlara yöneldim youtube filmlerle yönlendirmek ne denli kazanç sağlar bilemiyorum.

Edit: O tarz videolardan yönlendirildiğin link sana ülke ip bazlı offer sunar .TR ye çıkan saçma offer la aldanıp bu işden birşey çıkmaz deme

Son düzenleme:
üyelik başı kazanç var

tık başı kazanç var 1000 tık 5 dolar

Cevaplarının için teşekkürler. Arkadaşın verdiği siteyi inceledim birine de üye oldum ama nasıl başlayacağımı bilemedim. Dashboard'ta kampanya oluşturmak için bişeyler var ama neyin kampyanyasını oluşturacağımı çözemedim:)

CPA ile kazanıyorlar . Genelde content locker sayfayı ziyaret eden kişi eğer teklifi doğru birşekilde doldurursa 0,5, 1 , 2 $ kazanc elde ediliyor. Tabi offerdan offera değişir durum.

CPA firmalarını incelemek istersen burası Reviews of CPA Networks, Affiliate Programs and Ad Networks - Affpaying

Youtube da CPA Lead diye aratırsan Content Locker Sistemini daha iyi anlarsın

ve

CPA Lead Blackhat forum
Content Locker Blackhat forum

Google'da aratmanı tavsiye ederim.
Bir ara bu teknik ilgilimi çekmişti ama farklı alanlara yöneldim youtube filmlerle yönlendirmek ne denli kazanç sağlar bilemiyorum.

Edit: O tarz videolardan yönlendirildiğin link sana ülke ip bazlı offer sunar .TR ye çıkan saçma offer la aldanıp bu işden birşey çıkmaz deme

Ben son 2yıl ağırlıklı olmak üzere 3,4 yıldır ilgileniyorum PPD ve CPA ile. Toplamda da $60000 civarı kazandım. Youtube adsense başlayalı orası biraz zayıfladı ama halen daha geçimi oradan sağlıyoruz. Adsense şuan bize 300 TL civarı veriyor aylık :)

CPA'a teklifler ülkelere göre değişiklik gösteriyor. Ve $0.5, $1, $2 kazanılabileceği gibi tek bir işlemden $9, $12 hatta $18, $20 bile kazanılabilmekte.

Ben son 2yıl ağırlıklı olmak üzere 3,4 yıldır ilgileniyorum PPD ve CPA ile. Toplamda da $60000 civarı kazandım. Youtube adsense başlayalı orası biraz zayıfladı ama halen daha geçimi oradan sağlıyoruz. Adsense şuan bize 300 TL civarı veriyor aylık :)

CPA'a teklifler ülkelere göre değişiklik gösteriyor. Ve $0.5, $1, $2 kazanılabileceği gibi tek bir işlemden $9, $12 hatta $18, $20 bile kazanılabilmekte.

Ne tarz teknikler kullanıyorsunuz trafik ücretlimi yoksa ücretsiz mi?Önerileriniz var mı orta düzey çok az kazanmış birine :D CPA ya sadece bir bakıp iyice bir süzüp çıkmışlığım var

Ne tarz teknikler kullanıyorsunuz trafik ücretlimi yoksa ücretsiz mi?Önerileriniz var mı orta düzey çok az kazanmış birine :D CPA ya sadece bir bakıp iyice bir süzüp çıkmışlığım var

Kardeşim genellikle Youtube + Blogger kullanıyordum.

Blogda paylaştığım içeriklere/dosyalara Youtube'a yüklediğim videolarla trafik sağlıyordum. Senin paylaştığın film konusu hakkında bilgim yok ama ben dosyalarımın indirilmesini sağlıyordum. Tabi bu işin özeti :) Kendi içinde derinlikleri ve incelikleri var yazarsam sayfalarca yazı çıkar hatta bir kaç tane PDF hazırlamıştım yeni başlayanlara rehber niteliğinde.

Bu işte ülke hedefli çalışmalar yapabilirsen daha çok kazanırsın. Fransa trafiği seni ihya eder. Tek bir indirmeden $20 civarı kazandığım çok olmuştur Fransa'dan. Onun haricinde Hollanda, Avustralya, Kanada ve sonra da diğer Avrupa ülkeleri iyi kazandırır.

Google'da "weberesice ppd" ya da "weberesice fileice" tarzı aramalar yaparsan bir kaç kaynak ve ödeme kanıtı görebilirsin :)

Forumda konusu vardı bu cpa 'nın üyelik falan açtıkta sonra olmadı galiba.

Millet dökülmeye başladı. Teşekkürler cevaplar için. Anladığım kadarıyla sağlam bir planlama ve taktik gerekiyor güzel kazanmak için. Ve YT daha kolay kazandırdığı için CPA ile artık pek uğraşılmıyor.

Ben yinede ''Bu adamlar nasıl Kazanıyor'' başlığını ''CPA ile kazanma'' diye değiştireyim. Belki birilerinin işine yarar. (Herhalde en uygun başlık bu, değilse...)

Edit: Başlık değiştirilmiyormuş. Admin gerek görürse değiştirsin artık.

üyelik başı kazanç var

tık başı kazanç var 1000 tık 5 dolar

hocam bende +1m izlenimi video var para kazanamıyorum çöp olarak duruyo bunu orda iyi değerlendirebilirim hangi sitler tık başına 5 dolar veriyor

biara [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] seninde böyle bi projen vardı nooldu ona :D

bu sisteme girmek istiyorum gunluk 30 bin net izlenen videolarim var aciklamasina koymak istiyorum ama karisik geliyor

Kardeşim genellikle Youtube + Blogger kullanıyordum.

Blogda paylaştığım içeriklere/dosyalara Youtube'a yüklediğim videolarla trafik sağlıyordum. Senin paylaştığın film konusu hakkında bilgim yok ama ben dosyalarımın indirilmesini sağlıyordum. Tabi bu işin özeti :) Kendi içinde derinlikleri ve incelikleri var yazarsam sayfalarca yazı çıkar hatta bir kaç tane PDF hazırlamıştım yeni başlayanlara rehber niteliğinde.

Bu işte ülke hedefli çalışmalar yapabilirsen daha çok kazanırsın. Fransa trafiği seni ihya eder. Tek bir indirmeden $20 civarı kazandığım çok olmuştur Fransa'dan. Onun haricinde Hollanda, Avustralya, Kanada ve sonra da diğer Avrupa ülkeleri iyi kazandırır.

Google'da "weberesice ppd" ya da "weberesice fileice" tarzı aramalar yaparsan bir kaç kaynak ve ödeme kanıtı görebilirsin :)

ws den konunu hatırlıyorum hocam sayende mukuf olmustum bu konuya hatta bir türk sitesi tavsiye etmiştin tek indirmeden 20 dolar kazanmıstım sonra üstüne yattılar dosya calıntı diye

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] hocam bu iş üzerine bir çalışma yapabilirmiyiz

yada önerebilecegin bir ağ varmı

Son düzenleme:
Nasıl bir çalışma kardeşim? :)

O Türk arkadaşın açtığı site ne oldu bilemiyorum. Ama eski yabancı siteler hala iyi ve sürekli ödeme yapıyorlar

duruyor o site hocam ismini bile unuttum sizin ilk öneridiğiniz bir site vardı o sitenin ismini de hatırlamıyorum işin aslı o iş üzerine bir blog açmıştım hala traik almakta ama tabi dosyalar benim degil düzeltcem blogu ama ne yapmalı bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri