Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar son bir aydır hep red geliyor, daha önce kullandıgım yöntemlerin aynısını yapıyorum. fakat hep red alıyorum.
Aboneler satın alınma.
İzlenim satın alınma.
Sizlerde durum nedir.
Arkadaşlar son bir aydır hep red geliyor, daha önce kullandıgım yöntemlerin aynısını yapıyorum. fakat hep red alıyorum.
Aboneler satın alınma.
İzlenim satın alınma.
Sizlerde durum nedir.
Evet öyle diyor halbuki özgün videolartekrar kullanılan içerik mi diyor redde
Ben bitti demeden bitmez
İzlenme alıp abone aldığım hiç bir kanal red yemedi
Kesme kırpma yöntemi ile onay alınan bir kanalim geçenlerde tekrarlanan içerikten para kazanma kapandı,
Kanali bir arkadaştan almıştım, kanalı ilk günden beri dokunmadim, sanırım kesme kırpma yöntemi fixlendi
Kesme kırpma yöntemi fixleneli 1 sene oldu ama arada onay da alıyorduk, şuan sanırım tamamen bitti, izlenme alıp üretmek en güzeli en azından kafam rahat
Kesme kırpma yöntemi fixleneli 1 sene oldu ama arada onay da alıyorduk, şuan sanırım tamamen bitti, izlenme alıp üretmek en güzeli en azından kafam rahat
hocam bende red yemedim suana kadar lakin tuhaflık var suan 2 gün bitti onay bekliyor kanallarım. Yani benim en gec 2. gün sonunda gelirdi.
İzlenme alıp abone aldığım hiç bir kanal red yemedi
Youtube'un politikaları her geçen zamanda değişiyor. Mesela artık istediği videoda reklam çıkarabilecek. PK kapalı bile olsa. Bu olay bile başlı başına her kanala onay vermemek için bir neden. İlerde sadece iş yapacak kanalların onay olacağını düşünüyorum. Bu politika, o yöne doğru evriliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.