Bu Çocuklar beni dolandırmaya kalktı

capari_83

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu O. Çocuklarını tanıyan bilen var mı?
Gittigidiyor hesabıma giriş yapıp bir galaxy telefon ve bir de saat siparişi vermişler. Adreslerini gittigidiyor adres bölümüne yazmışlar.

Aldıkları ürünler

Savcılığa başvurmayı düşünüyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim. Adliye konularında tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

demin şikayet konusuna yazamadım geçmiş olsun .. ödeme bilgileri tanımlıydı heralde nasıl oldu olay??

Kart doğrulanması yapılmamış.Gittigidiyor müşteri hizmetlerine yazarsan hallederler

Geçmiş olsun . Affetmeyin hocam . O değil aldığı saate bak hiç mi zevk yok.

Gittigidiyoru ara yada mail at anlat onlar yönlendirirler.
Bu arada nasıl bi zevki varmış o nasıl saat öyle

Adresler gerçek uyum sağlıyorsa , mahkeme yaparsanız direk posta olarak gider :) biraz şoka girer..

demin şikayet konusuna yazamadım geçmiş olsun .. ödeme bilgileri tanımlıydı heralde nasıl oldu olay??

[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION] arkadaş uyardı sağolsun. Şikayet bölümüne yazı yazılmıyor diye.
Hocam maillerimi karıştırıyordum. Gittigidiyordan siparişiniz alındı diye 2 mail gördüm. ( paypal adı ile sahte mail gönderenler var piyasada. Hesabınızda yok 10000 dolar var gibilerinden.) Bunu da öyle spam mail olarak düşündüm. Gittigidiyor hesbaıma girdim ki 2 tane ürün alınmış bekliyor. Müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim. Yazı ile yazın dediler. Yazdık hala bekliyoruz bakalım ne olacak. Dedim bunlar bu ürünü alıyorsa adreste verecektir illaki. Adres bölümüne baktım bu iki şereften yoksun yaratıkların adreslerini gördüm.
Durum bundan ibaret hocam. Moralim sıfır.
online üzerinden eminyete şikayette bulundum. Diyor isterseniz savcılığa şikayette bulunun, isterseniz bulunduğun bölge jandarma bölgesi için jandarmaya.

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:18 ----------

Kart doğrulanması yapılmamış.Gittigidiyor müşteri hizmetlerine yazarsan hallederler

ANlamadığım bir şey var. Müşteri temsilcisi akbank kart ile alışveriş yapılmış diyor. Benim adıma yapılmış Benim daha önceleri akbank hesabım vardı ama hiç akbank kredi kartım olmamıştı. Nasıl yapmışlar bir türlü çözemedim.

Bu adını verdiğiniz isimlerin suçu olmayabilir. Belki hesabınızı çalan kişi bu kişilere düşük fiyattan satış yapmış olabilir.

İsimlere facebooktan ulaşmayı deneyin hocam.

ben medipoldeyim sorarım bu ismi bulurum size. ulaş bana

[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION] arkadaş uyardı sağolsun. Şikayet bölümüne yazı yazılmıyor diye.
Hocam maillerimi karıştırıyordum. Gittigidiyordan siparişiniz alındı diye 2 mail gördüm. ( paypal adı ile sahte mail gönderenler var piyasada. Hesabınızda yok 10000 dolar var gibilerinden.) Bunu da öyle spam mail olarak düşündüm. Gittigidiyor hesbaıma girdim ki 2 tane ürün alınmış bekliyor. Müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim. Yazı ile yazın dediler. Yazdık hala bekliyoruz bakalım ne olacak. Dedim bunlar bu ürünü alıyorsa adreste verecektir illaki. Adres bölümüne baktım bu iki şereften yoksun yaratıkların adreslerini gördüm.
Durum bundan ibaret hocam. Moralim sıfır.
online üzerinden eminyete şikayette bulundum. Diyor isterseniz savcılığa şikayette bulunun, isterseniz bulunduğun bölge jandarma bölgesi için jandarmaya.

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:18 ----------

ANlamadığım bir şey var. Müşteri temsilcisi akbank kart ile alışveriş yapılmış diyor. Benim adıma yapılmış Benim daha önceleri akbank hesabım vardı ama hiç akbank kredi kartım olmamıştı. Nasıl yapmışlar bir türlü çözemedim.

hocam böyle çakakallara meydan vermemek gerekiyor gittigidiyordan yardım alın verin mahkameye kim bilir kaç kişiye yaptılar.

Arkadaşlar ilk jandarmaya mı gitsem acaba?
Jandarma aracılığıyla işlemler daha hızlı olabilir mi?

hiç acıma savcılığa vs. heryere git üşenme erinme hakkını sonuna kadar ara

Bankayı ara durumu anlat hemen para geçmiyor öyle satıcıya işlemler iptal olur. gittigidiyorada at mesaj

Ayni adrese bir paket icinfe hiyar yollamak lazim nasilsa alici odemeli istems:)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 22:06 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

Arkadaşlar ilk jandarmaya mı gitsem acaba?
Jandarma aracılığıyla işlemler daha hızlı olabilir mi?
Jandarma kirsal kesim degilsr ilgilrnmrx yapacagin tek sey gitti gidiyordan siparisi iptal ettirip bilgileri savciliga vermen ve gitti gidiyorda siparislrrin verildigi saat tarih ip bilgisi alman zaman kazandrr

Ayni adrese bir paket icinfe hiyar yollamak lazim nasilsa alici odemeli istems:)

---------- Spam Engelliyici 22:06 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

Jandarma kirsal kesim degilsr ilgilrnmrx yapacagin tek sey gitti gidiyordan siparisi iptal ettirip bilgileri savciliga vermen ve gitti gidiyorda siparislrrin verildigi saat tarih ip bilgisi alman zaman kazandrr

Şuan gittigidiyordan bilgileri bekliyorum hocam. Çok yavaşlar ama. 2 kere telefonla aradım. işlemlerinizi hızlandıracağız vs. şeyler şöylüyorlar.

gittigidiyor ve bankayla irtibata geçin hocam ayrıca suç duyurusunda bulunun kolayca çözeceklerini sanıyorum sonucta aldıkları urunu kargoyla alıyorlar

Arkadaşlar bu O. Çocuklarını tanıyan bilen var mı?
Gittigidiyor hesabıma giriş yapıp bir galaxy telefon ve bir de saat siparişi vermişler. Adreslerini gittigidiyor adres bölümüne yazmışlar.

Aldıkları ürünler

Savcılığa başvurmayı düşünüyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim. Adliye konularında tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

dostum nasıl olmus olay bılgın yok galıba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri