BU Fiyata Bu Abone Zor 1k Abone 25 TL :)

• Kullanıcı TolgaDemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Hayirli isler olsun çok iyi fiyat

Bu arkadaşın konusu çok baltalanır.Çünkü forum uygun fiyatı, çok kazananı , yardım yapanı sevmez.Unutulmasın herkes kalbinin ekmeğini yer.

ünleme düşen kanalları iade almadı diye suçu mail satana yükleyemezsiniz. Ben tolgadan mail bile almadım hiçbir zaman. Ünlem sorunundan 10 gün önce 1k mail satın almıştım başka kişilerden ama gidip millete paramı ver diye mesaj atmadım çünkü adamla alakalı bir sıkıntı değildi. Sadece tek bir kişinin açtığı maillerde ünlem sorunu olsaydı bu adamdan kaynaklanıyor der paramı yada yeni temiz mailleri talep ederdim.

Mail satışından referans göstermişsin. benimde ilk mesajımdaki düşüncelerim. bende referansın hakkını verdim.

W7dGEm.png

Eğer ki üye ile ilgili bir problemin varsa, açarsın bir şikayet konusu yöneticiler ilgilenir, tutup da satış konusuna baltalayıcı yorum atılmaz, bu hiç etik olmamış.

Gelelim konuna, sen uzun zamandır bildiğim kadarı ile youtube işi yapıyorsun, bir boş kanal uzun zaman aktif olmazsa, giriş yapılmazsa ünleme düşer, bunu senin çok iyi bilmen gerek, ben adını vermeyim bir mail satıcısından 10 k mail aldım, youtube güncelleme çıkardı 8 k sı ünleme düştü, hatta video attığım milyonluk kanallardan ünleme düşenler de oldu, %85 i boş kanaldı ünleme düşenlerin, ben şimdi satıcıdan nasıl bunun telafisini isteyim, satıcı ancak video atmadan toplu kapanma yaşarsan sana iade yapar. Sen yeni bir üye değilsin ki sana bunları anlatayım, tanıdğımız, bildiğimiz, ytapara da aktif üyelerdensin, hata skype de daha önce konuşmuluğumuz da var ama ne olursa olsun senin şu an Ticaret yapmaya çalışan bir adamın konusuna skype görüntüleri atarak konu baltalamaya çalışman çok yanlış, konu baltalama yüzünden seni 1 (Bir) hafta uzaklaştırıyorum. Döndüğünde yukarıda yazdıklarıma rağmen, hala kendini haklı olarak görüyorsan, şikayet konusu aç beni etiketle konu ile ilgileniyim ama ünlem konusunda dediklerimin hala arkasındayım, ünlem youtube un doğasında var buna satıcı bişey yapamaz senin kanalları alır almaz yükleme yapman gerek 2016 da aldığın kanala 2017 de video atmaya çalışırsan bırak da ünleme düşssün o kanal.

Neyse konu baltalamaktan dediğim gibi 1 (bir) hafta uzaklaştırıldınız.

Gelelim konuna, sen uzun zamandır bildiğim kadarı ile youtube işi yapıyorsun, bir boş kanal uzun zaman aktif olmazsa, giriş yapılmazsa ünleme düşer, bunu senin çok iyi bilmen gerek, ben adını vermeyim bir mail satıcısından 10 k mail aldım, youtube güncelleme çıkardı 8 k sı ünleme düştü, hatta video attığım milyonluk kanallardan ünleme düşenler de oldu, %85 i boş kanaldı ünleme düşenlerin, ben şimdi satıcıdan nasıl bunun telafisini isteyim,

Hocam mailler botla alındığı için spama düşüyor. Fakat bu botla alınan mailleri 1 defa girip şifre ,kurtarma e-postası gibi küçük değişiklikler yapıldığı zaman hiç bir sıkıntı olmuyor. Benim 3 yıllık 5 k kanalım var. İlk aldığımda hepsinin yazdığım değişiklikleri yaptım hepsi şuanda salam ve hiç sorun olmadan kullanıyorum.

Konu sahibi ile alakalı değil bu yazdiklarim. Sadece bilgilendirmek istedim.

Hocam mailler botla alındığı için spama düşüyor. Fakat bu botla alınan mailleri 1 defa girip şifre ,kurtarma e-postası gibi küçük değişiklikler yapıldığı zaman hiç bir sıkıntı olmuyor. Benim 3 yıllık 5 k kanalım var. İlk aldığımda hepsinin yazdığım değişiklikleri yaptım hepsi şuanda salam ve hiç sorun olmadan kullanıyorum.

neden bu konu ? hocam ozelden yaz satiş konusu mail konusuu oldu resmen

neden bu konu ? hocam ozelden yaz satiş konusu mail konusuu oldu resmen

Hocam öncelikle özür dilerim. Ortada bir yanlış edinilmiş bir tecrübe var ve bu durum senin konunda yazıldı ve alanda satanda zan altında bir durum olusmustu. Bende kendi edindiğim tecrübeyi beyan ettim.

2016 da alınan maillere 2017 de girilirse bırakta kapansın, ünleme düşssün, aslında seninle aynı şeyi anlatıyoruz, bende senin yazdığının ayrıntılı olarak açıklamasını yazdım.

Neyse adamın satış konusunu işgal etmeyelim, durum satıcı ile ilgili değildir..

2016 da alınan maillere 2017 de girilirse bırakta kapansın, ünleme düşssün, aslında seninle aynı şeyi anlatıyoruz, bende senin yazdığının ayrıntılı olarak açıklamasını yazdım.

Neyse adamın satış konusunu işgal etmeyelim, durum satıcı ile ilgili değildir..

satiş konum pert oldu hocam report ettim ama bi silerseniz gereksiz yorumları :)

1000 abone sipariş edildi, hızlı ve ilgili bir arkadaş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri