Bu filmleri yüklemeye nasıl izin vermişler ?

• Kullanıcı firarda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Itiraz etmistir 3.taraf uyariya. Itiraz suresince videolar yayinlanir. Fakat reklam cikmaz. Kisacasi yalandan yayinlamis oluyorsun videoyu.

Edited: Bu arada videolarin hizlandirildigini gordum .Buda gorsel eslesmeyi zor hale sokar. Bu sebeplede yuklemede herhangi bir problem cikmamis olabilir.

Bunları görünce aklıma güzel bir fikir geldi :D

Ozellikle Amerikan yapimi filmlere adsense bagli bir hesap ile bulasmayin . Benden uyarmasi. Dinlememesi veya dinlemesi sizden.

aynen çok tehlikeli bir durum. bu filmleri yükleyenler de zaten ya çok aptaldırlar yada çok akıllı. ama sonuç her zaman hüsranla biter.

reklam olmamasına rağmen şuan 300 küsür abone gelmiş ki filmden hiç bir şey anlaşılmıyor baya hızlandırılmış.. yorumlarda da çoğu kişi beğenmemiş ama yinede abone geliyor. üstelik kanalda 2 video var :)

arkadaslar iki de bir bu adam nasil yapmis etmis diye konu acmayin.
filmlerde reklam yok ki. Her yayinci dunya genelinde blok atmiyor videolara.
Simdi linkini bulamadim ama forumda youtube yetkilisinin konusmasi var. Ornek verdigi dugun videosunda kullanilan muzik ve sony olayini bi dinleyin, o zaman daha iyi anlarsiniz.

arkadaslar iki de bir bu adam nasil yapmis etmis diye konu acmayin.
filmlerde reklam yok ki. Her yayinci dunya genelinde blok atmiyor videolara.
Simdi linkini bulamadim ama forumda youtube yetkilisinin konusmasi var. Ornek verdigi dugun videosunda kullanilan muzik ve sony olayini bi dinleyin, o zaman daha iyi anlarsiniz.

o videoyu bende izledim (bayan olan)

onun dediğine göre sözde bir sistem varmış ve aynı videoları eşleştirip siliyormuş. bu işe başlamadan önce bile bir video aradığımda aynı videoan 10larca olduğuna denk gelmişliğim vardır..

hepsi tam uymuyor.. (bu konu için söylemedim)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri