Bu İzlenmeye Bu Tık Normalmi ?

C
  • Kullanıcı crazytesla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
normalde 100k izlenmeye 2k tık alıyorum 200tlden fazla getirisi var bugün kötü :S

haziran ortalarındaki 153k izlenim bugünlerde sürünüyor resmen ,68k lara kadar düştü,kapanan kanal yok bişey yok video ortası reklamlar açık anlamadım gitti:mad:

Sakinn dayı :D :D :D Relax oll :) Bugün benimde kötü 30k gösterime 1k tık almışım. :mad::mad:

Bukadar düşüş hiç bi ay yaşamadım ve düşme oldurdu ama bu kadarını hiç görmedim %40 nedir ya!!Onu geçtim bilmem dikkat ettinizmi tık başı gelen ücretler inanılmaz düşüşte sadece izlenme ve tık düşmedi yada bende öyle bilmiyorum.

bereket versın de arkadasım onu alamayaıp aylarca ugrasanlarda var

20 k izlenime alıyorum senin aldığın paranın 100 tl fazlasını

arkadaşlar tbm yeni güne 4 kurşla başlıyor kazançlarım çok düştü çok. Hem tık azaldı hem de tbm yerlerde

:) Bol kazanclar kardeşte konu ile alakası ne ? ne kadar aldını soran olmadıki ? :D

teşekkürler düşüş var demişte birkaç kişi bende sabah yerlerdeydi sonradan düzeldi ondan yazdım okadar düşüş yok yani
bide konu ile alakası ne ? ne kadar aldını soran olmadıki ?
ikisinide yazmana gerek yoktu

Şu durumda 20 - 25 tık alması gerekirdi , 2 gündür 2-3 gündür çok azaldı :confused:

rezalet.jpg

nedense videolarda hep ay başlarında patlıyor :)

to 4-5 in altına düşmez normalde bugün iki videoda patlama var to 1 :)

Bugün düşüşler vardı baya , zaten ayın ilk başlangıçlarında hep bişeyler oluyor.

tamamen yabancı ve özgün içerik 3 aylık kanal izlenim aylık 200k, tıklanma 1k :D

az falan diyordum ama an itibarıyle sıfıra inmiş durumdayım,bütün kanallarımın para kazanmaları kapatılmış:mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri