Bu defada ben sorayım Adsense mi Partner mi?

Partner vs Adsense

Partnerin adsenseye göre avantajları
  1. Adsense ban yersin para alma ihtimalin olmaz partner şuan için öyle bi durum yok
  2. Adsensede toplu para kazanma kapatılması olur partnerde öyle bi durum yok
  3. Adsensede pin beklersen partnerde uğraşmassın
  4. Adsensede eşik 200 tl partnerde 10 tl
  5. Adsensedede ek hesap açmak sakıncalıdır partnerde değildir
  6. Adsensede kanalı bağlarsın bişey kazanmassın partnerde +15 dk yanar
  7. Adsendesede kanal para kazanması +15 daksı kapanır partnerde kapanmaz
  8. Adsensede ref sistemi yok partnerde var

Adsensenin partnere göre avantajları
  1. Partnerde kazancını 2 gün sonra görürsün adsensede anlık görürsün
  2. Partnerde kazancına tek tek bakarsın adsensede tümünü birden görürsün
  3. Partnerde özgün hilesiz kanalın ödemesi için endişe duyarsın adsensede duymassın kesindir
  4. Partnerde hangi tıkın nekadar ettiğini görmessin adsensede görürsün

Adsenseyi ve partneri teraziye koy bakalım hangisi ağır basıcak sonra kararını ver

Arkadaşlar içerik için vereceğim para az değil bu yuzdende iyice düşünerek isabetli doğru seçimi yapmak istiyorum .. hatta istiyorum değil zorundayım diyelim şuna

adsense + partner
adsenseye fazla yüklenmiyorum fakat partnere bu aralar aşırı derece de yükleniyorum, hayırlısı
ama telif hakkını aldığın videolar için tabiki de adsense derim.

adsense + partner
adsenseye fazla yüklenmiyorum fakat partnere bu aralar aşırı derece de yükleniyorum, hayırlısı
ama telif hakkını aldığın videolar için tabiki de adsense derim.
babus telif hakını filan almadım .. 7 aydır yüklüyo içerik ingilizce olmadığı için ve rakipsiz olduğu için almak istiyorum .. kendisine vereceğim para baya yüksek ..

Aklımdan şu geçiyor olurda kanal kapanırsa ve partnerlerde ki kural geçerli olursa ödemeyi alamicam .. Ama adsense olursa kanal kapansa bile alma şansım var .. Adsense ise ya kapanmadığı halde banlanırsa? biliyosun kusursuz adsensem banlandı diyenler bile olmuştu

değerli arkadaşlar eğer sanal sunucu tabanlı çalışıyorsanız adsense yerine partneri tercih edin. bu internet hızlarıyla evden çalışmak çok zor ama adamlar affetmiyor işte. ha banlanmayanlar vardır ama banlananlar da var, bu riski göze almayın. o halde bu sorunuzun cevabını çalışma tekniğiniz ile alakalı. adsense çalışırken çok dikkatli olun ben o kadar özen gösteriyorum ay sonu sabahlara kadar uyuyamıyorum.

Adsenseyi değiştirirsen, ani kazanç değişimi yüzünden kanal satışı yapıldığı ortaya çıkabilir. Ödeme için güvendiğin partnerler dururken adsense'ye bağlaman mantıklı gelmiyor bana. Hele ki Adsense banlarından sonra hiç gelmiyor...

adsense taraftarıyım telif spma vs ne olursa olsun ödüyorlar paranı,gördüğüm kadarıyla partnerde telif vs para alamıyan çokmuş

Adsense çalışmaya karar verdim arkadaşlar. Adsense olmasının sebebi yakında Partnerler için kurallın geçerli olma ihtimalinden dolayıdır. Herkese blokesiz sorunsuz ödemeler alması dileğiyle Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri