Bu Forumdaki Herkes Neden Bu kadar asabi Takılıyor Merak Ediyorum

hocam forumda 15-16 yaşında arkadaşlar var. 3-5 bir şey öğrenince kendisinden bilmem kaç yaş büyük bir forumdaşı kafasına göre tersleyebiliyor. ya da yeni olanları var bunların her konuda kabak gibi bitebiliyorlar, yerine göre mesaj kutunu bir kaç dakika içinde doldurabiliyorlar, durum böyle olunca bu sefer çoğu arkadaşta sabır taşı kırılıyor. küçük arkadaşlarımız kırılmasın genelleme yapmıyorum dikkat ederseniz, ve yaşın olgunlukta ölçü olmadığını biliyorum fakat genel gözlemim bu. geçen bir tanesi bütün foruma kapak olsun diyerekten kazanç paylaşmıştı :D ölür müsün öldürür müsüm :) mesajına cevap gelmeyince koca foruma trip atanlar mı dersin

Evet, bende ilk kayıt olduğum zamanlar, yani 2014'ün başlarında forum çok daha güzeldi. Hatta böyle bir forum yok diye kendi kendime söyleniyorum.Ancak yavaş yavaş bozuluyor.

Benim zoruma gidende şu oldu Forumu yeni temeya taşımışlardı ne güzel diyordum. Sonra eskiye geri dönüldü. Bu kötü bir uygulamaydı!!!
Haftalardır forumun saati dahi yanlış.
Bence forum yönetiminden kaynaklı sıkıntılar mevcut

Son düzenleme:
Bu forumun kurulduğu ilk zamanlardan beri takip ediyorum. Zaten ilk üye olanlardanım. Serkan bu forumu ilk kurduğunda buradaki ortam şimdikinden kat kat güzeldi. Saygı ve yardımlaşma iyi düzeydeydi. Ama ne olduysa zaman içinde ortam yavaş yavaş bozulmaya başladı. Bence bunun en önemli nedenlerinden biri 16-22 yaş grubu üyelerin sayısının aşırı artması. Çünkü saygısız davrananların %80'i bu yaş grubundan. Tabi burada geneline demiyorum. Aralarında gerçekten aklı başında olanlarda var ama azınlıkta kalıyorlar. :) İşin ilginç yanı yönetim ne uyarıyor ne önlem alıyor. Umarım zaman içinde düzelir.

Bu forumun kurulduğu ilk zamanlardan beri takip ediyorum. Zaten ilk üye olanlardanım. Serkan bu forumu ilk kurduğunda buradaki ortam şimdikinden kat kat güzeldi. Saygı ve yardımlaşma iyi düzeydeydi. Ama ne olduysa zaman içinde ortam yavaş yavaş bozulmaya başladı. Bence bunun en önemli nedenlerinden biri 16-22 yaş grubu üyelerin sayısının aşırı artması. Çünkü saygısız davrananların %80'i bu yaş grubundan. Tabi burada geneline demiyorum. Aralarında gerçekten aklı başında olanlarda var ama azınlıkta kalıyorlar. :) İşin ilginç yanı yönetim ne uyarıyor ne önlem alıyor. Umarım zaman içinde düzelir.

Hep bizim yaştakiler eziliyor yav şu forumda :(
Birde yeni üyeler :D

Eskisi gibi olmayan sadece forum mu ? ney eskisi gibi ki en basitinden youtube eskisi gibi mi ? hiçbir şey durduğu gibi kalmıyor malesef geçmişe değilde önümüze bakmanın zamanı geldi de geçiyor o eski ortamı yaratmak bizlerin elinde. Bu arada biz canlı yayın istiyoruz fahri yöneticiler ile :(

Hacı gerçek hayatta da böyle değil mi kim güler yüzlü yaklaşıyor ki insanlara ? 72 milyon nüfusumuz var %10u güler yüzlü gerisi piskopat. Durum bu yani kimse kusura bakmasın japonyadan sonra ruh sorunları en fazla olan ülkeyiz.

bunun tek sebebi forum ilk açıldığında herkez öğrenmeye açtı. birşeyler kapmaya çalışıyordu herkez. ama şuan kime sorarsan youtube uzmanı ve durum böyle olunca öğrendiklerini millete öğretmek yerine öğrendikleriyle millete ahkam kesmeyi tercih ettiler. bana kalırsa bu böyle devam eder. yeni gelenler birşeyler öğrenmeye çalışır eskilerde bu forum sayesinde öğrendikleri bilgiler ile yenileri ezmeye devam eder.

çok acı ama gerçek bu.

son olarak
Biz bir öyküyü iki kez anlatmayı pek severiz, fakat onu bir kereden fazla dinlemeyi asla!

Bazen bir sorunu araştırırken forumda baya eski konular denk geliyor. Bugün sorular bölümünde olsun yeni başlayanlar bölümünde falan olsun yt işine yeni başlamış arkadaşlar sorularını ve sorunlarını sorup anlatırken bazı üstadlar direk rencide edici cevaplar yapıştırıp insanların heveslerini kaçırıyor. Ama işte bahsettiğim bazı eski konularda görüyorum ki aynı soruları zamanında onlarda sormuş. Tabi şimdi mesaj sayıları tavan yapmış 3-5 de bişeyler kazanıyorlar ve bu hakkı kendilerinde görüyorlar. (Lafım çok bariz bir şekilde forumda hiçbir konu okumadan açılan konulara cevap verenler değil bunu belirtmek isterim.) Ancak sorular veya yeni başlayanlar bölümünde falan bu işi öğrenmeye çalışan arkadaşlar konu açınca neden kızıyosunuz veya sıkılıyosunuz anlamıyorum sonuçta o bölümler soru sorulsun bişeyler öğretilsin ve yardımlaşma ortamı sağlansın diye açılmış. Lafım asla hiçbir şahsa yönelik değildir bu siteyi seviyorum ve kimseyle bir derdim yok. Ancak yeni başlayan arkadaşlarla muhattap olurken kendimiz bu işe yeni başladığımız zamanlarımızı gözümüzün önüne getirelim öyle mesaj yazalım. Onun dışında forumdaki yardımlaşmayı çok beğeniyorum, bu forumdaki emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri