Bu dünyada babanıza bile güvenmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayburt16

Kayıtlı Üye
örneği tarihe geçecektir ki o kişi atalay demircidir. büyük üzüntü ve hayal kırıklığı...

konuyu siyasete çevirmeyin belki bazı insanlar görmemiştir diye açıyorum gerçekten kim kime dum duma olmuşuz

buraya resim filan eklemıyorum siyasete girmeye gerek yok internette bulabilirsiniz ayyıldız team twitter hesabını hackleyip bütün gerçekleri gün yüzüne dökmüş atalay demirci instagram sayfasında açıklamada bulunup bütün sosyal medya hesaplarını kapatmıştır.

Mesleğini ciddi derecede etkileyecek artık Türk televizyonlarına çıkartmazlar.

herkesi fişlemeyin kardeşim böyle , boşyere hakka giriyorsunuz , belki kandırılmış olabilir veya sonradan farketmiş olabilir , hemen fetöcüymüş damgası vuruyorlar , o zaman ülkenin yarısı fetöcü diye hapise atılsın.mesajlar da adamlar darbeden bahsetmemişler masum bir şekilde olaylardan üzüntü duyduklarını söylüyorlar. kandırılmışlar yani sadece sevgi besliyor belki adam

Şaşıracak bi durum yok beyler,bu yapının elemanlarının karakteri böyledir.

demekki herkesinkileri hecleseler neler neler cıkar ..

adı üstünde komedyen bizde izliyoruz adam darbeden sonra yine darbecilerle iş birliği içerinde olması onu bitirir ama önceden konuşması olması pey kayda değer olmaz olsaydı devletin başındakileri içeri almak lazımdı o zaman

herkesi fişlemeyin kardeşim böyle , boşyere hakka giriyorsunuz , belki kandırılmış olabilir veya sonradan farketmiş olabilir , hemen fetöcüymüş damgası vuruyorlar , o zaman ülkenin yarısı fetöcü diye hapise atılsın.mesajlar da adamlar darbeden bahsetmemişler masum bir şekilde olaylardan üzüntü duyduklarını söylüyorlar. kandırılmışlar yani sadece sevgi besliyor belki adam

fişleme değil hocam adam darbeden sonrada iş birliği içinde ben buraya koymadım olan şeyleri fişleme dediğin şey darbeden önce bu insanların fetoya inanması olurdu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Atalay Demirci kim?
Acun denen adamın sirk cambazı zaten, bunları izleyip otorite gibi algılayanlar kendini sorgulasın.
Hiç izlemedim adını bile dün gördüm.

Ne yapmış Atalay Demirci !? acayip düşünceleriniz var doğuda Pkk cirit atıyor Pkk'yı destekleyen 1 kişinin mal varlığına el konulmazken "Paralel" diye uydurulmuş bir yalanın peşinden gidiyor insanlar. ve bu cemaati seven herkes ya işinden oluyor ya mallarına el konuluyor. Elde bir kanıt bir delil yokken adamları terörist ilan ettiniz. Ayıptır, yazıktır

fişleme değil hocam adam darbeden sonrada iş birliği içinde ben buraya koymadım olan şeyleri fişleme dediğin şey darbeden önce bu insanların fetoya inanması olurdu

neyse ben birşey demiyorum zaten bu kadar olaydan sonra benim veya bir başkasının anlatacağı birşey kalmadı gibi , ilk defa bütün türküye bir konuda fikir birliğine vardı ne kadar doğru bilemiyorum, her şey Allahtan artık ,

Ne yapmış Atalay Demirci !? acayip düşünceleriniz var doğuda Pkk cirit atıyor Pkk'yı destekleyen 1 kişinin mal varlığına el konulmazken "Paralel" diye uydurulmuş bir yalanın peşinden gidiyor insanlar. ve bu cemaati seven herkes ya işinden oluyor ya mallarına el konuluyor. Elde bir kanıt bir delil yokken adamları terörist ilan ettiniz. Ayıptır, yazıktır

sizde seviyorsunuz galiba ama adamlar itiraf ediyor delil diyorsunuz hocam. fotonda ki akif karakteri şuan ceza evinde haberin olsun istihbarat bilgilerini pensilvanyaya aktardığı için

şimdi bazı arkadaşlar anlamaz not düşeyim dizide onayan bir akif karakteri vardı cumhurbaskanlıgında istihbarat toplayan kişinin adıda mustafa akif onu kastettim

Son düzenleme:

yapma reis ben senin iyi bir insan olduğuna eminim ama artık herşey Allaha kaldı senlik birşey yok eğer gerçekten masumlar ise elbet yardım gelecektir , artık malesef susma vakti yoksa sonu hayırlı olmuyor.

sizde seviyorsunuz galiba ama adamlar itiraf ediyor delil diyorsunuz hocam. fotonda ki akif karakteri şuan ceza evinde haberin olsun istihbarat bilgilerini pensilvanyaya aktardığı için

Öncelikle avatardaki Karakter Akif değil "Yiğit" ve ceza evinde değil. İtiraf ediyorlar dedikleriniz de bir kaç komutan ama onlarda hangi şartlarda, hangi zorlamayla konuşuyorlar biliyoruz. adamları tanınmaz hale getirdiler o kadar dayaktan sonra yalancı şahitlik yapmayacak kişi çok az

Son düzenleme:
Para öyle bir şey ki karakteri olmayan insanlara ülkesinide sattırır bedeninide..

bu ülkenin en büyük düşmanı ne fetö nede pkk asıl düşmanı anlamadığınız sürece bu tür olayları daha çok yaşarız

Öncelikle avatardaki kişi Akif değil "Yiğit" ve ceza evinde değil. İtiraf ediyorlar dedikleriniz de bir kaç komutan ama onlarda hangi şartlarda, hangi zorlamayla konuşuyorlar biliyoruz. adamları tanınmaz hale getirdiler o kadar dayaktan sonra yalancı şahitlik yapmayacak kişi çok az

1.karakter diyorum anlamayacagınızı bildiğim için yukarda kısa notta düştüm onu tekrar okuyun birileri hatırlarsanız bir filminden terör örgütü çıkarılıyor denılıyordu bu adamlar bildiğin yaptıklarını diziye dökmüş. kafanız başka yerde oldugu için dediklerimi anlamıyorsunuz bile

2. siz madem seviyorsunuz hiç duydunuz mu abiler sayesinde polis oluyoruz sınavları kazanıyoruz? belki yaşınızdan dolayı duymadınız ama bizim zamanımızda lisede ki herkes bilirdi abilere gidip meslek sahibi olan çok ne şekil nasıl ? madem paralel değil kul hakkı yemek nedir? eğer bu olayı bilmiyorsanız sizde hala uykudasınız

Abiler denen ********lerin ne ******** olduğunu kendi gözlerimle gördüm zamanında.o torpillerin Nasıl oldupunu birinci ağızdan duydum arkadaşıma gelen teklifleri.ayıptır yazıktır hala destekler gibi konuştuğunuz için.inşallah onların torpiliyle biryerlere gelen bertaraf olsun mahvolsun herşeyi.onca insanın Hakkı'na girenlere yazıklar olsun lanet olsun.eğer destekler gibi konuşmaya devam ederseniz şu yazınızı alıp polise şikayet bile ederim haberiniz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri