Bu Forumdaki Herkes Neden Bu kadar asabi Takılıyor Merak Ediyorum

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Ya arkadaşlar ne kadar gereksiz muhattaplara giriyorsunuz adamın biri soru soruyor digeri birşey yazıyor hop diger adamın ne cocuklugunu koyuyor ne bilgisizligini koyuyor ya kardeşim biliyorsan yazarsın yazmak istemiyorsan kendine saklarsın konuya cevap dahi vermessiniz olur biter size kimse her konuya mutlaka yazın diye silah dogrultmuyor işin garip tarafı kendi düşüncesini yazan kişide laf duyuyor biraz uslup bırakın kendinizde ne gerek var bu kadar sacmalıga adamı fırcalar gibi cevap yazıyor herkes tüm konularda birşeyde yanlış yaptıgını düşünüyorsanız veya yanlış cevap yazdıgınızı düşünüyorsanız sözlerinize biraz dikkat ederek insanca iki kelime yazsanızda olur burada ki hic kimse babanızın oglu degil birbirinizi şamar oglanı yapmakdan vazgeçin

Not : Kimse bana birşey yazmadı kendim için yazmıyorum forumdaki genel durum için yazdım ha şimdi sana ne oluyor diyenlerde cıkabilir o kadar küçülüpde lütfen konuma yazmasın tartışmaya hic kimseyle girmek istemiyorum

Forumların geneli böyle tartışmalar her forumda oluyo 2 ay öncesine göre forum daha iyi şimdi.

2013 yılında bu forum daha bir güzeldi, arkadaşlık ortamı vardı fakat şuan konulara yazmaya gelmiyor direk tersliyorlar. sırf bu yüzden konulara yorum yapmaya korkar oldum :)

Al Burdan yak derken ?????

Forumların geneli böyle tartışmalar her forumda oluyo 2 ay öncesine göre forum daha iyi şimdi.

Dogrudur Hocam her forumda var ama burası acaip bir yer insanlar öyle olmuşki birşey yazsalarda bir tartışsak bir cevap yazsak zihniyetinde gibi sanki

2013 yılında bu forum daha bir güzeldi, arkadaşlık ortamı vardı fakat şuan konulara yazmaya gelmiyor direk tersliyorlar. sırf bu yüzden konulara yorum yapmaya korkar oldum :)

Aynen söylemek istedigim o zaten herkes birbirini tersleme derdinde nedense

Son düzenleme:
Gerçekten 2013 seviye çok daha iyiydi son zamanlar çok ukala ve bilmiş ve millete yukardan bakan seviyesizler çogaldı ama bakıyorum son bi haftada bunlar ilk zamanlar anlaşılmasada veyahut şans tanınsada forumdan uzaklaştırıldılar ve uzaklaştırılıyorlar. sadece forum yönetminden şunu istiyorum olayların başında müdahale edin sonra cesaret alıyorlar ve olaylar büyüyor kimin haklı kimin haksız olduguda muammada kalıyor, gerçi son zamanlar sanki yönetici arakadaşlar daha ilgili gibi böyle devam eder inşallah.

Kimse kusura bakmasında
- 5 TL verem Bana yardım Edin -
- Bu Forum kapatılsın - Diye gereksiz başlıklar açan Gereksiz ERGENLERE gereken cevabı her zaman veriririm.

Smod olsam 1dk'da forumda tutmam.
:cool:

Çürükler onlar, zamanla yokolup gidiyorlar, sorunlu karakter çok gördüm bu forumda, hepsi birbir eridi gitti kendi sorunlarıyla başbaşa kaldılar :D

Kimse kusura bakmasında
- Bu Forum kapatılsın - Diye gereksiz başlıklar açan Gereksiz ERGENLERE gereken cevabı her zaman veriririm.

Bundan bahsetmiyorum zaten genel konular hep tartışma alanı oluyor herkes bir birini tersleme düşüncesinde

ayrıca 5 tl verem yardım etsin diyen kişilerede ne senin cevap yazmaya hakkın oldugunu düşünüyorum ne başkasının modlar da dahil Çünkü o kişi onu düşünmüş ve bütcesi odur orada da belirtmiş sonucda hic kimse 5 bin tl vereyim yardım edin diye söyleyipde 5 tl göndermiyor alışveriş alışverişdir o kişi 5 bin tl yazsa herkesin ilgisini cekecektir olumlu düşünecektir yani kısaca keşke biraz daha sakin düşünse herkes daha iyi olur sonucda kimse kimseye zorla iş yaptırmıyor senin işine gelmez digerinin gelir veya hic kimsenin gelmez cevap yazmazlar olur biter kapanır

Ayrıca sadece cümlenin iceriginden bu cevabı verme yazma geregi duydum acılan konuyu görmedim

Kimse kusura bakmasında

Bu Forum Kapatılsın konusunu hatırladımda evet diyenler banlandımı acaba? ilk onlardan başlanmalı

bu foruma kaydolduğum günleri özlüyorum ne yalan söyliyim

5-6 ay önce forum inanılmaz güzeldi burdan çıkamıyordum resmen :)

ama işte bozdular...

tasarım değişti değişince bi soğukluk oluştu yani resmen büyü yapıldı foruma :D

1 Ocak 2014'den bu yana foruma üyeyim, bahsettiğin konulardan oldukça gördüm ama bunu birazda şuna bağlayın, forum her geçen gün büyüyor, üyelik alımında üye olacak kişinin GBT'sine bakılmıyor bu nedenle içerisinde ne yazık ki bu tür kişiler çıkabiliyor.

Bu tür kişiler genelde normal hayatta çevresi olmayan, iyi bir arkadaşlık ortamı olmayan veya toplumdan kendini soyutlamış kişilerdir, gerçek hayatta yapmaya cesaret edemediği şeyleri sanal ortamda yapmaya çalışır hani deriz ya Klavye delikanlısı. Ama bence sabırlı olun, forum yönetimi bu konuda hassas tek tek temizliyorlar ama bu temizlik tabiki çzüm değil biirkaç gün sonra birisi daha gelecektir.

EN güzeli bu tür konulara hiç bakmamak yada yonetime bildirmek.

5-6 ay önce forum inanılmaz güzeldi burdan çıkamıyordum resmen :)

ama işte bozdular...

tasarım değişti değişince bi soğukluk oluştu yani resmen büyü yapıldı foruma :D

haklısın, az mı konu açtım başkalarına yardımcı olmak için. EmekThoR vardı bir aralar o gitti serkan üstad zaten gitti eski günler özlenmeyecek gibi değil

haklısın, az mı konu açtım başkalarına yardımcı olmak için. EmekThoR vardı bir aralar o gitti serkan üstad zaten gitti eski günler özlenmeyecek gibi değil

Emekthor sayesinde çizgi film sektörü patlamıştı hatta :)

hakkaten bak emekthor ü aklıma getirdin özledik be abi nerde ya bıraktımı işi ?

serkan üstad forumun bu hale geleceğini biliyordu :)

bi çok güzel insan kaybolup gitti....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri