Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ANlamadığım bir şey var. Müşteri temsilcisi akbank kart ile alışveriş yapılmış diyor. Benim adıma yapılmış Benim daha önceleri akbank hesabım vardı ama hiç akbank kredi kartım olmamıştı. Nasıl yapmışlar bir türlü çözemedim.
Arkadaşlar işin garibi gittigidiyor diyorki akbank kartıyla çekilmiş işlemler. Ben de akbank kartı yok. Kullandığım kartlara baktım son 4 hanesi müşteri temsilcisinin verdiği no ile uyuşmuyor. İnternet bankacılığından hesap hareketlerine baktım bi değişiklik yok. Bu adamlar hangi kartla benim adıma çekim yapmışlar bi türlü çözemedim.
Beni dolandiran arkadasini koruduguna gore sizde yapiyorsunuz bu isleri senin gibi sinsi insanlar su forumda eninde sonunda ban yer bunu unutma benim kara listemdesin !adamlar cc çalmış ve senin hesabınla ürün almıştıt büyük ihtimalle hocam.
Beni dolandiran arkadasini koruduguna gore sizde yapiyorsunuz bu isleri senin gibi sinsi insanlar su forumda eninde sonunda ban yer bunu unutma benim kara listemdesin !
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskan foruma tunay balci yaz konusunu gorursun iki ay once elimdeki son parayi aldi konuda detay var. Bu arkadasi kefil etti bana buda evet kefilim dedi skypede tartisti beni engelledi bunlarin Allah insallah belasini versin.:S:S yazdığı mesajdan yola cıkarak nasıl böyle bir ithamda bulundunuz merak etim doğrusu
Beyler şuan başı belada olan kişilerden biride konuyu açan arkadaş. Hesabından çalıntı kredi kartı ile işlemde bulunulmuş. Muhtemelen sonuç olarak bir ceza almazsın ama mahkemelerle haşır neşir olmaya yavaştan kendini hazırla.
Beni dolandiran arkadasini koruduguna gore sizde yapiyorsunuz bu isleri senin gibi sinsi insanlar su forumda eninde sonunda ban yer bunu unutma benim kara listemdesin !
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.