Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youploader ile yapabilirsiniz.
Örnek bir videosu var mıydı hocam merak ettim botu bende?
Youploader ile yapabilirsiniz.
Örnek bir videosu var mıydı hocam merak ettim botu bende?
aynen bende bu özelliği merak ettim![]()
hocam aynı bu şekilde mi yapıyor?
Google dan Resim Olarak "Film Şeridi" diye Aratarak bulacağını bir resimi Wondershare Video Editör ile ek ücret ödemeden yapabilirsiniz
Haklisiniz hocam, bu ve bunun gibi daha bircok program var bu islemi yapabilen fakat hepsiyle teker teker ugrasmaniz gerekiyor.. Youploader sizin istediginiz kadar videoyu topluca secip tek tusla bu islemi yapabiliyor.
Buyurn .PNG Formatında 720p Video çözünürlüğüne uygun Resim. Ortası Boştur.
Görüntü kalitesiz olarak gözükmez en azından
![]()
anlıyorum hocam ancak sizin programınızda sizin belli arkplan resimleriniz vardır onların video boyutunu seçemezsiniz. açıkcası sizin yapmış olduğunuz versiyon çok çirkin bir hal almış. [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] nun gösterdiği daha görsel daha güzel
Hocam biz sadece ornek olarak veriyoruz, istenildigi takdirde binlerce arkaplan resmi yapabilecek bir ekibimiz varArkadaslar ornek istediler diye hemen bir tane attim. Bu gorseli de eger [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] hocam izin verirse hemen ekleriz sisteme.. Ayrica vine videolari gibi kenarlardan kesilmemis, normal boyutlu videolarda uygulandiginda daha da guzel oluyor. Videonun boyutu Goruntu Esleseninden gecsin diye daraltildigi icin goruntude de bozulma haliyle oluyor. . Eslesen gecme olayini da bir tek Youploader yapiyor diye biliyorum
![]()
ffmpeg kullanmıyor musun sen? öyle bir diyorsun ki dağları yaratmışsın. bu şekilde birşey yapmışsın gelmişsin Eşleşen Geçirme felan filan.
ffmpeg kullanmıyor musun sen? öyle bir diyorsun ki dağları yaratmışsın. bu şekilde birşey yapmışsın gelmişsin Eşleşen Geçirme felan filan.
burda adama laf atıp dağları yaratan sizsiniz gibi duruyor. sizin programı 3 kere kullandım bu kadar berbat program görmedim. videoyap ve youploader 10 numara.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.