Bu Dolandırıcı Karektersiz Beni Delirtti Hepiniz Okuyun Allah Rızası İçin http://www.ytpara.com/telif-sikayet...i-acil-yardim-arkadaslar-600-dolar-gitti.html bu 1 ay önceki açtığım konu içinde 600 dolar olan hesabımı çalmıstı bu dolandırcı modoroterlerin yardımıyla mahkemeye gıdıorduk itiraf etti başka biri çaldıda geri ben ondan aldımda sana vermedım bıraz bekle ıstedım dedı benle dalğa gectı resmen ben kanalı almak ıcın altan aldım sıfreyı aldım hemen telefon doğrulama kurtarma seceneklerı hepsini değiştirdim bu bana yıne ilk kurtarma mailini vermedi istemiştim nese onuda geçtik ben hemen gmail guvenlık taramadan bunun ip adresini telefonu maili hepsını buldum bunları modorotere attım mevcut ekran goruntulerı modlarda şimdi dun tekrardanda ilk kurtarma maili ile şifreyi değiştirmiş gmailde asla güvenlik olayı dıe bısey yok ilk kurtarma maili odlugu zaman herzaman her sekıl hesabı gerı alabılıo paypal adresını değiştirmek için life network mail atmıs allahtan paypal değiştirme tarihi geçti değiştirmedi içinde 1000 dolar vardı ve bu kısı hala kanal satısı yapıor forumda telefonunu paypalının skaype adresini veriorum allah rızası ıcın hepınınz arayıp ekleyın bu karektersize haddını bıldırın bugun bana yapttı yarın sızede yapabılır ben sınır hastası oldum bu karektersiz yuzunden.
Telefonu:05542300050
skaype adresi:ytpara-
paypal adresi:[email protected]
patner kanal satısı yapıor halen aramızda bu kısı allah rızası ıcın gorun boyle karaktersizleri 3 krş para kazanıoz bunlara gıtmesın
Telefonu:05542300050
skaype adresi:ytpara-
paypal adresi:[email protected]
patner kanal satısı yapıor halen aramızda bu kısı allah rızası ıcın gorun boyle karaktersizleri 3 krş para kazanıoz bunlara gıtmesın