Bu Fiyata Alınır mı Bu Araba?

Alfa romeo soru işareti bence . Alman yada japon arabalarına yönelin derim .

civic vtec2, focus2, astra, güzel bi golf4 yada alt-orta bir golf5 rahatlıkla alınabilir. Paranızda artar.

alfadan uzak dur,yada sanayiye yakin bir yere tasin.:)siddetle peugeot 307 mümkünse 308 tavsiye ederim

Hocam biz 30k liklara bakiyoruz siz min 47k lik arabalar gosteriyorsunuz, ha ustunu siz tamamlayacaksaniz olur :D :D

cok kral araba ya :) 26 bin lıra alabılcegın en guzel araba

Mercedes - Benz S S 320 320 L 1995 Model 26.500 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 200131252

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

alfadan uzak dur,yada sanayiye yakin bir yere tasin.:)siddetle peugeot 307 mümkünse 308 tavsiye ederim

peugeot alıcaksa dırek sanayiyi eve taşısın ozman :)

git orta kasa honda civic al kardeşim hayatını yaşa

araç güzel fakat 30bin bu araç için fazla daha değişik alternatifler bakabilirsin örneğin civic golf tarzı

cok kral araba ya :) 26 bin lıra alabılcegın en guzel araba

Mercedes - Benz S S 320 320 L 1995 Model 26.500 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 200131252

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

peugeot alıcaksa dırek sanayiyi eve taşısın ozman :)
hocam bende 147 spark vardi cektigimi bir ben birde allah bilir.3 yil 307 kullandim yag ve lastik haric sanayiye girmedim.simdi 308 dizel var babamda sehir ici 5 litre/100 km yakiyor.harika bir araba

hocam bende 147 spark vardi cektigimi bir ben birde allah bilir.3 yil 307 kullandim yag ve lastik haric sanayiye girmedim.simdi 308 dizel var babamda sehir ici 5 litre/100 km yakiyor.harika bir araba

genelde pek kullananlardan hıc ıyı yorum almadım bırazda şans işi 98'de sıfır aldımız nıssan pickup var taş mubarek 1 kere bıle arızası olmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri