Arkadaşlar bir konu hakkında danışmak istiyorum. Bir adet kanalım vardı istatistikleri şu şekildeydi, kanal şuan tamamen silindi:

Resime bakıp mesaj yağmuruna tutmayın beni. Bu kanal patladığı için açıklıyorum. Çünkü paranın büyük kısmına youtube el koyacak belli.
Yeni bir kanal açıp bu potansiyeli tekrar yakalarsam ne yapmalıyım?
1) Partnere geçmeli miyim? Bundan daha iyi ödeme yapabilirler mi?
2) Kanalımda telif yok ama "Dünya Genelinde Engellendi" ve ünleme düşme ihtimali yüksek. Ama kesinlikle telif gelmiyor. Partner ile bunu aşabilir miyim? Çünkü yukardaki kanalımın ünlem ve/veya dünya geneli engellemesinden para kazanması kapatıldı.
3) Videolar özgün olmadığı için hangi partnerler beni kabul edebilir ve ödemeleri düzenli mi?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Resime bakıp mesaj yağmuruna tutmayın beni. Bu kanal patladığı için açıklıyorum. Çünkü paranın büyük kısmına youtube el koyacak belli.
Yeni bir kanal açıp bu potansiyeli tekrar yakalarsam ne yapmalıyım?
1) Partnere geçmeli miyim? Bundan daha iyi ödeme yapabilirler mi?
2) Kanalımda telif yok ama "Dünya Genelinde Engellendi" ve ünleme düşme ihtimali yüksek. Ama kesinlikle telif gelmiyor. Partner ile bunu aşabilir miyim? Çünkü yukardaki kanalımın ünlem ve/veya dünya geneli engellemesinden para kazanması kapatıldı.
3) Videolar özgün olmadığı için hangi partnerler beni kabul edebilir ve ödemeleri düzenli mi?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.