Edit.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okumuş bir yere öğretmen sıfatıyla gelmiş insanların üslubu daha güzel olmalı. Herkes ayın 15 inden 15 ine maaş almıyor.
Durumu kötü olabilir, kötü gitmiş olabilir. Ne olacak yani yakınlarından biri alsaydı.
Lakin intihar da çok yanlış şimdi büsbütün yapayalnız çaresiz tek başına kaldılar. Birde şu dikkatimi çekti kredi borçları varmış ölüm sigortasından banka parayı alamıyor diye biliyorum intihar diye madde var mı yok mu bilmiyorum belki ev çocuklarıma kalsın dedi..
Ne düşündü bilemiyoruz ama artık yok.. Allah günahlarını affetsin.
Çocuklarını öyle ortada bırakmış affımı olur ?
Maddiyataızlık vs herşey olabilir ama evladı için çalışırken ölür insan intihar ederek değil.
Hiçbirşey intiharı masum kılamaz.O hocalar öğretmenler bazıları insan değil keşke ölseler.Ama böyle olmamalıydı.
Haberin kaynağını okudunuz mu bilmiyorum ama iş kazasında kaza geçirdiği için çalışamıyor adam koluyla alakalı problem var. Zor durum Allah kimsenin başına vermesin hele ki çocuğu bunu söyleyinceki psikolojisi tahmin edilemez.Çocuklarını öyle ortada bırakmış affımı olur ?
Maddiyataızlık vs herşey olabilir ama evladı için çalışırken ölür insan intihar ederek değil.
Hiçbirşey intiharı masum kılamaz.O hocalar öğretmenler bazıları insan değil keşke ölseler.Ama böyle olmamalıydı.
Haberin kaynağını okudunuz mu bilmiyorum ama iş kazasında kaza geçirdiği için çalışamıyor adam koluyla alakalı problem var. Zor durum Allah kimsenin başına vermesin hele ki çocuğu bunu söyleyinceki psikolojisi tahmin edilemez.
Çocuklarını öyle ortada bırakmış affımı olur ?
Hocam affedersinde affımı olur ne demek ? Nereden biliyorsun ALLAH'ın affedip affetmeyeceğini yorum yazarken özelliklede Dini konularda biraz düşünerek yazın.İntihar çok büyük bir günah ama ALLAH isterse affeder.
De ki: Ey kendi nefisleri aleyhine haddi aşan kullarım! ALLAH'ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü ALLAH bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayan, çok esirgeyendir. ( Zümer Suresi 53.Ayet )
Bu arada o çocukları insanların arasında rencide edenler'de okumuşlar ama insanlığı ögrenememişler.
O zaman tüm intiharlar meştulaştıralım çoğu keyfi etmiyor sonuçta.
Herşeyi geçtim orada o çocuklar ne olacak.Bak ölünün arkasından konuşmak bile doğru olmaz.Ama orada küçük bir çocuk yada çocuklar var bunlar için bile yapılmamalı.Konuda duyar kasmaya gerek yok şuradaki olay hepimizin suçu.Süslü sözlerle yada başkasına suç atmakla olmaz bu işler.Bugün kocaelinde yarın sizin orada bugün benim buradaki komşumun başına gelebilir.Herkes bunu görürse birşey yapar inşallah.Yoksa kimse bana demesin bu gece bu haber yüzünden uyuyamadım.Ama rahat etmek istiyorsanız vicdanen etrafınızdaki biraz görün.Sözüm size değil ben dahil herkese.
https://www.ytpara.com/konu-disi/129914-tugce-icin-yardim-konusu.html
Sürekli vicdan Kasanlar üstteki bir konuya yazmamış.özelden belki yazanlar vardır onlarda bu konuya yazmayamlardır.Sözde müslüman sözde insan olmayalım.bundan sonra olmasını engelleyelim bari.diyecek başka söz yok
Bankaya borcu olmayanların neden intihar ettiğini bilmesini beklemiyoruz tabi. İntihar sonrası bütün borçlar siliniyor kredi çekerken hayat sigortası yaptırıyorlar sanırım bunu düşünmüştür.
kıbrıs magosa'da askerden geleli birkaç ay oluyor. komutanların çocuklarına eğitim veren 43 tane öğretmenin içinde askerlik yaptım. yemin ediyorum çocuğumu okula yollamam bu adamları gördükten sonra. kalite o kadar düşmüş ki anlatamam. bırakın arkadaş olmayı, nöbet bile tutulmayacak adamdı çoğu. ne malların hoca olduğunu gördükten sonra her şeye inanırım valla bizim dönemimizde iyiymiş. şimdikiler yanıyor ya.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.