Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazanmadan kapatılma sebebi olan bir tane kanal söylüyor ya mailde onu silince bu yöntemi kullanırsan açtığın kanallar gitmiyor![]()
bir daha gitmiyormu
? :O
Kuru ne bulursan at spam devri artık bitti gibi
Kontrollü spam yapılmalı
Her kanala maksimum 120 video atıp o kanallar ihtara karşı sıkı takibe alınmalı
Spam dışında kendinize youtube da yeni kazanç yolları geliştirmeye çalışın
giderse sebep gösterdikleri kanalı partner yaparsın aynı yöntem ile açarsın.
hacı 1000 videolu kanallar sağlam 1 haftadır deneme yapıyorumda 1500 de var 4000 vardı ertesi gün gitti
hacı 1000 videolu kanallar sağlam 1 haftadır deneme yapıyorumda 1500 de var 4000 vardı ertesi gün gitti
---------- Mesaj saat 17:49:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:48:30 civarında gönderildi. ----------
skype a yazdığımda deseydin ya hemen konuda açmıştım hatta sana çiğköfde gönderirdim ya la
1000 video atma demiyorum o zaman telif yeme riski çok düşük olan kategori bulman gerekecek
Unutmayın 1 kanala çok video para kazanma kapanma ihtimalini arttırır
ozaman konuyu tam anlamadım çigköfte için adresi pm attım![]()
nasıl gelmiyor. para kazanma gittikten sonra google plus ile bağlantısını kes sonra google plusa git sayfalarıma tıkla o kestiğin sayfa duruyor hala onu ayarlardan sil youtube gel tekrar google plusa bağla telefon numarası isteyebilir telefon numarası girer onaylarsın tekrardan google plusa bağlı olacak 1 gün içinde açılmış olacak.
google + bağlantı kesme yok benim hesapta. Alt kanal bu. Nasıl yaparız.
Valla ben bağlıyorum ki para kazanma gidince koparıp tekrar bağlıyım diye bence en mantıklısı bu.
brader şuan google + ya bağlı olmadan nasıl kanal açıyorsunuz onu anlamadım. şuan açılan bütün kanallar otomatik google + ya bağlı zaten.
bir telif eşlesen geldi diye kanalı giden varmı arkadas
açtıktan sonra bağlantısını kaldırabiliyorsun.
kardeş yeni açılan kanallarda google ile bağlantıyı kes seçeneği çıkmıyor. siz nasıl yapıyosunuz valla anlamadım ben![]()
Valla ben bağlıyorum ki para kazanma gidince koparıp tekrar bağlıyım diye bence en mantıklısı bu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.