bu çerçeveyi yapan program hangisi?

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jakabvo

Kayıtlı Üye
arkadaşlar resimdeki ,videoya film çerçevesi yapan program hangisi bilen varmı?

Örnek bir videosu var mıydı hocam merak ettim botu bende?

aynen bende bu özelliği merak ettim :)

hocam aynı bu şekilde mi yapıyor?

Hocam 10 dk ya ekliyorum buraya.

---------- Mesaj saat 12:38:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:27:06 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar videonun orjinali BEST VINES OF JANUARY 2014 (VINE COMPILATION) - YouTube

ve Youploader ile cerceveye alinmis hali BEST VINES OF JANUARY 2014 (VINE COMPILATION) - YouTube

bu yontem ile Goruntu eslesenini de gecebildiginizi unutmayin.

videodaki background güzelmiş [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION]

.png resimler genelde ducupeli oluyor ve videoya doğallık katıyor. .png uzantılı çerçeveler kullanırsanız daha iyi gözükür.

bu tıp çerçeve olsun dıger eklentıler vs...butun videolara aynı anda ekleme yapan bır program vs. var mı

Buyurn .PNG Formatında 720p Video çözünürlüğüne uygun Resim. Ortası Boştur.
Görüntü kalitesiz olarak gözükmez en azından :)

Youtube-Film-seridi.png

Haklisiniz hocam, bu ve bunun gibi daha bircok program var bu islemi yapabilen fakat hepsiyle teker teker ugrasmaniz gerekiyor.. Youploader sizin istediginiz kadar videoyu topluca secip tek tusla bu islemi yapabiliyor.

anlıyorum hocam ancak sizin programınızda sizin belli arkplan resimleriniz vardır onların video boyutunu seçemezsiniz. açıkcası sizin yapmış olduğunuz versiyon çok çirkin bir hal almış. [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] nun gösterdiği daha görsel daha güzel

Buyurn .PNG Formatında 720p Video çözünürlüğüne uygun Resim. Ortası Boştur.
Görüntü kalitesiz olarak gözükmez en azından :)

Youtube-Film-seridi.png

anlıyorum hocam ancak sizin programınızda sizin belli arkplan resimleriniz vardır onların video boyutunu seçemezsiniz. açıkcası sizin yapmış olduğunuz versiyon çok çirkin bir hal almış. [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] nun gösterdiği daha görsel daha güzel

Hocam biz sadece ornek olarak veriyoruz, istenildigi takdirde binlerce arkaplan resmi yapabilecek bir ekibimiz var :) Arkadaslar ornek istediler diye hemen bir tane attim. Bu gorseli de eger [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] hocam izin verirse hemen ekleriz sisteme.. Ayrica vine videolari gibi kenarlardan kesilmemis, normal boyutlu videolarda uygulandiginda daha da guzel oluyor. Videonun boyutu Goruntu Esleseninden gecsin diye daraltildigi icin goruntude de bozulma haliyle oluyor. . Eslesen gecme olayini da bir tek Youploader yapiyor diye biliyorum :)

Hocam biz sadece ornek olarak veriyoruz, istenildigi takdirde binlerce arkaplan resmi yapabilecek bir ekibimiz var :) Arkadaslar ornek istediler diye hemen bir tane attim. Bu gorseli de eger [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] hocam izin verirse hemen ekleriz sisteme.. Ayrica vine videolari gibi kenarlardan kesilmemis, normal boyutlu videolarda uygulandiginda daha da guzel oluyor. Videonun boyutu Goruntu Esleseninden gecsin diye daraltildigi icin goruntude de bozulma haliyle oluyor. . Eslesen gecme olayini da bir tek Youploader yapiyor diye biliyorum :)

ffmpeg kullanmıyor musun sen? öyle bir diyorsun ki dağları yaratmışsın. bu şekilde birşey yapmışsın gelmişsin Eşleşen Geçirme felan filan.

ffmpeg kullanmıyor musun sen? öyle bir diyorsun ki dağları yaratmışsın. bu şekilde birşey yapmışsın gelmişsin Eşleşen Geçirme felan filan.

Sinirlenmenize gerek yok hocam. Evet ffmpeg kullaniliyor bu islem icin. Bu yontemle de Goruntu esleseninden gecirebiliyorsunuz videolarinizi. Daglari yaratmis olmak degil bu, zaten bilinen bir olay. Neden bu kadar tepki verdiniz onu anlamadim? Neyse konu tatsiz bir hal almasin.. Biz sadece bilgilendirdik, uzerimize dusen gorevi yaptik.

burda adama laf atıp dağları yaratan sizsiniz gibi duruyor. sizin programı 3 kere kullandım bu kadar berbat program görmedim. videoyap ve youploader 10 numara.

burda adama laf atıp dağları yaratan sizsiniz gibi duruyor. sizin programı 3 kere kullandım bu kadar berbat program görmedim. videoyap ve youploader 10 numara.

eyvallah bilader ben gayet memnunum. Seninle Tartışmaya gerek yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri