Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi.

Budamı yeni yöntem? daha önce kanalım böyle olmadı. Gece herşey normalken şimdi kanal durduk yere kapandı. Spor kanalı ve telif yoktu. İçinde 120 dolar awe partnerli kanal.

Hocam malesef youtube cok kapattı benım böyle kanalları.. neden kapatıyor anlamadım ama yeni güncelleme değil bayadır var

herkes es geçiyor yok ya güncelleme nedir yok ya ne olacak Türk'üz biz yaparız..

Yahu arkadaşlar bazı şeyleri ciddiye alın...

Artık Youtube size öyle kolay para kazanma yok diyor.

Artık bir şapkanızı önünüze koyun bir düşünün ya!

Hocam malesef youtube cok kapattı benım böyle kanalları.. neden kapatıyor anlamadım ama yeni güncelleme değil bayadır var

herkes es geçiyor yok ya güncelleme nedir yok ya ne olacak Türk'üz biz yaparız..

2 gündür bu güncelleme başlayan günden 15 den fazla kanalım gitti. Hepsinde para vardı. Ve en az para olan kanalım 40 dolar. Şimdi parası ödenecekmi ödenmeyecekmi bilemiyorum. Keşke adsenseli olsaydı.

2 gündür bu güncelleme başlayan günden 15 den fazla kanalım gitti. Hepsinde para vardı. Ve en az para olan kanalım 40 dolar. Şimdi parası ödenecekmi ödenmeyecekmi bilemiyorum. Keşke adsenseli olsaydı.

pek bilmediğim için soruyorum.. bir hafta önce 2 aralıkta partnere geçtim 1000 dolar kazandım..şimdi partnerlikten çıksam ( 3 ay içinde çıkma hakkımız var sözde ) bu 1000 dolar adsenseme geçer mi..

bu riskle geçmiyor zaman çünkü..45 gün beklemek bir yandan...dün bi arkadaş açmıştı birden fazla telif oldu mu ödeme hakkını kendilerinde saklı tutmaları bir yandan..45 gün sonra ocağa denk geliyo..ocakta da yeni düzenlemeler malum.. tamamen berbat yani

diğer arkadaşlarlar da cevaplayabilir partnerden çıkarsam 1000 dolar adsenseye geçecek mi.özetle bu sorum

sıkıntı çok büyüyor ve can yakıyor artık :S partner kurtulustu onceden bazı durumlar ıcın. Artık Partnerde kasıntı olacak gibi :S gecmıs olsun hocam

pek bilmediğim için soruyorum.. bir hafta önce 2 aralıkta partnere geçtim 1000 dolar kazandım..şimdi partnerlikten çıksam ( 3 ay içinde çıkma hakkımız var sözde ) bu 1000 dolar adsenseme geçer mi..

bu riskle geçmiyor zaman çünkü..45 gün beklemek bir yandan...dün bi arkadaş açmıştı birden fazla telif oldu mu ödeme hakkını kendilerinde saklı tutmaları bir yandan..45 gün sonra ocağa denk geliyo..ocakta da yeni düzenlemeler malum.. tamamen berbat yani

diğer arkadaşlarlar da cevaplayabilir partnerden çıkarsam 1000 dolar adsenseye geçecek mi.özetle bu sorum

buyuk ihtimal partnerde kalir , gecmez adsense

sapkami onume koydum dusundum de
bi 20 kanalda acim dedim :D

hadi bakalım.. sonra gülmeyi yeğliyorum şuan :)

şimdi hocam ben bundan 6 ay önce 1 yorum yapmıstım birini para kazanma kapanmıs ve rahat ol adsense kanalları eşlestiremiyor
eslestirsin ozaman bak filime diye (o gün bugun)
şimdi network firmalarından gelen mailleri inceledim öle aman aman bi güncelleme falan yok sadece benim bota 200$ sıkısmıs yama istiyor okadar
rahat ol yani sen bi 6 ay içinde hem özgüncü hem spamci için kredi kartı istemeye başlıcak ozaman gül :D
2014 ü tıngır mıngır gideriz ama 2015 sıkıntı hacım o_O

Ne kadar kazana bilirsen kazan ) kazanilan parayida face sayfaya falan yatirmak lazim ya da siteye ) Youtube inanilmaz geliyor amma hala yol var bence ))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri