Bu istatistik ile partner'e geçmeli miyim?

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

CNZ

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir konu hakkında danışmak istiyorum. Bir adet kanalım vardı istatistikleri şu şekildeydi, kanal şuan tamamen silindi:

Resime bakıp mesaj yağmuruna tutmayın beni. Bu kanal patladığı için açıklıyorum. Çünkü paranın büyük kısmına youtube el koyacak belli.

Yeni bir kanal açıp bu potansiyeli tekrar yakalarsam ne yapmalıyım?

1) Partnere geçmeli miyim? Bundan daha iyi ödeme yapabilirler mi?
2) Kanalımda telif yok ama "Dünya Genelinde Engellendi" ve ünleme düşme ihtimali yüksek. Ama kesinlikle telif gelmiyor. Partner ile bunu aşabilir miyim? Çünkü yukardaki kanalımın ünlem ve/veya dünya geneli engellemesinden para kazanması kapatıldı.
3) Videolar özgün olmadığı için hangi partnerler beni kabul edebilir ve ödemeleri düzenli mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1- er koşulda partnere geçebilirsiniz, çok kazanırsınız az kazanırsınız veya şuan ki kazandığınızı kazanırsınız bu tamamen şansdır. Network firmaları ben sana şu reklamı şu fiyatla vereceğim demiyor, onlarda adsense reklamı yayınlıyor. Bazıları adsense dışında reklam anlaşması var buda kazancınızı etkiliyor tabiki. Kesinlikle çok kazanırsınız demiyorum ama benim ağımda 200 kişiyi aşkın değerli müşterilerimiz var, kanalı kazanç yüzünden incelemede olan 1 müşterimiz var. Herkes memnun halinden.

2- Zoomin.tv adına söyleyim, her firmayı aşamazsınız.
3- Awesomeness.tv, onun dışında incelenir ise kanalınız hiç bir network kabul etmez.

1- er koşulda partnere geçebilirsiniz, çok kazanırsınız az kazanırsınız veya şuan ki kazandığınızı kazanırsınız bu tamamen şansdır. Network firmaları ben sana şu reklamı şu fiyatla vereceğim demiyor, onlarda adsense reklamı yayınlıyor. Bazıları adsense dışında reklam anlaşması var buda kazancınızı etkiliyor tabiki. Kesinlikle çok kazanırsınız demiyorum ama benim ağımda 200 kişiyi aşkın değerli müşterilerimiz var, kanalı kazanç yüzünden incelemede olan 1 müşterimiz var. Herkes memnun halinden.

2- Zoomin.tv adına söyleyim, her firmayı aşamazsınız.
3- Awesomeness.tv, onun dışında incelenir ise kanalınız hiç bir network kabul etmez.

Öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Adsense üzerinden reklam çekildiğine göre zaten fazla bir fark beklememek gerek sanıyorum.

Merak ettiğim, kazançları nedeniyle incelemeden kastınız tam olarak nedir?

Benim tek derdim diğer arkadaşlar gibi ünlem ve dünya geneli engellemeleri. Bu konuda uyarı aldığımda anında kaldırıyorum ancak liste kabarınca kanal temiz olsa bile kapanıyor. Kanala telif dışında gelen uyarılara amenna. Ama telif yokken para kazanmanın kapanması canımı sıkıyor.

Bir de kanal yönlendirmesi diye bir şey var sanırım. Başımıza bir iş geldiğinde üyeleri başka bir kanala yönlendirebiliyormuşuz. Böyle durumlarda partnerden kovulmaz mıyız?

Öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Adsense üzerinden reklam çekildiğine göre zaten fazla bir fark beklememek gerek sanıyorum.

Merak ettiğim, kazançları nedeniyle incelemeden kastınız tam olarak nedir?

Benim tek derdim diğer arkadaşlar gibi ünlem ve dünya geneli engellemeleri. Bu konuda uyarı aldığımda anında kaldırıyorum ancak liste kabarınca kanal temiz olsa bile kapanıyor. Kanala telif dışında gelen uyarılara amenna. Ama telif yokken para kazanmanın kapanması canımı sıkıyor.

Bir de kanal yönlendirmesi diye bir şey var sanırım. Başımıza bir iş geldiğinde üyeleri başka bir kanala yönlendirebiliyormuşuz. Böyle durumlarda partnerden kovulmaz mıyız?

Telifden para kazanmanız kapatılmaz. incelemeden kastım şu;

başvurunuzu yaptınız, yoğunluk nedeniyle sistemi geçmiş is kanal, kanala girip telif haklarını ihlal ediyormu diye bakmaya bazen fırsat olmuyor, bizim içinde zoomin.tv içinde diğer firmalar içinde bu böyle, bu durumda kanalınız onaylanır ancak, sistemi geçiş yada geçmemiş, şu kanala bir bakalım dediğimizde her firma red edecektir. Awesomeness.TV hariç.

adsenseden alınıyor reklamlar elbette ki fazla bir gelir artışı beklememek lazım ama şöyle bir durum var.

1- Para kazanmanız hemen açıldığı için boşa izleyici gitmiyor, zoomin.tv dahil bazı firmaların adsense dışında reklam anlaşmaları olduğu için kazançlarınıza ekstra getiriyor. uzun videolarda 1 den fazla reklam ekleyerek, 15dk üstü vıdeolarda. Hemen yayınlandığı için yine izleyici kaybı yaşamıyorsunuz.

bunlar adsenseye göre networkde daha avantajlı olduğu için kazançlarınıza + olarak ekleniyor. Para kazanmayı kaybetme, kapatıldığında farklı kapanallarınızın etkilenmesi gibi bugüne kadar networkde, özellikle kendi ağım için diyorum, para kazanmam kapatıldı diye bir şikayet almadım. yapımcı şikayet etmediği sürecede ağdan atmıyoruz. En azından 1 sefer başımıza geldi bu durum ve o kişide ihtar değil şikayet almıştı.

ben tercih olarak her zaman partnerciyimdir ama bu TO-TBM rakamlarıyla partnere geçmezdim.Adsense de tut derim şahsen.

ben tercih olarak her zaman partnerciyimdir ama bu TO-TBM rakamlarıyla partnere geçmezdim.Adsense de tut derim şahsen.

Hocam partnerde sonuçta tıkların parasını ödemiyo mu yanlış mı biliyorum ben adsense 100 dolar kazanıyosa partnerde daha çok reklam cıkma ihtimali olduğundan 120 dolar kazanma ihtimali yok mu ?

Hocam partnerde sonuçta tıkların parasını ödemiyo mu yanlış mı biliyorum ben adsense 100 dolar kazanıyosa partnerde daha çok reklam cıkma ihtimali olduğundan 120 dolar kazanma ihtimali yok mu ?

hocam net konuşulacak bir durum yok,partner de belki yüksekte kazanabilirsin belki düşükte kimse net birşey söyleyemez çok parametre var.ama şu adsense değerlerin iyi bence,eğer para kazanmayı açma gibi sıkıntılarım var dersen geç derim ama ben geçmezdim şahsen.Karar senin tabi.

Böyle istatistikte genelde ünlem yersiniz hocam Adsense sizi rahat bırakmaz . Benimde başıma geldi ondan biliyorum . Aynı gün 6 tane en çok hit alan videoma ünlem düştü ve o kazancı daha yakalayamadım . Bence en baştan kanal kuracağınıza göre Partner daha avantajlı .

hocam net konuşulacak bir durum yok,partner de belki yüksekte kazanabilirsin belki düşükte kimse net birşey söyleyemez çok parametre var.ama şu adsense değerlerin iyi bence,eğer para kazanmayı açma gibi sıkıntılarım var dersen geç derim ama ben geçmezdim şahsen.Karar senin tabi.
Hocam kanal benim değil öncelikle :p ben kanalımı partnere aldılar benim kazançlar onların adsenseye geçiyo analytcis yalan söylemiyeceğine göre ben ne kazansam verecekler ha adsensede kalmışım ha partnerde tıklar değişmez aksine daha kaliteli reklam cıkarsa kazanç artmaz mı partner kanalın var benim daha yeni 1 tane oldu tam bilmediğimden soruyorum.

Hocam kanal benim değil öncelikle :p ben kanalımı partnere aldılar benim kazançlar onların adsenseye geçiyo analytcis yalan söylemiyeceğine göre ben ne kazansam verecekler ha adsensede kalmışım ha partnerde tıklar değişmez aksine daha kaliteli reklam cıkarsa kazanç artmaz mı partner kanalın var benim daha yeni 1 tane oldu tam bilmediğimden soruyorum.

dene hocam içinde kalmasın:D komisyonları da unutma tabi hesap yaparken:D

Adsense yüzde 40 kesti komisyon korkutamaz beni sen neden söylemiyosun kötü bir tarafı varsa söyle bilelim :D

yahu ben partnerciyim zaten niye kötü olsun:Dama senin rakamların iyi,partner de kesin daha yüksek kazanırsın demek mümkün değil.düşün taşın neticede çok birşey kaybetmezsin her halükarda.ah adsense ah partner.

yahu ben partnerciyim zaten niye kötü olsun:Dama senin rakamların iyi,partner de kesin daha yüksek kazanırsın demek mümkün değil.düşün taşın neticede çok birşey kaybetmezsin her halükarda.ah adsense ah partner.

Haklısın neyse deneyek görek :p ünlem gelmiyecek ya o bile yeter :D

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Evet, para kazanmaya kapanma derdim var daha çok.

Böyle istatistikte genelde ünlem yersiniz hocam Adsense sizi rahat bırakmaz . Benimde başıma geldi ondan biliyorum . Aynı gün 6 tane en çok hit alan videoma ünlem düştü ve o kazancı daha yakalayamadım . Bence en baştan kanal kuracağınıza göre Partner daha avantajlı .

Partnerde ünlem, dünya geneli yoksa bu gibi durumlarda partner beni uyarıyor mu? Kovulma şartı sadece telif mi?

Adsense yüzde 40 kesti komisyon korkutamaz beni sen neden söylemiyosun kötü bir tarafı varsa söyle bilelim :D

Adsense bu istatistikten %10 kesinti yaptı geçen ay.

Haklısın neyse deneyek görek :p ünlem gelmiyecek ya o bile yeter :D

Evet, ünlemle uğraşmayalım da o bile yeter aslında.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Evet, para kazanmaya kapanma derdim var daha çok.

Partnerde ünlem, dünya geneli yoksa bu gibi durumlarda partner beni uyarıyor mu? Kovulma şartı sadece telif mi?

Adsense bu istatistikten %10 kesinti yaptı geçen ay.

Evet, ünlemle uğraşmayalım da o bile yeter aslında.
Hocam ünlem gelmez para kazanma gitmez bunlar öncelikli :) dünya geneli gelir tabi ama onu ayarlarsın önce videoyu deneme kanalına at sonra partnere.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri