Bu Düşüş Sizde de var mı?

adnandogannn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selam,

Normalde son 48 saat izlenmesi 110k civarı olan bir kanalım var. Kanal bir anda dip yaptı. Eşleşen, telif vs hiçbirşey yok videolarda. Geçen günde aynısı oldu. Bir anda 110k dan 1k izlenime düştü. Sonra çıkar gibi oldu ama yine bir anda dip yaptı. Aynı sorunu kendi kanallarında yaşayan var mı?

Arkadaşlar Selam,

Normalde son 48 saat izlenmesi 110k civarı olan bir kanalım var. Kanal bir anda dip yaptı. Eşleşen, telif vs hiçbirşey yok videolarda. Geçen günde aynısı oldu. Bir anda 110k dan 1k izlenime düştü. Sonra çıkar gibi oldu ama yine bir anda dip yaptı. Aynı sorunu kendi kanallarında yaşayan var mı?

bir çok konu var :)

Aynı sorunu ben de yaşıyorum şu anda. Bi güncelleme gelicek herhalde

Arkadaşlar Selam,

48 saatlik izlenimim 1.1M idi şimdi ise 150 k

ara sıra önerilenlerden düşüyor sonra önerilene tekrardan giriyor.yapacak birşeyiniz yok ona.

bende 1 aydır var, bu ay güzel para vuracaz derken başımıza gelene bak,
Arkadaşlar konu altında bende sorayım bi soru, son 1 aylık kazancı silinen arkadaşlarda adsenseleri normale dönüpte, geçen ayın bakıyesinde yükseliş yaşayan varmı ?

Aynı sorunu bende yaşıyorum hocam. Bugün kanalım resmen dibi gördü. Demek genel bir sorunmuş.

Adsense kapanmayı çözdünüzde hit sorunumu kaldı arkadaşlar.
Kapanmalar düzeldimi ay sonu ay başına doğru?

Aynı sorun uzun zamandır benim de hem özgün hemde spam kanallarımda var.

İzlenmeler aniden dibe vurdu :(

Mesut hocam, eskiden verilerde gecikme derdi ve kesinleşme tarihine kadar düzenler ve hakkımızı verirdi, adsenselerde son 1 ay siliniyor geri geliyor, acaba bu düşüş için bir düzenleme yapıyor olabilirlermi sizce

Mesut hocam, eskiden verilerde gecikme derdi ve kesinleşme tarihine kadar düzenler ve hakkımızı verirdi, adsenselerde son 1 ay siliniyor geri geliyor, acaba bu düşüş için bir düzenleme yapıyor olabilirlermi sizce

Bir düzenleme mi var yoksa bir güncelleme mi var bilemiyorum ama bir şeylerin olduğu kesin. Yakında kokusu çıkacaktır.

İnşallah hayırlı olur diyeceğim ama şu ana kadar yapılan tüm güncellemelerde spamcıların işin bir kat daha zorlaşmıştır.

Hadi hayırlısı...

aynı şekil 400k izlenme bi anda 10kya düştü tıklama yok bu adsense ne zaman 0 göstermeye başladı ondan sonra oldu bu bana

allah blasını versn bu youtube un hocam.. gunlk 250-150k dan asagı ınmeyen kanalım suan 3-10k arada bı tekrr 150 k oluor sonra gerı 3k sacmalıgın danıskası.
ne sacmaspan yorum var.ne hıtvs cekme olayı.ne lıke azlıgı veya dısslıke coklugu.ne telıf ne vs ama ıste bole..

arkadaslar bu sorun cogu kısıde varmı pek yazan olmuyor konuya 3 gundur kanal 0 cekıyo

Benim kanallarda da var, bende youtube bana taktı diyordum :) iyi bari yalnız değilmişim:)

izlenimleri geçtim de kazançların dibe çöküşü iyi olmadı birgün xxx iken ertesi gün xx. Çok dengesiz çok...

Tam konu açayım derken rast geldim.
Arkadaşlar 2 Aralık ve bugün 7 Aralık arasında kanalımda çok büyük bir düşüş var. Uygulamam da hiç bir değişiklik yok. İzleme, kazanç, abone kazanımı hepsi birlikte % 90 oranında düştü, 1 haftadır açasım gelmiyor ve bulabildiğim 3 neden var, aynı durumda olan veya fikri olan varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

1- 4-5 gün önce bu Aleyna Tilki spam hareketlerinde yaklaşık 8000 tane yorum spam olarak gönderilmiş kanalıma hepside inceleme ve spam klasöründe kaldı ve hiç birini açmadım, 100 kadarını spam diye şikayet ettim geriye kalan 2 gün önce yt tarafından silinmiş. Bunun kanalın izleme ve diğer kısımlarına etkisi olduğunu düşünüyorum.

2-Bu dönemde hergün 1 veya 2 tane attığım videoların hepsi ilk yüklemede sarı dolar oldu ve 1-2 gün baya izlendikten sonra itirazla yeşile döndü. Muhtemelen bu 2 olay önerilenlerden düşmeme neden oldu diye düşünüyorum. Çünkü değişen başka bir şey yapmadım.

3-Adsensedeki güncellemede aynı günlere rast geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri