Sağlıklı ve uzun yaşayanların yüzde 90 ı hiç bir şeyi kafaya takmayan insanlar. Stressiz yaşamayı basarabilenlerden daha sağlıklısı yok.
Hocam buda mümkün gözükmüyor gibi. Adım atsak hep sıkıntı çıkıyor karşımıza. Keşke başarabilsek.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sağlıklı ve uzun yaşayanların yüzde 90 ı hiç bir şeyi kafaya takmayan insanlar. Stressiz yaşamayı basarabilenlerden daha sağlıklısı yok.
Kardesim 51 kilo normal değil bir erkek icin eğer yemediğin icin zayıfsan yemeye calıs zorla kendini ama yediğin halde zayıfsan bir doktora görün
Kardesim sen yine bi doktora görün iştah artırıcı falan bişeyler öneriryemediğim için zayıfım hocam önceki postta da söylediğim gibi keşke yemek diye bişey olmasaydı diyorum. Psikolojimi bozdum insanlar uçup gidiyorsun diyor sürekli ama kilo almaya çalıştım en fazla 1-2 hafta yiyebildim sonrasında yediğim için rahatsız olmaya başladım. Değişik bir durum
Ben yapamıyorum sahsen hocam biraz yapı meselesi ama keske yapabilsekHocam buda mümkün gözükmüyor gibi. Adım atsak hep sıkıntı çıkıyor karşımıza. Keşke başarabilsek.
Hepsinden yiyin zaten ölücez![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.