Bu Hizmetten Anlayanlar İçeri Gelsin Gari

bysasa

Kayıtlı Üye
Pinterest sitesi için aşağıda yazılan uygulama şeklini bilenler lütfen konuya dahil olsunlar ve bana bunun nasıl yapıldığının göstermelerini istiyorum ,
gerekirse bayram harçlığı verebilirim ama istemese iyi olur :D

geri kalanlarla işim yok :D

konu başlığı
Pinterest Site Kurulum - Eklentisiz Pinleme
verilen hizmet
Site kurulum hizmeti içinde neler var?

1- Wordpress site kurulumu
2- Gerekli tüm site ayarları (Site başlığı ve diğer ayarlar)
3- Her site için 5 kategori ve 5 campaing
4- Her kategori için aranma hacmi yüksek, düşük rekabetli keyword seçimi (görsel aşağıdadır)
5- Gerekli Eklenti Kurulum ve ayarları
6- Özel spinli makale ayarları (her içerikte farklı makale, böylece doğal site izlenimi)
7- Tema Kurulumu (Doğal blog tarzında)
8- Adsense Reklam Yerleşimi (en doğru yerleşim ve yüksek to)
9- Pinterest İşletme Hesabı
10- Pinleme ayarları (Cronsuz)

Pinleme için eklenti kullanmıyorum.

Konu Alıntıdır

Konu hakkında boş boş yorum yapmayın yapanları raporlama hakkımı saklı tutuyorum

Benim İçin hayati bir konu

forumun kıdemli refçisi olarak ref alabilirim :D

Pinterest kullananlar youtubeden beter, en ufak bilgiyi bile sır gibi saklar. Pinterestcilerden yardım istiyorsan bayram harçlığı değil 1-2k'ya kıyıp ortaya pinli adsense at, anca öyle yardım ederler :D

Bu konuyu bende öğrenmek istiyorum. Eğer bana da yardımcı olabilirse arkadaş çok memnun olur bu arife gününde hayır duası alır :)

Şuan bu sistem için r10'da binlerce lira verecek adamlar tanıyorum hocam :) bayram harçlığı kısmında böyle dalga geçerce olmuş gibi geldi bana söyleyecek adam o cümleyi görüp itici gelip söylemeyede bilir dostça bi tavsiye vereyim dedim.
Yukardaki sisteme gelince buna benzer bir sistemim var. Fakat bunu yapması eklentisiz diyorsa özel yazılımla yaptırtıyordur. Ya oturup sistemi yazıcaksınız kendiniz kullancaksınız, yada yazılımcıya yaptırın tertemiz kullanın. Başka türlü bişiy öğrenebilmeniz imkansız.

Kısaca anlatayım wp site kurup burada sözüm ona aranma hacmi yüksek kelimeler için resimler paylaşıyorsun sonra bu kelimelerden oluşmuş makaleler tabi %100 özgün olmalı spinli makalede adsense reklam kısıtlaması atar boşa kürek çekersin. Sonra bu görselleri alıyosun aynı sözüm ona aranma hacmi yüksek etiketlerle pinteret da pinliyorsun o resme tıklayanlar sitene geliyor sitende adsense reklamlarından kazanç elde ediyorsun.

Önemli nokta ve göze almanız gereken riskler şunlar; adsense web adsense olacak ve siten özgün olmasa öyle yada böyle ban yiceksin. Eklenti kurulmadan pinleme manuel şekilde yapılan pinlemedir günde 10 saat çalışarak anca 1k pin atarsın oda 30-50 arası hesabın olacak demek bu kadar çok hesaptan aynı domaini pinlemek Pinterest da domain banına sebep olur. Attığınız pinlerin yaklaşık 10-30k arasında bir adette olması lazımki ufaktan sitenize hit gelsin. Hesaplar shadow ban yiyebilir bu durumda o hesap çöp demektir. Adsense Pinterest trafiğini hiç sevmez ve hatta Pinterest trafiğini daimi spam algılar çok nazlıdır o konuda. Bu konu sahibi kim bilmiyorum ama rakam vermemiş kaç hesap kurcak her hesapta kaç pin olacak pin linkleri daha sonra değiştirebilecekmisiniz sub domain olacak mı falan biraz daha ayrıntı vermesi lazım ama aklınızda tahmini bir rakam oluşması için şöyle diyeyim 4-5m pin atılmış 1k civarı Pinterest hesabından güniük 10k ziyaretçi gelmiyor yada zor geliyor pinlerin kalitesi vs bu rakamları elbet değiştirir ama o kadar hiti başkası için çalışıp başkasına sağlayabilecek adam kendisine sağlar kendisi kazanır bi yerde gelin size hesap açayım bu hesaplarla kazanın diyen biri varsa sormak lazım kendine neden açmıyosun diye.

Kısaca anlatayım wp site kurup burada sözüm ona aranma hacmi yüksek kelimeler için resimler paylaşıyorsun sonra bu kelimelerden oluşmuş makaleler tabi %100 özgün olmalı spinli makalede adsense reklam kısıtlaması atar boşa kürek çekersin. Sonra bu görselleri alıyosun aynı sözüm ona aranma hacmi yüksek etiketlerle pinteret da pinliyorsun o resme tıklayanlar sitene geliyor sitende adsense reklamlarından kazanç elde ediyorsun.

Önemli nokta ve göze almanız gereken riskler şunlar; adsense web adsense olacak ve siten özgün olmasa öyle yada böyle ban yiceksin. Eklenti kurulmadan pinleme manuel şekilde yapılan pinlemedir günde 10 saat çalışarak anca 1k pin atarsın oda 30-50 arası hesabın olacak demek bu kadar çok hesaptan aynı domaini pinlemek Pinterest da domain banına sebep olur. Attığınız pinlerin yaklaşık 10-30k arasında bir adette olması lazımki ufaktan sitenize hit gelsin. Hesaplar shadow ban yiyebilir bu durumda o hesap çöp demektir. Adsense Pinterest trafiğini hiç sevmez ve hatta Pinterest trafiğini daimi spam algılar çok nazlıdır o konuda. Bu konu sahibi kim bilmiyorum ama rakam vermemiş kaç hesap kurcak her hesapta kaç pin olacak pin linkleri daha sonra değiştirebilecekmisiniz sub domain olacak mı falan biraz daha ayrıntı vermesi lazım ama aklınızda tahmini bir rakam oluşması için şöyle diyeyim 4-5m pin atılmış 1k civarı Pinterest hesabından güniük 10k ziyaretçi gelmiyor yada zor geliyor pinlerin kalitesi vs bu rakamları elbet değiştirir ama o kadar hiti başkası için çalışıp başkasına sağlayabilecek adam kendisine sağlar kendisi kazanır bi yerde gelin size hesap açayım bu hesaplarla kazanın diyen biri varsa sormak lazım kendine neden açmıyosun diye.

Çok pin, çok görüntülenme değildir hocam. Çok görüntülenmede çok hit değildir.
Ufak bir örnek daha hesaplar yeni: https://prnt.sc/smg78q
Günde ortalama 25-30 pin atıyorum hesaplara. Kelime ve çalışma stiliniz önemli burda. Şu kadar pine şu kadar hit mantığı zaten yok. 30 tane hesaptan günde 30-40 pin atarak yaklaşık 1.5 ayda günde 15-20k arası ziyaretçi çektiğimi biliyorum sitelerime.

Şuan bu sistem için r10'da binlerce lira verecek adamlar tanıyorum hocam :) bayram harçlığı kısmında böyle dalga geçerce olmuş gibi geldi bana söyleyecek adam o cümleyi görüp itici gelip söylemeyede bilir dostça bi tavsiye vereyim dedim.
Yukardaki sisteme gelince buna benzer bir sistemim var. Fakat bunu yapması eklentisiz diyorsa özel yazılımla yaptırtıyordur. Ya oturup sistemi yazıcaksınız kendiniz kullancaksınız, yada yazılımcıya yaptırın tertemiz kullanın. Başka türlü bişiy öğrenebilmeniz imkansız.

Dediğiniz kadar maliyetli işler değil bunlar bu hizmeti
verenler var gördüğüm kadarı ile ama işin bazı detayları var onları öğrenmek istiyorum

Dediğiniz kadar maliyetli işler değil bunlar bu hizmeti
verenler var gördüğüm kadarı ile ama işin bazı detayları var onları öğrenmek istiyorum

Hocam maliyetli değil diyorsunda adam bu hizmetten yüzlerce satıp para kazanıyor tabikide uygun tutucak. Sen bi hizmeti alıyım demiyorsun ki uyguna, olayı öğrenmek istiyorsun. İşin detaylarını yani. O biraz zor açıkcası. Yardımcı olanda çıkabilir tabiki. Kolay gelsin size.

Birileri ytpara yorum botu yapmış ref varsa alayım diye otomatiğe bağlamış:) youtubedaki wanna be friend, loved it yorumlarını atan eleman geldi aklıma

1 Adet ref lütfen
Teşekkürler

1 adet ref lütfen
teşekkürler

Kıdemli refçi olarak 1 kanalımıza deneme rica ediyoruz
Duruma göre 4000 saatleri size kaydıra biliriz

Bende ref istiyorum
teşekkürler

Kıdemli refçi olarak geldim alırım 1 adet ref

1 Aylık kullanım için ref rica ediyorum

3-5 güne kapanmazsa hesap 6 aylık sipariş geçeceğim

Ref vermeden buralarda yaşaman mümkün değil :D

Burası ytpara denemeden hiç bir şeyi almayız biz :D

bu gidişle 4000 saat izlenimini benden alana 50 tl ödemee diye konular açılacak
Piyasa allak bullak oldu...

1 Adet ref alayım kanka

Konu için ref istiyorum
teşekkürler

Konu için ref varsa rica ediyorum

1 adet ref rica ediyorum kıdemli refçi olarak
ayrıca 10 ve üzeri alım için fiyat pm

Ahanda benim konum gelmiş :D

Forumun kıdemli refçisi olarak 1 referans rica ediyorum

Ref varsa rica ediyorum

Konu için olurum 1 referans

Konu için ref lütfen

1 adet ref rica ediyorum kıdemli refçi olarak
proje hazır da bekliyor .

Kıdemli refçi olarak ben bu refi nasıl kaçırdım yaa

Çok kızdım kendime bak şimdi

Ref varsa talibim

[MENTION=48763]Unknow[/MENTION] ülkemizin en büyük sıkıntılarından biri de mizahın ne olduğunu veya emojilerin neden kullanıldığını anlayamamak maalesef :)

Arkadaşlar bilginiz olmadan fikriniz, fikriniz olmadan da yorumunuz olmasın nacizane tavsiyemdir :)

Mizah incelikleriyle anlam bulur değil mi? Benim mizahımdaki inceliği es geçip kanıt koymaya kalkmışsın hocam takıldım ben sadece sözüm sana değildi

Pinterest üzerinden xx.xxx TL'yi gören birisi olarak artık oğraşılmaz.
Resim çek tekrar pinle mantığı bitti artık adsense banlıyor.
Makale spin şeklinde deneyebilirsiniz ama maximum 3 ay daha fazla dayanır adsense yine banlar :)
Özgün içerik üretebilirsiniz uzun vadede çok iyi kazanç sağlayabilir ama TR hit/kazanç oranı tatmin etmez. Resim ağırlıklı ingilizce veya almanca bir blog açıp manuel olarak pinterest'e pinleyerek ( paylaşarak ) 5-6 ay içerisinde ufak defek gelirler etmeye başlayabilirsin.

Not : Spam için oğraşmayın artık. Ben yazılımcıyım, birkaç yıllık pinterest deneyimim var özel yazılım kullanıyorum ona rağmen emek/kazanç tatmin etmemeye başladı ve bıraktım.
Ben yazılımı çalıştırdığımda otomatik sub domain açıp, veri tabanı oluşturup ve yazılım dosyalarını sub domainlere kopyalayarak otomatik kurulumu yapıyordu.
Başka bir yazılım ile pinterest hesaplarını açtırıp, onaylı api kullanan bir siteden login ettikten sonra token'i çalıp yazılıma sadece token'i giriyordum. Belirli kategorilerden random kategoriyi çekip kendi kendine çalışıyordu.

Bu sistemde bile can sıkıcı bir hal aldı. Yönetmesi zor ve çalışmayan eklentiler ile wordpress alt yapısı ile ne kadar ilerleyebilirsiniz bilmiyorum ama sonu %90 hüsran olur.

Pinterest RSS araştırabilirsiniz. Eklentisini başka pinleme yolu yok. Özel yazılımlada olabilir fakat özel yazılımı da kimse vermez.

[MENTION=48763]Unknow[/MENTION] ülkemizin en büyük sıkıntılarından biri de mizahın ne olduğunu veya emojilerin neden kullanıldığını anlayamamak maalesef :)

Arkadaşlar bilginiz olmadan fikriniz, fikriniz olmadan da yorumunuz olmasın nacizane tavsiyemdir :)

[MENTION=15956]CoderXmax[/MENTION]

güzel çalışmışsın 2013 e kadar gitmeni tavsiye ederim bu forumun en kıdemli refçisi benim bu ünvanı tırnaklarımla kazıyarak edindim :D

---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:25 ----------

Pinterest RSS araştırabilirsiniz. Eklentisini başka pinleme yolu yok. Özel yazılımlada olabilir fakat özel yazılımı da kimse vermez.

Yok kardeşim bu konuda kaynak yok yada ben bulamadım
Bir el atsan da başlasam şuna

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri