Bu hata yenimi; Reddedildi (uygunsuz içerik) !

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Doqal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar az önce bir kanalıma telifmi geldi diye girdim ilk defa karşılaştığım bir olay oldu. Telif yok kanal iyi durumda ancak bir videoda dolar söndü ve "Reddedildi (uygunsuz içerik)" yazıyor oraya tıklayıncada bu sayfa önüme geldi.

topluluk vermiyor işte bazen. Daha iyi böylesi bi videoyu kaldırmak için boş yere kanala uyarı geliyordu şimdi sadece kaldırılıyor bazı videolar

Aylar önce açıldı bunun konusu yeni bir şey değil benim de 1.5 milyon izlenmeli iki farklı videoma geldi bu uyarı. Topluluktan geliyor genelde.

topluluk vermiyor işte bazen. Daha iyi böylesi bi videoyu kaldırmak için boş yere kanala uyarı geliyordu şimdi sadece kaldırılıyor bazı videolar

Bazılarına hem topluluk hem reddedildi geliyor bana öyle oldu. :)

Aylar önce açıldı bunun konusu yeni bir şey değil benim de 1.5 milyon izlenmeli iki farklı videoma geldi bu uyarı. Topluluktan geliyor genelde.

Bazılarına hem topluluk hem reddedildi geliyor bana öyle oldu. :)

öyle zaten normalde o uyarı geldiğinde kanala yansıyor ama yansımıyor bazen daha iyi işte :)

ocağın başında gelen bi yaptırım şekli kanala zararı yok sadece bideoyu siler genellikle efectli ve hiti yüksek videolara gelir

2 haftada 1milyon izlenen, saatte 9k izlenimi olan dünyanın parasını getiren kanalım 2 gün önce gümledi aynı şekilde

3 kanalımın kapanmasına vesile oldu bu uyarı.

Videoyu yükledikten 4-5 gün sonra geldi. Reddedild, uygunsuz içerik, "Youtube topluluğu bu videoyu uygunsuz olarak işaretledi" falan. Türkçesi FLAG MAĞDURU VİDEO. Sonra videoyu sildim ve 1-2 gün sonra kanal spamdan kapandı. 3 kere başıma geldi bu olay.

Benim bildiğim flagtan gelince uygunsuz içerik diyor ama onun dışında hangi durumlarda diyor bilmiyorum .Tek sebebinin flag olmadığını söyleyenler var.

Daha önce dünya engeli veren videoyu tekrar farklı bir kanala atınca bu şekilde oluyor.
Muhtemelen o videonun bir kopyasına dünya engeli gelmiş o yüzden sizin kanalda da böyle görünüyor. Dünya engeli vermesinden iyidir, kanal zarar görmüyor hiç değilse.

Genelde çok izlenim alan videolara gelebiliyor.

banada saatte 1k izlenen videoma gelmişti çok izlenen videolara yapıyorlar gibi.

1 aydır yakamda bu olay video atarım 5kda reddedilir sebebinide halen çözebilmiş değilim

flagın yeni versiyonu gibi tanımlıyorum ben. hiçbir izahta bulunmadan videolarım kaldırılıyor.

Bir videoma daha gelmiş. İyi izlenmeye başlamıştı. Of of.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri