- Web sitesi
- www.kadinevi.org
Ya arkadaşlar ne kadar gereksiz muhattaplara giriyorsunuz adamın biri soru soruyor digeri birşey yazıyor hop diger adamın ne cocuklugunu koyuyor ne bilgisizligini koyuyor ya kardeşim biliyorsan yazarsın yazmak istemiyorsan kendine saklarsın konuya cevap dahi vermessiniz olur biter size kimse her konuya mutlaka yazın diye silah dogrultmuyor işin garip tarafı kendi düşüncesini yazan kişide laf duyuyor biraz uslup bırakın kendinizde ne gerek var bu kadar sacmalıga adamı fırcalar gibi cevap yazıyor herkes tüm konularda birşeyde yanlış yaptıgını düşünüyorsanız veya yanlış cevap yazdıgınızı düşünüyorsanız sözlerinize biraz dikkat ederek insanca iki kelime yazsanızda olur burada ki hic kimse babanızın oglu degil birbirinizi şamar oglanı yapmakdan vazgeçin
Not : Kimse bana birşey yazmadı kendim için yazmıyorum forumdaki genel durum için yazdım ha şimdi sana ne oluyor diyenlerde cıkabilir o kadar küçülüpde lütfen konuma yazmasın tartışmaya hic kimseyle girmek istemiyorum
Not : Kimse bana birşey yazmadı kendim için yazmıyorum forumdaki genel durum için yazdım ha şimdi sana ne oluyor diyenlerde cıkabilir o kadar küçülüpde lütfen konuma yazmasın tartışmaya hic kimseyle girmek istemiyorum