Bu forumdada siyaset konuşulacaksa, vay halimize..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sysroot

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Bu forumda kimsenin ne yapması gerektiğini nasıl davranması gerektiğine dair birşeyler emretmek haddim değil ancak rica etmek hakkım diye düşünüyorum.

Bu tertemiz foruma, altınızı çiziyorum TERTEMİZ foruma siyaset bulaştıran, içi içine sığmayan arkadaşları tebrik ediyorum.

Yıllardır yetmedimi siyasi görüşleriniz yüzünden birbirinizi yediniz?
Ne kazandırdı size bu?
Yoksa ziyaretçi kazandırıyorda haberim mi yok, yeni bir yöntem mi?

Boş boş burada konuşmak yerine, bir partinin gençlik koluna gitmeye nedersiniz?

Yeter yahu, otobüste siyaset, işyerinde siyaset, internette siyaset, her kategoride her türlü platformda siyaset, twitterda siyaset, facebookda siyaset..

Bana kazandığınız birşey söyleyin?
Bir insan kazandınız mı? Bir insanın sevgisini kazandınız mı?
Yoksa nefretinimi kazandınız küfürleşerek ötekileştirerek?
Siz biliyorsunuz ne kazandığınızı.
O halde sırf egonuzu tatmin etmek için, kendi fikrini karşı tarafa kabul ettirmek için bu çaba neden,yenik düşmeyin kendi egonuza arkadaşlar.Kimseye hayat dersi verecek değilim ama kaç yaşında adamlarsınız.

Arkadaşlar neyse,birçok forumu bu yüzden terkettim.

Yönetici arkadaşlarımdan rica ediyorum, başlamadan engelleyebilirseniz engelleyin koyu siyasetçileri, ne güzel youtube konuları görüyoruz, hayata dair konular görüyoruz, tanışıyoruz sitede.

Ama rica ediyorum siyaset konuşulacaksa bu forumda, ben çıkış butonuna basayım bir dahada girmeyim, tabiki benim çıkmamla kimse birşey kaybetmez ama yönetim olarak lütfen buna müdahale edin.

Bu kadar satır yazı yazdım, tiksiniyorum siyasi bir konu görünce böyle güzel sitelerde.

Birilerini incittiysem öyle bir niyetim yok kusura bakmayın.
Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri