Bu İki Kadını Bulalım

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

ilyas

Kayıtlı Üye
arkadaşlar google adwords çalışanı olduğunu söyleyen bu iki kadın geçersiz tıka ve botlara karşı robotlarımız var bizi kandıramazsınız diyor. sosyal medya üzerinden ulaşabilirmiyiz bu kadınlara acaba.

https://www.youtube.com/watch?v=lednmyTroiE

bu arada ingilizcesi olan arkadaşlar google adsensenin twitter hesabını incelip değişik bir şeyler bulursa bizimle paylaşabilir ama dm den türkiye de yaşanan rezilliğinin sebebini görüşebilirse çok daha iyi olur tabi.

https://twitter.com/AdSense

Google Türkiye Ofisi: 444 5 674 canı sıkılan burada şikayet etmek yerine arasın.

Son düzenleme:
tabi robotlarınız hep sizin lehinize çalışıyo şu kandırılmayanlar hani.. hep size müslümanlar ;)

muhtemelen bu forumdaki herhangi birisi bunlardan daha fazla bilgi sahibidir ;) dandik adwords çalışanları bunlar :D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ne diyon bu işe başgan :) içerden biriyle artık yakınlaşma vakti gelmedi mi.

bunları bulsan nolcak bunlarında senden benden başka bilgisi olcagını sanmıyorum takmazlar bile bunları :)

Yakınlaşsanız ne olacak? Yok yani botları durdurun spam yapamıyoruz mu diyeceksiniz anlamıyorum arkadaş ya.

Onu geç bu şekilde yapa yapa Youtube adsense'yi Türk'lere tamamen kapatılacak hiç bir şekilde çözümü olmadan o zaman göreceğim.

Bunlar bulma ile görüşme ile bilgi alma ile olmuyor arkadaş, işi düzgün yaparsan bu durumları kafana takmazsın zaten olur biter.

o değilde öyle tatlı tatlı anlatıyorlar sanırsın adsense kadar profosyonel bir şirket yok şu iki ayda yaptığı amatörlüğü bizim köy bakkalı yapmaz. geleni gideni banla, banlamadıklarını spama düşür diye bir robot atmışlar birde sadece türkiyeye atmışlar.

bunları bulsan nolcak bunlarında senden benden başka bilgisi olcagını sanmıyorum takmazlar bile bunları :)

---------- Spam Engelliyici 21:36 ---------- Önceki Mesaj 21:35 ----------

iki aydır işi düzgün yapanların da hesabı banlanıyor. içerden birilerinden bilgi almak derdiniz nedir diye sormak hata mı ?

Yakınlaşsanız ne olacak? Yok yani botları durdurun spam yapamıyoruz mu diyeceksiniz anlamıyorum arkadaş ya.

Onu geç bu şekilde yapa yapa Youtube adsense'yi Türk'lere tamamen kapatılacak hiç bir şekilde çözümü olmadan o zaman göreceğim.

Bunlar bulma ile görüşme ile bilgi alma ile olmuyor arkadaş, işi düzgün yaparsan bu durumları kafana takmazsın zaten olur biter.

o değilde öyle tatlı tatlı anlatıyorlar sanırsın adsense kadar profosyonel bir şirket yok şu iki ayda yaptığı amatörlüğü bizim köy bakkalı yapmaz. geleni gideni banla, banlamadıklarını spama düşür diye bir robot atmışlar birde sadece türkiyeye atmışlar.

---------- Spam Engelliyici 21:36 ---------- Önceki Mesaj 21:35 ----------

iki aydır işi düzgün yapanların da hesabı banlanıyor. içerden birilerinden bilgi almak derdiniz nedir diye sormak hata mı ?

Sizce dertleri yalandan yere adsense banlayıp spam'a sokmak mı sanıyorsunuz? Spam yapıyoruz farkındasınız dimi. Geçersiz tıklamalar özgün kanallara göre çok fazla olur bizde bunu sizde biliyorsunuz. Bizim kendilerinde cözüm arama gibi bir lüksümüz olamaz yaptığımız iş belli.

Bende cep telefonu var, telefondan görüştüm. Youtube üzerinde hiçbir bilgimiz yok diyorlar. Çok ketumlar, hiç açık vermiyorlar. Şunu iyice anlamak lazım yt Türkiye hiçbir işe yaramaz. Bunlar sadece adwords çalışanı.

türkiye de yaptığı temizliği dünya da yapmadı. ha hak ettik mi hak ettik orada haklısın muhtemelen bu ay duracaktır ama çok kontrolsüz banladı. eğer ban konusunu okuduysan çok acayip değişik hesapları indirmişler. ben bunun kısmen türkiyenin eylül ayında para kazanma açmalarıyla alakalı teknik bir şeyde olabileceğini düşünüyorum. ama sana şu konuda katılmıyorum türkiyeyi gözden çıkarsalar dı para kazanmasını açmazlardı.

Sizce dertleri yalandan yere adsense banlayıp spam'a sokmak mı sanıyorsunuz? Spam yapıyoruz farkındasınız dimi. Geçersiz tıklamalar özgün kanallara göre çok fazla olur bizde bunu sizde biliyorsunuz. Bizim kendilerinde cözüm arama gibi bir lüksümüz olamaz yaptığımız iş belli.

türkiye de yaptığı temizliği dünya da yapmadı. ha hak ettik mi hak ettik orada haklısın muhtemelen bu ay duracaktır ama çok kontrolsüz banladı. eğer ban konusunu okuduysan çok acayip değişik hesapları indirmişler. ben bunun kısmen türkiyenin eylül ayında para kazanma açmalarıyla alakalı teknik bir şeyde olabileceğini düşünüyorum. ama sana şu konuda katılmıyorum türkiyeyi gözden çıkarsalar dı para kazanmasını açmazlardı.

Evet arada çok saçma hatalar oldu bunlr umuyorum ki sistemler hatalardan kaynaklanıyor. Hocam demem o ki kendilerine bulaşmamak lazım. Şuan için yapılacak en iyi iş rutin bir şekilde beklemek ve sakin olmak.

Baktık işin suyunu çıkarıyorlar o zaman sesimizi emin olun ki çok iyi duyacaklar..

2 günde 20 ye yakın kanal ve iclerinde özgün sayılanlar vardı hatta 3-4tane bos kanalı bile topluluktan banlamislar bunlara ne demeli daha bilemiyorum ne küfretsen sövsen az kalır böyle çirkeflik olmaz arkadas

27053648883.gif

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri