Bu hesap bir üçüncü tarafın Ticari marka hak talebi nedeniyle askıya alındı.

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

harry

Kayıtlı Üye
Arkadaslar,

Youtube kanalim askiya alindi giris imkanim kalmadi, bunun cozumu varmidir?
gelen yazilar boyle:

Bu hesap bir üçüncü tarafın Ticari marka hak talebi nedeniyle askıya alındı.

up olsun arkadaşlar benim hesabımda böyle bir uyarı verdi gelen mail ise şöyle;

We'd like to inform you that we've received a trademark complaint regarding your YouTube account hesap adı. Upon review, we've determined that activity in your account violates YouTube's Terms of Service (HİZMET KOŞULLARI - YouTube). As a result, we've terminated your account. Please be aware that you are prohibited from accessing, possessing or creating any other YouTube accounts. For more information about account terminations and how our Community Guidelines are enforced, please visit our Help Center at https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=en.

ilk defa başıma geldi forumda da bulamadım bu ne demek yani?

up olsun arkadaşlar benim hesabımda böyle bir uyarı verdi gelen mail ise şöyle;

We'd like to inform you that we've received a trademark complaint regarding your YouTube account hesap adı. Upon review, we've determined that activity in your account violates YouTube's Terms of Service (HİZMET KOŞULLARI - YouTube). As a result, we've terminated your account. Please be aware that you are prohibited from accessing, possessing or creating any other YouTube accounts. For more information about account terminations and how our Community Guidelines are enforced, please visit our Help Center at https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=en.

ilk defa başıma geldi forumda da bulamadım bu ne demek yani?

Bir firma/kurum vb sahte hesap için kanalını kapattırmış.Facebookta da senin sayfanın üyerleri kapattıran şirket,firma vb neyse ona gidiyor.

Bir firma/kurum vb sahte hesap için kanalını kapattırmış.Facebookta da senin sayfanın üyerleri kapattıran şirket,firma vb neyse ona gidiyor.

Peki bu ay ki şimdiye kadar ki kazançlara zararı olur mu birde aynı videolarla yeni kanal açsam aynısı olma olasığı kaç? :)

Peki bu ay ki şimdiye kadar ki kazançlara zararı olur mu birde aynı videolarla yeni kanal açsam aynısı olma olasığı kaç? :)

O şekilde olanda ben ödeme alamadım.Tekrar açarsan aynı şey başına gelebilir.Ikıncısıne bana sadece telif yolladılar.Kanalı sildim sonradan.

aynı durum geldi bu gün baiıma. telif değil bir şey değil nedir bu?

---------- Spam Engelliyici 17:50 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

annaa bütün kanalara aynısı gelmiş. gmailimde hiçbir uyarı mali yok hiçbiri için bu nedir yahu.

---------- Spam Engelliyici 17:55 ---------- Önceki Mesaj 17:50 ----------

aha hepsi geri geldi. eşşeğini önce kaybetirip sonra buldurarak sevindirmek bu olsa gerek. ocak ayından sonra ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri