Bu dünyada babanıza bile güvenmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.karakter diyorum anlamayacagınızı bildiğim için yukarda kısa notta düştüm onu tekrar okuyun birileri hatırlarsanız bir filminden terör örgütü çıkarılıyor denılıyordu bu adamlar bildiğin yaptıklarını diziye dökmüş. kafanız başka yerde oldugu için dediklerimi anlamıyorsunuz bile

2. siz madem seviyorsunuz hiç duydunuz mu abiler sayesinde polis oluyoruz sınavları kazanıyoruz? belki yaşınızdan dolayı duymadınız ama bizim zamanımızda lisede ki herkes bilirdi abilere gidip meslek sahibi olan çok ne şekil nasıl ? madem paralel değil kul hakkı yemek nedir? eğer bu olayı bilmiyorsanız sizde hala uykudasınız

1. Bu karakter "Akif" değil "Yiğit" bunu anlamanızı beklerdim. siz hala savunma yapmaya çalışıyorsunuz. Bu kişi tek bir dizi de oynamadı. Akif karakteri başka dizide

2. Ben bu kişileri yakından tanıyorum soru çalma olayı kesinlikle yok fakat zamanında hükümet Polislik sınav sorularını kendisi veriyordu cemaate. başka sınavlarda değil abartanlara inanamayın

yenek sizsinize çıktıgı ilk günden beridir biliniyodu...

hocam olay o değil darbeden sonra kendisi enes kanter ve hakan şükürle işbirliği içerisinde hakan şükür battığını ilan etmiş

---------- Spam Engelliyici 13:26 ---------- Önceki Mesaj 13:23 ----------

1. Bu karakter "Akif" değil "Yiğit" bunu anlamanızı beklerdim. siz hala savunma yapmaya çalışıyorsunuz. Bu kişi tek bir dizi de oynamadı. Akif karakteri başka dizide

2. Ben bu kişileri yakından tanıyorum soru çalma olayı kesinlikle yok fakat zamanında hükümet Polislik sınav sorularını kendisi veriyordu cemaate. başka sınavlarda değil abartanlara inanamayın

tamam fotoda ki eski diziden ben yeni diziyi kastetmiştim doğrudur ama benim kastetdiğim olayı siz anlamışsınızdır heralde. dahada bir şey demiyorum size peki madem veriyor sizin hocaların allahtan korkularıda mı yok insanların emekleri hiç ediliyor

Fetö örgütü böyle arkadaşlar bunların adamları fetö söv say derler kendini belli etme dine küfür et içki iç namaz kılma yeter ki kendini belli etmesin.Fetö örgütü su gidibir konulduğu kabın şeklini alırlar.
Fetö denilen hain bir maşa ona inanlarda bu adamı haşa peygamber olarak görüyor.Yazık cidden çok yazık abd fetöyü kolay kolay teslim etmez daha çok kullanıcaklar onu.Bu örgüt heryere sızmış.İnş bu örgütü zor olucak ama heryerden çıkarırız.

bu adam yetiştirme yurtlarında büyümüştü galiba yani böyle örgütlere katılmış olması normal çünkü böyle insanlar örgütün bir numaralı hedefidir.

5VWMZM.jpg

en büyük fetöcüleri herkes cok daha iyi biliyor ekmek paylasamadıkları icin ülke suan bu halde

Ne yapmış Atalay Demirci !? acayip düşünceleriniz var doğuda Pkk cirit atıyor Pkk'yı destekleyen 1 kişinin mal varlığına el konulmazken "Paralel" diye uydurulmuş bir yalanın peşinden gidiyor insanlar. ve bu cemaati seven herkes ya işinden oluyor ya mallarına el konuluyor. Elde bir kanıt bir delil yokken adamları terörist ilan ettiniz. Ayıptır, yazıktır

Kanıt yok mu. :D
Görmek isteyene o kadar çok kanıt var ki saymakla bitmez. Ben anlatmaktan sıkıldım. Görmek istemeyene ise ne yaparsan yap. Burda cevap vermek bile abes ama neyse. Diyeceğim şudur ki feto denecek amerikadan amerikanın desteğiyle islamı yayan çok muhterem zat! ve ona inananlar en aşağılık vatan hainleridir. Allah her iki dünyada belalarını versin.

---------- Spam Engelliyici 13:51 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

Haahah savunmaya bak. Hükümet vermişmiş inanmayın sadece polislikteymiş. Siz islami bir cemaat olduğunuzu iddia etmiyor musunuz. Verseler de almayın. Bunca insanın günahına giremeyiz diyip reddedin. Ama olur mu din kisvesi altında her türlü oç luğu yapabilecek bir örgütten bunu beklemek aptallık olur. Konu fetö olunca deliye dönüyorum kusra bakmayın. Allah belanızı versin ne diyim. Şu postları şikayet etsin biri fetö destekçisi diye. Ben mobildeyim pc yok net kısıtlı.

Birader , o sınav sorularını cemaatte ki akılsız elemanlara servis edip askeriyeden vatan sever , milliyetçi gençleri bıraktırmaya zorlayan , askeriye ye torpille yerleşen gene o bir baltaya sap olabilecek kapasiteye sahip olamayan gençler şimdi büyüdü ve neler neler yaptılar.

Sen bu kişileri yakından tanıyorsun ve soru çalma olayını hükümet yaptı diyorsun. O hakkına girdiğiniz bi ton insanın hakkı sizden kat kat kat fazlasıyla çıkar inşAllah, Allah büyüktür.

Ayrıca arkadaşı cemaat üyesi diye şikayet edebilirsiniz , belli ki onların verdiği ekmeği yiyor.

Masum insanlara yapılan Zulüm ortada, Tüm Dünya Bu "Örgüt" dediğiniz kişileri seviyor sahip çıkıyor. Türkiye dışında bile 1000'lerce eğitim kurumları var, Sadece Türkiye'de ve Azerbaycanda kapatıldı kurumlar. İftiralarınız çok basit. Soru çalma diye bir şey yok, Polislik sınavı var sadece ama o da karışık bir mesele. Daha çok yazarım cevap veremezsiniz ama şimdi siyaset filan diye arada ben banlanırım. Hakaret edenleri de buradan Yöneticilere şikayet ediyorum

Masum insanlara yapılan Zulüm ortada, Tüm Dünya Bu "Örgüt" dediğiniz kişileri seviyor sahip çıkıyor. Türkiye dışında bile 1000'lerce eğitim kurumları var, Sadece Türkiye'de ve Azerbaycanda kapatıldı kurumlar. İftiralarınız çok basit. Soru çalma diye bir şey yok, Polislik sınavı var sadece ama o da karışık bir mesele. Daha çok yazarım cevap veremezsiniz ama şimdi siyaset filan diye arada ben banlanırım. Hakaret edenleri de buradan Yöneticilere şikayet ediyorum

Fötücü sevdalısı bu arkadaşın banlanmasını talep ediyorum. Bir terörist , dış destekli , tamamen kurmaca olan bu örgütü destekliyor ve yapılan haksızlıklara gözlerini kapatmış durum da. Bunun tek bir açıklaması var , onların verdiği ekmeği yiyor.

sen terörist misin ? vatan haini mi ? yüzlerce insan şehit oldu , binlerce insanın hakkı yendi bu örgüt yüzünden. Tüm dünya bu örgüt dedğimiz kişileri seviyosa otur bi düşün . Tüm dünya pkk ypg yi de besliyor ve seviyor. ofis acıyor ülkelerinde.

Geçmişte bunların ne mal oldugunu bilmeyen saf veya cahil kesim bile uyandı desteklediğimiz ve parçası oldugumuz için pişmanız diyor , sen uyanamadıysan yada uyanmak istemiyosan bu terör örgütünün bir parçasısın demektir.

Bıktım bu forumdaki terör sevici vatan hainlerinden .

ahmettt nickli üye, amacın algı operasyonu ile fetöyü iyi gösterme peşinde isen burası yeri değil burada herkes neyin ne olduğunu biliyor ve yakından takip ediyor. yetkililerden kişinin banlanmasını ve emniyete bildirilmesini talep ediyorum.

Ben Forumda Siyaset yapanları uyardım, siyaset yapmadım. Konuyu açan ve suçlu ben mişim gibi siyaset yapan ben mişim gibi iftira atanları Yöneticilere şikayet ediyorum. bu şekilde bir mantıksızlık olamaz, cevap veremeyince hemen Ban'lansın v.s. laflar söylüyorsunuz. Ben yine diyorum ki tartışmaya girmeyeceğim sizin gibi Hakaret de etmeyeceğim

neyine cevap verilecek ? vatan hainlerini haklı çıkarma peşindesin. kusura bakma ama kimse sessiz kalmaz

Benim anlamadığım Türkiye'nin en ünlü şovmenlerinden birisi paraya sıkışıyor, yıllık 18 milyon $ kazanan Enes Kanter'den borç istiyor ve Enes Kanter para yok abi kusura bakma diyor. Asıl önemli olan bu bence :D

Teröristlerin tarafında olup kendini ifşa etmiş arkadaşları görebiliyoruz. Lütfen EGM gerekli bildirimleri yapın arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri