Bu da neyin nesi?

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
youtube hesabıma gelen msj bu şekilde;
ben anlamadım biri bana açıklayabilir mi?
fotoğrafını da ekledim..
çevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

NOT: YOUTUBE HESABIM PARA KAZANMAYA KAPATILDI.

Hello,

New terms of YouTube Partnership:
1) PAYMENTS: 80 % of your channel ads revenue;
2) Any way of settlement within 25 calendar days since the end of reporting month;
3) Your income increase with sponsorship ads and referral program;
4) Your channel audience growth by means of cross-promo over other YouTube channels;
5) TRANSPARENCY: income data is available directly at YouTube Analytics;
6) PERSONAL MANAGER: 24x7 support, live-streaming, SEO-consulting.

New terms of YouTube Partnership are offered by QuizGroup. We are the leading global YouTube Network.

Top Networks by Social Blade YouTube Stats
http://socialblade.com/youtube/network/QuizGroup
О Компании | QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

Please contact me if you find our offer attractive. I'd be glad to answer any of your questions.

--
Best regards,
Simon Kovalev
Partnership Manager
Quiz Group LLC
[email protected]
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

Sizi youtube'daki kendi network aglarina davet ediyorlar kendi catilari altinda.Partnerlik daveti yani buyrun partner olun kazanci su ozelliklerimiz su vs diye mesaj atmislar.

youtube hesabıma gelen msj bu şekilde;
ben anlamadım biri bana açıklayabilir mi?
fotoğrafını da ekledim..
çevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Hello,

New terms of YouTube Partnership:
1) PAYMENTS: 80 % of your channel ads revenue;
2) Any way of settlement within 25 calendar days since the end of reporting month;
3) Your income increase with sponsorship ads and referral program;
4) Your channel audience growth by means of cross-promo over other YouTube channels;
5) TRANSPARENCY: income data is available directly at YouTube Analytics;
6) PERSONAL MANAGER: 24x7 support, live-streaming, SEO-consulting.

New terms of YouTube Partnership are offered by QuizGroup. We are the leading global YouTube Network.

Top Networks by Social Blade YouTube Stats
QuizGroup Network YouTube Stats by Social Blade
Ğ� Компании | QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

Please contact me if you find our offer attractive. I'd be glad to answer any of your questions.

--
Best regards,
Simon Kovalev
Partnership Manager
Quiz Group LLC
[email protected]
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

partnerliğe davet ediyorlar heralde banada farklı bir networkdan gelmişti aynı şekilde

Sizi youtube network agina davet ediyorlar kendi catilari altinda.Partnerlik daveti yani buyrun partner olun kazanci su ozelliklerimiz su vs diye mesaj atmislar.

HOCAM SIZIN CEVAP VERECEğINIZI HIÇ SANMIYORSUN :)
ÇOK TEşEKKÜRLER ..

partner nasıl olabilirim ya hiç bir bilgim yok , youtube hesabımda +14 bin abonesi var +3 milyonda toplan izlenim var..
para kazanma özelliği kapatılmıştı

QuizGroup Network sana teklif yapmis istesen onlarla partner ola bilirsin

Statistiklerine bakarsak baya iyi bi networka benziyo :)

ÇOK TEşEKKÜRLER ..

partner nasıl olabilirim ya hiç bir bilgim yok , youtube hesabımda +14 bin abonesi var +3 milyonda toplan izlenim var..

Mailde skype ve mail adreslerini belirtmişler. İrtibata geçebilirsiniz.

ben pek pcden giremiyorum evde net kesik, youtube üzerinden direk başvuru yapabilir miyim o partnerliğe?
ayrıntılı anlatabilecek yok mu

ÇOK TEşEKKÜRLER ..

Para kaznama ozelligi kapali ise partner olamassin.Ayrica az izlenimli kanalalrin varsa partnerligide tavsiye etmem.Partnerlik icin gunluk iyi izlenimlerin olmasi ve bunlarin Mobil izlenim olup olmamasi cok onemli.Bu iste yeni isen biraz kendini adsebse ile para kazanarak gelistir sonra bu konularida ogrenirsin bir yandan gidisatina gore denersin partnerligi.

bu gelen mesajın para kazanmanızın kapatılmasıyla ilgisi yok muhtemelen öncesinde gelmiş ve sizi partnerliğe davet etmiş.

Para kaznama ozelligi kapali ise partner olamassin.Ayrica az izlenimli kanalalrin varsa partnerligide tavsiye etmem.Partnerlik icin gunluk iyi izlenimlerin olmasi ve bunlarin Mobil izlenim olup olmamasi cok onemli.Bu iste yeni isen biraz kendini adsebse ile para kazanarak gelistir sonra bu konularida ogrenirsin bir yandan gidisatina gore denersin partnerligi.

abi o zaman hiç uğraşmayayım , dediğim gibi para kazanma kapalı ama partnerlik başvurusu gönderme açık yani bir ara gördüm ..
günlük 20-30 bin izlenimi var.
günlük 50-100 abone geliyor..
1 ay önce telif geldiği için 1 aydır hiç paylaşım yapmadım..
ilkkez geldi telif canımı sıktı..
diğer kanallarımda adsensem var şu anda 100 tlye yaklaşmış.

---------- Mesaj saat 20:23:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:20:47 civarında gönderildi. ----------

bu gelen mesajın para kazanmanızın kapatılmasıyla ilgisi yok muhtemelen öncesinde gelmiş ve sizi partnerliğe davet etmiş.
yok yeni geldi o mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri