Emekthor sayesinde çizgi film sektörü patlamıştı hatta![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Emekthor sayesinde çizgi film sektörü patlamıştı hatta![]()
bu foruma kaydolduğum günleri özlüyorum ne yalan söyliyim
Herşeyin özü '' Para ''.
napalım kardeş bize birliği kardeşliği paylaşımcılığı inandıran ortamı aile ortamı gibi gösterenlerin hiçbiri yok ortada.
şu adamlar nerde ?
Serk@nYT & Triqalx & Strider & FGA Canlı Sohbet! - YouTube
napalım kardeş bize birliği kardeşliği paylaşımcılığı inandıran ortamı aile ortamı gibi gösterenlerin hiçbiri yok ortada.
şu adamlar nerde ?
Serk@nYT & Triqalx & Strider & FGA Canlı Sohbet! - YouTube
Bu forumun kurulduğu ilk zamanlardan beri takip ediyorum. Zaten ilk üye olanlardanım. Serkan bu forumu ilk kurduğunda buradaki ortam şimdikinden kat kat güzeldi. Saygı ve yardımlaşma iyi düzeydeydi. Ama ne olduysa zaman içinde ortam yavaş yavaş bozulmaya başladı. Bence bunun en önemli nedenlerinden biri 16-22 yaş grubu üyelerin sayısının aşırı artması. Çünkü saygısız davrananların %80'i bu yaş grubundan. Tabi burada geneline demiyorum. Aralarında gerçekten aklı başında olanlarda var ama azınlıkta kalıyorlar.İşin ilginç yanı yönetim ne uyarıyor ne önlem alıyor. Umarım zaman içinde düzelir.
Hep bizim yaştakiler eziliyor yav şu forumda![]()
Birde yeni üyeler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.