Bu dünyada babanıza bile güvenmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın fetocu olduğu daha ilk yarışmaya çıktığı zaman biliniyordu. O paylaşılan fotoğraf bile eski , sanki gizli ele geçirilmiş diye bir algı var ama kendilerinin paylaştığı bir şey. Yani diyeceğim o kadar rütbelinin , kritik noktaların fetocu olduğuna şaşırmayıp ülkede bir etkisi olmayan birinin fetocu olduğuna şaşırıp linç etmek saçmalık.

aynen hocam bi komedyenin feto cu olup olmadı bişeyi değiştirmez ama devletin üs kademesindeki birisinin feto cu olması çok şeyi değiştirir

siz ikinizi anlamadım. anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz fotograf filan diyorsunuz biz darbeden sonra oluşan konuşmalardan bahsediyoruz

aynen biri bana şu olayı açıklasın
apo mu bu ülkeye daha çok çektirdi yoksa fetullah gülen mi ?
"sayın abdullah öcalan " diyen ve açık açık pkknın başındaki ********e methiyeler dizen adam meclis te geziyor ama sayın fetullah gülen diyen adamı neredeyse asacaksınız , sizcede burada bir sorun yokmu ?

hocam inşallah sizin ve arkadaşlarınızın hakkı teslim edilir :(

ne para ne pul ne üniforma mutlu etmez bizi artık, sorumlular yakalansın suçlunun yanında masum da yanmasın yeter. Bize işkence eden subayların çoğu tutuklandı, idam ödül bunlara umarım 100 yaşına kadar 4 duvar arasında yaşarlar sadece vatan haini diye anılırlar.

siz ikinizi anlamadım. anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz fotograf filan diyorsunuz biz darbeden sonra oluşan konuşmalardan bahsediyoruz

Anlamıyor musun beni , cumhurbaşkanın yanındaki kişiler fetocu çıkmış , çoğu kritik konumda fetocu çıkıyor , o kadar siyasetçi , rütbeli adı geçiyor atalay fetocu olsa ne olur olmasa ne olur. Yarışma finalinden sonra ilk defa şimdi adını duyuyorum. Adam yaşamadığı popülerliği şimdi yaşıyor.

Yapılan algı oprasyonundan , hedef saptırmaktan başka bir şey değil.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Vatanamıza- bayrağımıza- sivillerimize - polsimize-askerimize saldıran , 237 kişiyi öldüren bu hain FETÖ cü şeref yoksunalrını savunan varsa bu msjımı alıntı yaparak cevaplasın...cevabında adı soyadı adres tel bilgisi olsun lütfen çünkü 10 dk ya evinden aldıracam...buyrun kıçı yiyen varsa cevaplasın hadi !! BAŞKA KİMSE MESAJIMI ALINTI YAPMASIN LÜTFEN !!!

Son düzenleme:
mhpnin başındaki beyefendi apo'yu asmıyor ama şimdi darbeciler asılsın diyor , darbeciler 1 günde söndürüldü ama apo 30 yıldan fazladır bu ülkenin başını yiyor neden apoyu asmadın ? koltuk sevdasımı ?

*siyaset değildir gerçeklerdir, herhangi bir yorum katılmamıştır ,gerekirse kaynak eklenebilir.

"sayın abdullah öcalan " diyen ve açık açık pkknın başındaki ********e methiyeler dizen adam meclis te geziyor ama sayın fetullah gülen diyen adamı neredeyse asacaksınız , sizcede burada bir sorun yokmu ?

Ya geç bu işleri apo******** fetö ******** burdan bu konuda pay çıkarıp işte fetö neden böyle yapıp arkadan arkadan bazı kişiler mesajları kendini %100 belli ederecek bu örgütü savunuyor bazılarıda senin gibi arkadan arkadan mesaj yazıyor.

Son düzenleme:

Bu dediklerinizi maalesef anlatamıyoruz bazı insanlara

5 yaverin ihanet ettiği ülkede yaşıyoruz, istersen güven sorununu tartışmayalım

mhpnin başındaki beyefendi apo'yu asmıyor ama şimdi darbeciler asılsın diyor , darbeciler 1 günde söndürüldü ama apo 30 yıldan fazladır bu ülkenin başını yiyor neden apoyu asmadın ? koltuk sevdasımı ?

*siyaset değildir gerçeklerdir, herhangi bir yorum katılmamıştır ,gerekirse kaynak eklenebilir.

fetocuların pkkya operasyon diye askerlimize tuzak kurduğundan pkk bitmiyor olabilir mi. Darbe gerçekleşse ilk işlerinden biri apoyu çıkarmak bunların feto , pkk kol kola yürüyor. İçeride bu kadar hain varken pkk biter mi.

Son düzenleme:
burada darbeci kansızları savunanları görünce kanım dondu ya la!!!!
Allah vatanımıza milletimize zeval vermesin

mesaja iyi bak ben arkadaşın paylaştığı bir soz için kaynak istedim editle bence :)
ben zaten o dediğine alıntı yapmadım tekrar dikkatli bak istersen

Anlamıyor musun beni , cumhurbaşkanın yanındaki kişiler fetocu çıkmış , çoğu kritik konumda fetocu çıkıyor , o kadar siyasetçi , rütbeli adı geçiyor atalay fetocu olsa ne olur olmasa ne olur. Yarışma finalinden sonra ilk defa şimdi adını duyuyorum. Adam yaşamadığı popülerliği şimdi yaşıyor.

Yapılan algı oprasyonundan , hedef saptırmaktan başka bir şey değil.

bunları destekleyen finans sağlayan bu sanatçılar nasıl boş verebilirsin bu insanlar yüzünden gelindi bu noktaya bu adiler finanse etti adamları. senın adını duyman veya duymaman sorun değil bu adamın ismini duymadıysan zaten başka sanatçılarıda takip etmiyorsun demektir bu insanlar kendine rol model arıyor bir hoca arıyor bu insanların kitapları var söyleşileri var üniversite üniversite geziyorlar bunları biliyor musunuz siz?? cumhurbaskanın yanında kı adam toplamıyor bunca kişi bu sanatçılar topluyor hedef saptırma değil tam tamına kendileri birebir hedefdirler

ben bu konuda bittim , kim ne istiyorsa zaten düşünür , hiçbir şey gizli kalmaz !!!!

yalnız şöylede birşey var , bu kadar fetöcü adam akpnin seçimlerine karışamamış , boş yere üst kademelerde yer etmişler :)

Son düzenleme:
Allah Vatanımızı Bölmek İsteyenlere Fırsat Vermesin, Elde Hiçbir Delil Olmadan "Fetö" Terör Örgütü Diyenleri de Islah Etsin.

Bu Ülke Nasıl Bu Hale Geldi, İnsanlar Düşman Olmak İçin Bahaneler Arıyor, İftiralar Atıp Masum İnsanlara Saldırıyor. İnsan Hayret Ediyor Çok Yazık

ben zaten o dediğine alıntı yapmadım tekrar dikkatli bak istersen

bunları destekleyen finans sağlayan bu sanatçılar nasıl boş verebilirsin bu insanlar yüzünden gelindi bu noktaya bu adiler finanse etti adamları. senın adını duyman veya duymaman sorun değil bu adamın ismini duymadıysan zaten başka sanatçılarıda takip etmiyorsun demektir bu insanlar kendine rol model arıyor bir hoca arıyor bu insanların kitapları var söyleşileri var üniversite üniversite geziyorlar bunları biliyor musunuz siz?? cumhurbaskanın yanında kı adam toplamıyor bunca kişi bu sanatçılar topluyor hedef saptırma değil tam tamına kendileri birebir hedefdirler

konuyu açanın ne konuşulcana karar verdiğini ilk defa duyuyorum iyi oldu öğrendim!

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

Fetö savunan hainler izleyin hepimizin anası var kardeşi var bacısı var.Sizin o savunduğunuz fetö yandaş komutanların askerleri teyzemizi böyle şehit ediyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=3w2cpcoayQo

boşa paylaşıyosun bu tipler ne yaparsan yap kendi bildini okur

konuyu açanın ne konuşulcana karar verdiğini ilk defa duyuyorum iyi oldu öğrendim!

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

boşa paylaşıyosun bu tipler ne yaparsan yap kendi bildini okur

arkadaşım gelmiş fotograf diyorsunuz zaten fetocuydu diyorsunuz biz ondan mı bahsediyoruz. gelip burada 2 kişi gerginlik yaratıyorsunuz. adam darbeden sonra darbecilerle konusuyor ondan önce mitinglere katılıyor bir şeyler sallıyor. saçmalama istersen

örneği tarihe geçecektir ki o kişi atalay demircidir. büyük üzüntü ve hayal kırıklığı...

konuyu siyasete çevirmeyin belki bazı insanlar görmemiştir diye açıyorum gerçekten kim kime dum duma olmuşuz

buraya resim filan eklemıyorum siyasete girmeye gerek yok internette bulabilirsiniz ayyıldız team twitter hesabını hackleyip bütün gerçekleri gün yüzüne dökmüş atalay demirci instagram sayfasında açıklamada bulunup bütün sosyal medya hesaplarını kapatmıştır.
böyle konu başlığı atıyosun

ondan sonra ahkam kesiyosun Babaya güvenmicende siyasetçileremi güvenecez

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri