bu araba alınır mı ?

honda civic al hem şamzımanı sorunsuz hem motoru 500 600 bine kadar yapar arıza zor verir. en iyisi bence o paralara civic . 92 93 modelini alırsın

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] hacı fiat brava 2002 model, 15.000tl satayım hemen, bak arastir arabayı

---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------

Aile arabası olarak almicaksan peugeot 306 gti öneririm otoban faresi :)

pejo sakın sakın fransız arabası asla

araç hakkında bir fikrim yok ama 99 model bir araca göre km si iyi diyebilirim zaten km si daha düşük olsa bu fiyatlara bulman zor. Aracı eğer almayı düşünüyosan aracı satan kişinin önerdiği ustalara götürüp göstermemenizi tavsiye ederim. İyi bir ustaya ya da güvendiğiniz bir expertize göstermenizde fayda var. Aracın km si düşürülmüş olabilir buna dikkat edin piyasada çakal tayfa çok fazla var.

ZATFgvj.png

Bizde de bu var. Travestilerle aramız iyidir :D

Cok pahali TR de araba galiba ? 500 Euro etmez bence.

Son düzenleme:
Araba alığımda bende sürmeyi bilmiyordum, clio megane 1 ve opel vectra bakabilrisnin, özelliklerine bak fiyatlarına bak alternatif olarak aklında bulunsun. İlk aldığında motoruna iyi baktır ilerde çok masraf çıkarmasın gerçe benziylise rektefe bile gayet uygun fiyata yapılıyor.

Son düzenleme:
biraz bekle araştır ben geçen gün 99 alfa romeo 156 yı kaçırdım 11 bine full sonrouflu kazasız sabah verilmiş ilan aradım satılmış sürekli araştırma yaparsan çok güzel arabaları denk getirebilrsn piyasasından ucuza. Bunun fiyatıda biraz fazla 13-14 civarına 2001 yeni modelini bulablrsn .

Alma hocam bu arabayı bence.
honda civic eg kasa bakabilirsin o paralara.

megane 1, peugeot 306, honda civic. bunlardan birini alabilirsin. ama meganeın coupesini alma piyasası yavaştır, megane 1 coupe ve opel tigra travesti arabası olarak bilinir.
fransız arabası iyidir, marka önyargısı kötüdür. :)
yıllarca 406 kullandık mükemmel bir arabadır.

Arkadaşlar Arabanın kilometresinin yüksek olduğundan bahsetmişiniz ama Bence bu arabanın kilometresi orjinal değildir.. Km si düşürülmüştür..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri