Bu işle uğraştığınızı bilen arkadaşlarınızın tepkisi nedir ?

İlk başladığım da herkes dalga geçmişti para mı kazanılırmış internetten falan gibisinden :D sonuç olarak şimdi ben gülüyorum

benden değil ama bu olay o kadar çok yayılmıi ki sahurda adam beni aradı sen anlarsın diye :D sordu bi ton şey. kolay değil o iş yaş dedim :) açıkcası bu işle hava atanlar yüzünden "beleş para" veya "ne koparırsam kar" mantığıyla sömürmeyi isteyenlerle doldu bu iş. Güzel yanı şu,kimseye eyvallahın yok :) Tepki: "oo internet reklamcılığı,güzel iş! "(yotube'nin adını bile zikretmemeye çalışıyorum)

Arkadaslariniz neden biliyor bu isi yaptiginizi? Arkadaslar hata yapiyorsunuz.

Mobilden yazildi.

İlk eşime işi anlattığımda boşuna uğraşıyorsun diyordu. Sabahtan akşama kadar bilgisayarın başındasın para kazandığında yok diye tepki veriyordu. Önümüzdeki ay parayı alınca inanırsın demiştim. Aksilik o ki ay başında kanallarım kapandı ve ödemeler bir sonraki aya sarktı ve eşimde hani para alacaktın beni mi kandırıyorsun diye başımın etini yedi...

Neyse ki kapanan kanal parasını aldığım ay inanmaya başladı ve işi detaylı anlattım. O gün bu gündür kesinleşme günlerini ve ardından ödeme günlerini benden fazla takip etmeye başladı ve para ne zaman yatacak diye sorar oldu...

Şimdi bilgisayarın başına geçtiğimde gıkı çıkmıyor... :)

Arkadaşlarımdan bu işle uğraştığımı bilen 2-3 kişi var ama onlarda bu işi yapamayacaklarını bildikleri için üstelemiyorlar... Yinede kazandığım parayı duyduklarında iştahları kabarmıyor değil... Ama onlar bekliyor ki ben kanalları hazırlayıp her şeyi rayına oturtayım onların banka hesaplarına para aksın...

Kısacası ailenizden başkasının bu işi bilmemesi en doğrusu bence...

BOL KAZANÇLAR...

Erkeğin maaşı kadının yaşı sorulmaz.. O nedenle kazancınızdan kimselere bahsetmeyin.. Yaptığınız iştende.. Zaten bilmedikleri için anlatsanızda inanmazlar size :) Yaw he he der geçerler.. Taki sizin durumunuzdaki değişmeleri görünceye kadar..
Ee öyle arkadaşta eşde dostta uzak dursun mümkünse.. Parayı görünce inanıp banada öğret diyecekse zaten o insanın samimiyetinden şüphe duyarım..

Bindiğiniz dalı kesmeyin ama yalan da söylemeyin. Üslubunda anlatın ve ciddi yaklaşın konuya. Yaptığınız işi anlatırken havadan gelen para gözüyle bakmasın dinleyenler. Ciddi bir iş yaptığınızı düşünsünler. Bu işi öğrenirken kanka bana da öğret diye mi başladınız yoksa araştırmacılık ruhunuz da mı vardı? Para kazanmak isteyen arkadaşlarıma bu sitedeki tüm konuları okuyun maaşınız garanti dedim sallamadılar. Sen biliyorsun ya anlat işte dediler. Hangi birini anlatacaksın? Kimse kusura bakmasın, ben her detayı anlattıktan sonra hesap numaralarını versinler aynı şey.

Hayretle bakıyorlar fakat çok fazla.bahsetmemeye çalışıyorum nazar olur diye
En çok sevmedimi.yanı banada yapalım.bende basliyim

Aman hocam sakın bahsetme , 2 - 3 kısıye soyledım 1 hafta sonra 100 kanalım kaapandı sıfıra dustum :(

Artık yenı modum : ''Yutup artık kazancı kapadı para vermıyor'' - ''Hiç kanalım yok hepsı kapandı'' - ''1 kanalım var ayda 5$ kazanıyorum'' - vss vss :D

Soylemeyin Ben soyledim banada ogret diyenlerden biktim

"Asgari ücret kadar parayı zor kazanıyorum. Çok yorucu iş, fazla zamanımı alıyor." diye anlatıyorum. :) Böylece merak etmiyorlar, üstüne bir de bana acıyorlar. :o

ben pek bahsetmemeye çalışıyorum. anlatmayınca kaybettiğim arkadaşlarım oldu ama kalan sahalar yetti :D gerçek dostu bulduk. kız arkadaşımda hiç sormadı şuana kadar çalışıyorum diyorum tamam diyo :D

Öyle göze batacak para kazanmadığımdan kimse hesap sormuyor :)
Çok kazanırsam yazcm buraya :)

Banada öğret diyenler oluyor,Helal haram konusuna girenler oluyor,işi gücü bırak sadece yt ile ilgilen diyenler oluyor.Ciddi düşündüğüm bir kız arkadaşım var ve yt işini bir türlü sevdiremedim dinine çok bağlı biri ytdan gelen paranın haram olduğunu düşünüyor ve bana sürekli ytyi bıraktırmak istiyor(Gerçi o bıraktım sanıyor :D ) ilerde ne yapacam bunla bilemiyorum valla

"Asgari ücret kadar parayı zor kazanıyorum. Çok yorucu iş, fazla zamanımı alıyor." diye anlatıyorum. :) Böylece merak etmiyorlar, üstüne bir de bana acıyorlar. :o

İşin garip tarafı internetten kazanıyorum dediğin insanların çoğu az kazandığını düşündüğünden, şurada asgari ücretli bir iş var boş oturmandan iyidir diye tavsiye veriyorlar. En azından düşünceliler sağ olsunlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri