Bu bilgisayarı kullanan var mı?

RiverStyx

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum araştırmalardan sonra Lenovonun y510p modelinde yoğunlaştım

Lenovo IdeaPad Y510p Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

Benim için önemli olan hızlı bir makina olması iş amaçlı kullanacağım ama arada bir 2 oyun atsak fena olmaz ama en önemlisi Full HD ve çözünürlüğün yüksek olması harika bir görüntü istiyorum eğer varsa tavsiye edebileceğiniz kullandığınız makinalar memnun olurum

IdeaPad Z580 kullanıyorum ve oldukça memnunun lenovo tavsiyemdir yani.

----Link'e baktım özellikler oldukça iyi fakat harddisk hızı 5400 rpm en azından 7200 olmalı.

şahsi fikrim o fiyata bir kasa toplaman daha fazla performans alırsın

şahsi fikrim o fiyata bir kasa toplaman daha fazla performans alırsın

Kasayla ne alakası var hocam ? İkisi aynı şey mi ?

Bence lenova ve dell alırken çok düşünmeye gerek olduğunu sanmıyorum.

Kalite açısından kesinlikle tavsiye ederim.

Zaten bu gösterdiğiniz cihazda performans cihazı.

Buna sürekli işlem yaptıracaksınız. Sürekli iş yapsın. :)

512 mb ramdan 3 - 4 adet sanal makine bile çalıştırabilirsiniz. ;)

Kasayla ne alakası var hocam ? İkisi aynı şey mi ?

Bence lenova ve dell alırken çok düşünmeye gerek olduğunu sanmıyorum.

Kalite açısından kesinlikle tavsiye ederim.

Zaten bu gösterdiğiniz cihazda performans cihazı.

Buna sürekli işlem yaptıracaksınız. Sürekli iş yapsın. :)

512 mb ramdan 3 - 4 adet sanal makine bile çalıştırabilirsiniz. ;)

farklı şeymi? bilgisayar bilgisayardır laptopun taşınabilirlik kıstası hariç bir albenisi yok tabi yinede size kalmış

lenovo z510 aldım 2 gün olmadı daha görüntü hakkında çok can sıkan yorumlar gördüm ama görüntü harika diyebilirim. Evdeki tvye bağlayıp birde joystick alıp fifa falan oynamayı düşünüyorum bakalım biraz normal tadını çıkarayımda.

Lenovo yu duyalı 1 yıl anca oldu almayı hiç düşünmedim ancak herkes tavsiye edince gözüm kapalı aldım beni en çok mutlu eden özellikte ısınma probleminin olmaması oldu. Far cry 3 crysis 3 oynadım torrent çalışıyo bakalım biraz daha oyun yükleyeceğim. Şuana kadar şikayet 0 memnuniyet 10 biraz daha kullanalım bakalım. Bu arada o modeli de inceledim 600-650 lira fark ödemeye değer mi diye çok düşündüm ancak param cebimde kalsın istedim

Bu arada 2080 e aldım 2150 tl olmuş webten al fiyatı

Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum araştırmalardan sonra Lenovonun y510p modelinde yoğunlaştım

Lenovo IdeaPad Y510p Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

Benim için önemli olan hızlı bir makina olması iş amaçlı kullanacağım ama arada bir 2 oyun atsak fena olmaz ama en önemlisi Full HD ve çözünürlüğün yüksek olması harika bir görüntü istiyorum eğer varsa tavsiye edebileceğiniz kullandığınız makinalar memnun olurum

bilgisayar fiyat performans açısından çok iyi bir model ama bazılarında kronik sorun gri ekranda sürekli titreme yapıyor..

lenovo z510 aldım 2 gün olmadı daha görüntü hakkında çok can sıkan yorumlar gördüm ama görüntü harika diyebilirim. Evdeki tvye bağlayıp birde joystick alıp fifa falan oynamayı düşünüyorum bakalım biraz normal tadını çıkarayımda.

Lenovo yu duyalı 1 yıl anca oldu almayı hiç düşünmedim ancak herkes tavsiye edince gözüm kapalı aldım beni en çok mutlu eden özellikte ısınma probleminin olmaması oldu. Far cry 3 crysis 3 oynadım torrent çalışıyo bakalım biraz daha oyun yükleyeceğim. Şuana kadar şikayet 0 memnuniyet 10 biraz daha kullanalım bakalım. Bu arada o modeli de inceledim 600-650 lira fark ödemeye değer mi diye çok düşündüm ancak param cebimde kalsın istedim

Bu arada 2080 e aldım 2150 tl olmuş webten al fiyatı

Hocam i7 olanı mı aldınız i5 mi ?

aynı modelin 2 ekran kartlısını aldım 3-4gün oldu ben memnunum valla allaha sukur hiçbi sorun yok suan

i7 tabi ki hocam max 16 gb olan ilerde 16 gbya yükseltmeyi düşünüyorum rami

Çok uyguna almışsınız pcdepoda onada bakıyorum 2300 civarı oynuyor. z510 çok güzel üründe çözünürlüğünün çok yüksek olmaması biraz korkutuyor beni neyse bakıcaz artık teşekkür ederim yorumların için

---------- Mesaj saat 17:02:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:01:42 civarında gönderildi. ----------

aynı modelin 2 ekran kartlısını aldım 3-4gün oldu ben memnunum valla allaha sukur hiçbi sorun yok suan

buda çift ekran kartlı kaça aldınız hocam? bir ufak indirim yakalarsam alacam hemen bende

Çok uyguna almışsınız pcdepoda onada bakıyorum 2300 civarı oynuyor. z510 çok güzel üründe çözünürlüğünün çok yüksek olmaması biraz korkutuyor beni neyse bakıcaz artık teşekkür ederim yorumların için

görüntü konusunda hiç bir çekincen olmasın beni de çok korkuttu bazı yorumlar ancak 5 bilgisayar eskitmiş birisi olarak görüntü harika diyorum başkada birşey demiyorum. Eğer ki çözünürlük konusuna takmazsan ki zaten 1-2 oyun olsun yeter diyorsun bu modeli şiddetle tavsiye ederim. Fiyatı evet bende anlamadım vatandan alıcaktım 2080 e 2200 oldu. Allahtan istanbul bilişimdeki fiyatı kaçırmadım

görüntü konusunda hiç bir çekincen olmasın beni de çok korkuttu bazı yorumlar ancak 5 bilgisayar eskitmiş birisi olarak görüntü harika diyorum başkada birşey demiyorum. Eğer ki çözünürlük konusuna takmazsan ki zaten 1-2 oyun olsun yeter diyorsun bu modeli şiddetle tavsiye ederim. Fiyatı evet bende anlamadım vatandan alıcaktım 2080 e 2200 oldu. Allahtan istanbul bilişimdeki fiyatı kaçırmadım

Haklısın aslında bu fiyata i7 max 16gb ramli ekran kartı sağlam pc başka markada bulmak imkansız. Biraz daha bekleyeyimde bir indirim yakalarız belki bu dolar bitirdi bizi :rolleyes:

Haklısın aslında bu fiyata i7 max 16gb ramli ekran kartı sağlam pc başka markada bulmak imkansız. Biraz daha bekleyeyimde bir indirim yakalarız belki bu dolar bitirdi bizi :rolleyes:

Aynen öyle bütçemi son gün 3000 e çekmeyi düşündüm ancak dolar bu kadar yüksekken zarar çok daha fazla olucaktı. 2000 tl pek etkilemez diye düşündüm ben çok kararsız bir insanımdır elektronikte de son 1 yıl hariç şanslı sayılmam. Fakat bu ürünü 2 gün araştırıp hemen aldım şuan bu cihazdan yazıyorum zaten. Uzun süre laptop kullanmamış biri olarak biraz alışamamazlık var bakalım onuda aşıyoruz ama pişman olacağını hiç ama hiç zannetmiyorum

Lenovo tavsiyemdir, ama başka yerlere format attırmayın sakın. Recovery tuşu işlevsiz oluyor, en önemli özelliği o. İstediğiniz zaman tek tuşla format atabiliyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri