Bu da benim "Ayakkabı Kutum" (İçinde ne paralar var hem de :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ayakkabı kutusunun cılkı çıktı artık,gündemde başka konu yok mu ona yönelin kardeşim ya.Twitter da ayakkabı kutusu facebook da ayakkabu kutusu ytpara da ayakkabu kutusu :)

Bu ayakkabı kutusunun cılkı çıktı artık,gündemde başka konu yok mu ona yönelin kardeşim ya.Twitter da ayakkabı kutusu facebook da ayakkabu kutusu ytpara da ayakkabu kutusu :)

yoksa sendemi paranı ayakkabı kutusunda saklayanlardansın. :)

Biraz geç kaldım bu video'yu yayınlamakta aslında :( Ancak bu gece oturup videoyu düzenleyip render edebildim :D 2 gün önce çekmişim videoyu :(

Keşke o zaman render edip atsaydım :D

Ben paramı saklamam kardeşim,benim param her zaman cebimdedir.
eğer gündemdeki olayla ilişkili olarak soruyorsan yine hayır,allah belalarını versin o yolsuzluğu GERÇEKTEN yapanların.

Ben sadece çok duydum bu esprileri,tepkimi dile getirdim.Milli içkimiz Ayran olayından sonra en çok bu olayın cılkı çıktı yeter artık.

Bu ne kadar kin dolu bir cevaptır yahu ? Bu ne nefret, yada neyin nefreti ? ''Sende mi'' ne demek ? Kendi kafanızda birilerini bir yerlere ayırmışsınız ve tek yaptığınız yargılamak.Bunu herhangi bir grubun mensubu dahi olmayarak söylüyorum, yaptığınız ne kadar itici farkında mısınız ? Kendilerini bir taraf olarak görüp, saflara ayrılıp karşılarına geçeni aşağılamak, siz kimsiniz yahu ? Hayır cidden soruyorum, siz kimsiniz ? Hizmet ettiğiniz şey ne ? Muhakkak bir görüş sahibi olacaksın, bundan daha olağan birşey göremiyorum lakin, ayırmak ne ? Kayırmak ne ? Ha madımakta düşündükleri için adam yakmışsın, ha burada açık beyan ''sende mi yolsuzluk yapıyorsun?'' diye sormuşsun, farkı ne ? Görüşler, karşıtlıklar, fikirler, çarpışmalar, kime hizmet ediyor bir fikriniz var mı ? Bir insanın, bir düşüncenin, bir fikrin çokça önünde Allah'a sığının ki, bana gülerek sonlandırdığınız şu sorunun aslında nefret içermediğini açık yüreklilikle söyleyin ve utancımdan yerin dibine gireyim ?

Ben Ayakkabı kutusuna geçemedim. Telefon kutusuna saklıyorum. kısmetse yakında ayakkabıya geçeceğim.

Bu ne kadar kin dolu bir cevaptır yahu ? Bu ne nefret, yada neyin nefreti ? ''Sende mi'' ne demek ? Kendi kafanızda birilerini bir yerlere ayırmışsınız ve tek yaptığınız yargılamak.Bunu herhangi bir grubun mensubu dahi olmayarak söylüyorum, yaptığınız ne kadar itici farkında mısınız ? Kendilerini bir taraf olarak görüp, saflara ayrılıp karşılarına geçeni aşağılamak, siz kimsiniz yahu ? Hayır cidden soruyorum, siz kimsiniz ? Hizmet ettiğiniz şey ne ? Muhakkak bir görüş sahibi olacaksın, bundan daha olağan birşey göremiyorum lakin, ayırmak ne ? Kayırmak ne ? Ha madımakta düşündükleri için adam yakmışsın, ha burada açık beyan ''sende mi yolsuzluk yapıyorsun?'' diye sormuşsun, farkı ne ? Görüşler, karşıtlıklar, fikirler, çarpışmalar, kime hizmet ediyor bir fikriniz var mı ? Bir insanın, bir düşüncenin, bir fikrin çokça önünde Allah'a sığının ki, bana gülerek sonlandırdığınız şu sorunun aslında nefret içermediğini açık yüreklilikle söyleyin ve utancımdan yerin dibine gireyim ?

ben o arkdası ne tanırım. nede herhangi bir yerde bir tartısmaya girdim. evet tabiki benimde bir düsüncem var. benimde bir siyasal gelecek planlarım var. senin böyle cevap vermen senin de bir siyasal düşünceye sahip oldğunun göstergesidir. .. arkdas cevap verdi zaten "cıkı cıktı" diye .. bende onun üstüne cevap vermedim .
CEVAPDA Verebilirdim ama bu sefer konu uzar giderdi. bu seferde arkdasın dedi gibi cıkı daha çok Çıkardı.

Verhasıl Arkadaş SEN NASIL ANLADIYSAN ÖYLE ANLA.. Benim söylediğim söz her tarafa çekilir.

BU ARADA BENDE PARAMI TELEFON KUTUSUNDA SAKLARIM .
(ÖĞRENCİ YURTA KALAN ADAM BOZUK PARALARINI KOYACAK YER ARAR PARANIN BOLLUĞUDAN DEĞİL)

Bu Ülkede Önceden paralar tırlarla saklanıyodı şimdi ayakkabı kutularında eskiye nazaran cok daha iyidir .

Bu Ülkede eskiden zarara Uğrayan Kurumların hesabı sorulamıyordu şimdi karda olan kurumların hesabı soruluyor eskiye nazaran bu da çok daha iyidir.

Bu Ülkede eskiden Kelli felli birine hiç kimse hesap soramıyordu artık kelli felli kalmadı herkese hesap sorulabiliyor bu eskiye nazaran çok çok çok daha iyidir.

Bu Ülkede Önceden paralar tırlarla saklanıyodı şimdi ayakkabı kutularında eskiye nazaran cok daha iyidir .

Bu Ülkede eskiden zarara Uğrayan Kurumların hesabı sorulamıyordu şimdi karda olan kurumların hesabı soruluyor eskiye nazaran bu da çok daha iyidir.

Bu Ülkede eskiden Kelli felli birine hiç kimse hesap soramıyordu artık kelli felli kalmadı herkese hesap sorulabiliyor bu eskiye nazaran çok çok çok daha iyidir.

2. söylediğine katılıyorum ; Koç,sabancı,doğan vs vs ne kadar çok kazanan varsa çöküyolar artık üstlerine vergi yüklüyolar sırtlarına bu konuda tebrik etmek lazım.

Pek siyasi konusmak taraftarı değilim.Madem konu acıldı bir kaç sey sormak isterim.Haklısınız ki sonucta milletin emeği çalınmıs.Fakat bu kadar hassas olan benim milletim sgkyı dolandıran genel başkanlarına neden bu kadar isyan etmedi ? Geçmişte kalmıs farkedermi dolandırıcının dünü bugünümü olur...
Peki sorayım bugün çek senet mafyacılıgı,faili mechul cinayetler kumar oyunları hangi siyasi partinin elinde ? Vatan sever kardeslerimizin elinde hem de vergi kacırırcasına ? Bunlara enden sessiz kaldınız ?
Bugün senin askerine bir ananın evladına kursun sıkan hadsizleri şerefsizleri tbmm de savunanlar var iken herkesce bilinir bunlara neden karsı cıkmadın ? Korktun mu ?

Demek ki neymiş arkadaş sorun.Çantadan ayakkabıdan cıkan para değil.Asıl sorun bir siyasi mertebe benimsenmemiş bir görüş.Eğer bu giden pralara ülkemiz adına üzülseydik bu olaylar yüzünden 4 günde milyar dolar yapılan zararlara üzülürdük.Üzülseydik gezi olaylarında yapılan terbiyesizlikelr sonucu ülkenin ekonomik çöküşüne üzülürdük.Yani durum devletcilikten ziyade şahsiyetççilik olmuş...

Gözlerim arar durur Menderesi...Ve menderes gibi olacakları...

1. Katılmıyorum. ben tırlarla saklanan para haberini falan duymadım. sen duyduysan cıkar ortaya boş laaf olmasın. orada kaç tane ayyakabı kartonu vardı.
2. KATILMIYORUM. Bu şirketler akp ye muhalefet şirketler onlar daha çok kontrol altında. sende muhalefet olursan birgün sende kontrol altına girersin.

3. Katılmıyorum. Kimmiş acaba bu kelli felli birine hesap sorulmuş. bakanın oğullarına laf atıyorsan söylim. fettullah başlattı bu operasyonları. o bakanın oğullarından daha büyük. senin deyişinle daha kelli felli.

---------- Mesaj saat 03:51:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:36:04 civarında gönderildi. ----------

Pek siyasi konusmak taraftarı değilim.Madem konu acıldı bir kaç sey sormak isterim.Haklısınız ki sonucta milletin emeği çalınmıs.Fakat bu kadar hassas olan benim milletim sgkyı dolandıran genel başkanlarına neden bu kadar isyan etmedi ? Geçmişte kalmıs farkedermi dolandırıcının dünü bugünümü olur...
Peki sorayım bugün çek senet mafyacılıgı,faili mechul cinayetler kumar oyunları hangi siyasi partinin elinde ? Vatan sever kardeslerimizin elinde hem de vergi kacırırcasına ? Bunlara enden sessiz kaldınız ?
Bugün senin askerine bir ananın evladına kursun sıkan hadsizleri şerefsizleri tbmm de savunanlar var iken herkesce bilinir bunlara neden karsı cıkmadın ? Korktun mu ?

Demek ki neymiş arkadaş sorun.Çantadan ayakkabıdan cıkan para değil.Asıl sorun bir siyasi mertebe benimsenmemiş bir görüş.Eğer bu giden pralara ülkemiz adına üzülseydik bu olaylar yüzünden 4 günde milyar dolar yapılan zararlara üzülürdük.Üzülseydik gezi olaylarında yapılan terbiyesizlikelr sonucu ülkenin ekonomik çöküşüne üzülürdük.Yani durum devletcilikten ziyade şahsiyetççilik olmuş...

Gözlerim arar durur Menderesi...Ve menderes gibi olacakları...
FORUM KURALLARININ
5-Forumda +16 +18 Muhabbeti,Kufurlu konusmalar yazismalkar,kanal linki yada Videolarin veya Resimlerin paylasilmasi kesinlikle yasakdir
VE
6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.

Kurallarına dikkat et ,,,,,,,

BU Forumda hiç kimsenin bir gruba kimseye şerefsiz demeye hakkı yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri