hacı onu bırak da 70 k ya 500 dolar vermiş 12 siçok mutluyum şu an
hacı ben de mutluyum benim de işimi görüyor kendileri de ödeme talebini nasıl yapacaz neler yazacaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hacı onu bırak da 70 k ya 500 dolar vermiş 12 siçok mutluyum şu an
hacı ben de mutluyum benim de işimi görüyor kendileri de ödeme talebini nasıl yapacaz neler yazacazaweyi sevmeye başladım
![]()
hacı ben de mutluyum benim de işimi görüyor kendileri de ödeme talebini nasıl yapacaz neler yazacazaweyi sevmeye başladım
![]()
10 günlük aw sonuçları sizce iyimi kötümü?
![]()
bu dediginiz sirkete 3 filimli kanali mi bagladim [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ya uydumda 400 bin hitti gectik
suan kanal askida ne bir sebeb maili var nede neyden kapandigina dair bir mail
keşke partner olsaydı bu kanal.Awe bazen ödeme yapmıyor.
---------- Mesaj saat 21:55:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:01 civarında gönderildi. ----------
awe pişmanlıktır.
arkadaşlar konuya girdim girmez olaydım bu yazılanlar gerçekten doğru mu. awesomeness'e 2 tane kanalımı partner yaptım bu ayın başında, şuana kadar telif veya başka bir uyarı almadı ama yinede korktum şuana kadar 3k civarında para birikti bunlar üstüne felan yatarsa ne yapmamız gerecek?
arkadaşlar konuya girdim girmez olaydım bu yazılanlar gerçekten doğru mu. awesomeness'e 2 tane kanalımı partner yaptım bu ayın başında, şuana kadar telif veya başka bir uyarı almadı ama yinede korktum şuana kadar 3k civarında para birikti bunlar üstüne felan yatarsa ne yapmamız gerecek?
Kanalımda 1.5 saatlik videolar mevcut ve kanalıma aşagıdaki uygulamayı yapamıyorum siz nasıl yapıyosunuz arkadaşlar..
![]()
aynı sorun bende de var dostumuzun videolara bu şeklide dk lar girdiğimde kaydettikten sonra video da hiç reklam çıkmıyor ,, sonra işaretleri kaldırıyorum kaydet diyorum video başındaki standart reklam aktif oluyor yani çıkıyor ama bir türlü bu aralıklarla reklam çıkartamadım... daha önce forumda sordum nasıl yaparız diye ama bir cevap bulamadım soruma malesef
![]()
silinen videoların parasını ödemiyor sanırım.
aynı sorun bende de var dostumuzun videolara bu şeklide dk lar girdiğimde kaydettikten sonra video da hiç reklam çıkmıyor ,, sonra işaretleri kaldırıyorum kaydet diyorum video başındaki standart reklam aktif oluyor yani çıkıyor ama bir türlü bu aralıklarla reklam çıkartamadım... daha önce forumda sordum nasıl yaparız diye ama bir cevap bulamadım soruma malesef
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.