Bu Çocuklar beni dolandırmaya kalktı

Önce site desteğine ulaş, site güvenlik işini hallet. Sonra savcılığa başvur. Acıma bunlara, yoksa artar sayıları.

ANlamadığım bir şey var. Müşteri temsilcisi akbank kart ile alışveriş yapılmış diyor. Benim adıma yapılmış Benim daha önceleri akbank hesabım vardı ama hiç akbank kredi kartım olmamıştı. Nasıl yapmışlar bir türlü çözemedim.

Senden habersiz adına kredi kartı çıkartmış olabilirler. Ama hal böyleyse neden senin gittigidiyor hesabından yapmışlar bu işi onuda anlamadım. T.C. kimlik nosuyla mı kayıt olunuyor gittigidiyor'a. Öyleyse ondan dolayı olabilir.

Akbank'ı acilen ara bankanızda kayıtlı hesabım veya kredi kartım var mı diye sor çok geç olmadan.

hocam kartınız sanala düşmüş açıklı bi siteden alışveriş yapmışsınız ele geçirmişler.
dikkatli olmanızı öneririm. kart alışverişlerinde
3 yıllık güvenlik açıkları geçmişim var

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

haa gittigidiyor hesabınızada erişilmiş olabilir bilgisayarınıza atılan bir virüs ile.
kart tanımlı olduğu için çekmişlerdir.

Geçmiş olsun acımayın üşenmeyin verin savcılığa. Gelecek seferdeki alışverişlerinizde sanal kart kullanmaya özen gösterin en temizi.

Tepetaklak yazıyorr...

hocam geçmiş olsun öncelikle benimde tavsiyem jandarma veya karakola gitme direk savcılığa suç duyrusunda bulun işlerin daha hızlı olur jandarmaya veya karakola gittiğinde memura derdini anlatırsın savcılıkta daha fazla ilgileneceklerini düşünüyorum.

adres büyük ihtimal dolandırıcıya ait değildir mantıken neden yazsın ki :)

Görmek mi istemediniz yoksa gerçekten mi görmediniz yazdığımı.

Burada adı geçen kişiler dolandırıcılık olayından habersiz olabilirler. Bu forumda biz de aynı şekilde fatura ödettik sonra sorun yaşadık indirimli ödeyeceğiz vs. diye.

Yukarıda ismi geçen şahıslardan birine baktım facebookta, icra kurulu üyesi diyor. Böyle biri bi saat için adam dolandırmaz. Adamla iletişime geçip bilgi alın bence.

Arkadaşlar işin garibi gittigidiyor diyorki akbank kartıyla çekilmiş işlemler. Ben de akbank kartı yok. Kullandığım kartlara baktım son 4 hanesi müşteri temsilcisinin verdiği no ile uyuşmuyor. İnternet bankacılığından hesap hareketlerine baktım bi değişiklik yok. Bu adamlar hangi kartla benim adıma çekim yapmışlar bi türlü çözemedim.

Arkadaşlar işin garibi gittigidiyor diyorki akbank kartıyla çekilmiş işlemler. Ben de akbank kartı yok. Kullandığım kartlara baktım son 4 hanesi müşteri temsilcisinin verdiği no ile uyuşmuyor. İnternet bankacılığından hesap hareketlerine baktım bi değişiklik yok. Bu adamlar hangi kartla benim adıma çekim yapmışlar bi türlü çözemedim.

durum şu o zaman tahminim şöyle. Yukardaki arkdaşın da dediği gibi dunlar bir kart ele geçirmiş akbank ama kimin kartı bilinmez. Sonra 2 tane ürün satılığa çıkarmışlar 2 kişi bunları almış senin paylaştığın kişiler. Adamlar senin gitti gidiyor hesabından başkasından çaldıkları kartla başkasına ürün satmış olabilir. Yani basit bir iş gibi görünmüyor. Acilen savcılığa vs başvurunu yap yoksa kart çalıntı olayı senin üzerine kalabilir.

adamlar cc çalmış ve senin hesabınla ürün almıştıt büyük ihtimalle hocam.
Beni dolandiran arkadasini koruduguna gore sizde yapiyorsunuz bu isleri senin gibi sinsi insanlar su forumda eninde sonunda ban yer bunu unutma benim kara listemdesin !

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni dolandiran arkadasini koruduguna gore sizde yapiyorsunuz bu isleri senin gibi sinsi insanlar su forumda eninde sonunda ban yer bunu unutma benim kara listemdesin !

:S:S yazdığı mesajdan yola cıkarak nasıl böyle bir ithamda bulundunuz merak etim doğrusu

bir dilekçeye tarih saat aralıklarını, hesap bilgilerini belirterek izinsiz giriş yapılıp işlem yapılmaya çalışılmış tarzında yaz. gittigidiyor sepet kısmının, gelen uyarı maillerinin ekran görüntülerini çıktı olarak al dilekçeye iliştir. tanımlanan adres ve kart bilgilerinin sana ait olmadığını özellikle belirt. gittigidiyor sana muhtemelen vermeyecektir ip bilgilerini ama en azından son 1-2 haftada kaç kere girilmiş onları öğrenmeye çalış, onları da ekle dilekçeye.

muhtemelen arkadaşların dediği gibi oldu, kart çalıp senin hesaptan alışveriş yaptılar. satıcıyı inceledin mi, eski biri mi yeni türemiş biri mi. vakit kaybetmeden şikayette bulun mutlaka. haftasonu da açık oluyor savcılık aklında bulunsun.

:S:S yazdığı mesajdan yola cıkarak nasıl böyle bir ithamda bulundunuz merak etim doğrusu
Baskan foruma tunay balci yaz konusunu gorursun iki ay once elimdeki son parayi aldi konuda detay var. Bu arkadasi kefil etti bana buda evet kefilim dedi skypede tartisti beni engelledi bunlarin Allah insallah belasini versin.

Telefondan Gönderildi.

Beyler şuan başı belada olan kişilerden biride konuyu açan arkadaş. Hesabından çalıntı kredi kartı ile işlemde bulunulmuş. Muhtemelen sonuç olarak bir ceza almazsın ama mahkemelerle haşır neşir olmaya yavaştan kendini hazırla.

Beyler şuan başı belada olan kişilerden biride konuyu açan arkadaş. Hesabından çalıntı kredi kartı ile işlemde bulunulmuş. Muhtemelen sonuç olarak bir ceza almazsın ama mahkemelerle haşır neşir olmaya yavaştan kendini hazırla.

erkenden fark ettiği için bir mahkeme olacağını sanmıyorum. sipariş iptal edilir. Kart sahibine ürün bedeli iade edilir. Ürüne para verenler de artık kime ödeme yaptıysa onunla uğraşır.

Bugün başvurmayı düşünüyorum. Haftasonu mesai saati var mıdır?
Orada hazır dilekçe ve çıktı imkanı var mı? Bulunduğum yer de çıktı alma imkanı olmadığından yazıyorum.

Sıkıntı %90 siteyle ilgili. Alanın falan da haberi olduğunu sanmıyorum. Kartta kendi kartidir muhtemelen.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben kimi korudum ya ne diyosun sen? yapanların Allah belasını versin.Benim ne sinsiliğimi gördün Allah aşkına?

Arkadaşlar bugün adliyeye gittim. Kapalıydı adliye. Emniyete yönlendirdiler.
Girişteki polis bana diyorki bu işten zarar görmediysen ne gerek var suç duyurusunda bulunmaya. :)
Neyse dediler siber suç bölümünde şuan kimse yok pazartesi gelin başvurun.
Hayırlıısı bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri