Bu kadar güzel bir forum heba oluyor..

Gunebakan

Kayıtlı Üye
Bu kadar köklü , güzel bir forumu geçen günlerde keşfettim ama kayıt aşamasından , profil düzenlemeye kadar o kadar sorunlar ile dolu ki , örneğin hatalar yüzünden profilime avatar bile ekleyemedim , üst yönetimin dikkate alması gereken çok fazla konu mevcut , biraz konuları incelediğimde geçmiş dönemlerde de benim yaşadığım birçok problemi yaşayan kişiler mevcut ama hala bir çözüm bulunamamış , hala üye akışı varken (ki kayıt aşamasında yüzlerce insanın kayıt olmaktan vazgeçtiğine inanıyorum , oradada hatalar mevcut) bu sorunların hala devam etmesi platformun daha da büyümesini engellediğini düşünüyorum. Genel sorunları ele alan 2025 güncellemesi gibi birşey gelirse forumun çok daha ileri noktalara gidebileceğini düşünüyorum.

bide emniyete bilgi vermeseler güzel forum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] :D :D

Forum şuan yaşlıların uğrak noktası olduğu köy kahvesi gibi, arada bir köyden geçenler de uğruyor. O tür kahvelerde masanın 2 ayağı bile olmasa kimseye tuhaf gelmez ya, işte buradaki durum da bu. Hatta şöyle söyleyim, forumun teması vs değişse ben üzülürüm, 10 sene önce neyse halen o, nostaljik, vasat belki ama hatıraları canlı tutuyor

Forum şuan yaşlıların uğrak noktası olduğu köy kahvesi gibi, arada bir köyden geçenler de uğruyor. O tür kahvelerde masanın 2 ayağı bile olmasa kimseye tuhaf gelmez ya, işte buradaki durum da bu. Hatta şöyle söyleyim, forumun teması vs değişse ben üzülürüm, 10 sene önce neyse halen o, nostaljik, vasat belki ama hatıraları canlı tutuyor

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim , o kadar güzel ki böyle geçmişinizi yansıtıp size güzel anıları hatırlatması , ama keşke böyle 2 tip tema seçeneği olsa eski yeni şeklinde insanlar istediğin kullanabilse ,şuan çok karışık geliyor bu haliyle bana alışacağız bakalım yavaş yavaş, ufak düzenlemeler yapılsa çok daha iyi olabilir forum açısından sürekli en azından yeni üye akışı olur

birde size birşey daha soracağım avatar koyarken hala geçersiz dosya tipi hatası alıyorum çözümü nedir acaba bunun

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim , o kadar güzel ki böyle geçmişinizi yansıtıp size güzel anıları hatırlatması , ama keşke böyle 2 tip tema seçeneği olsa eski yeni şeklinde insanlar istediğin kullanabilse ,şuan çok karışık geliyor bu haliyle bana alışacağız bakalım yavaş yavaş, ufak düzenlemeler yapılsa çok daha iyi olabilir forum açısından sürekli en azından yeni üye akışı olur

birde size birşey daha soracağım avatar koyarken hala geçersiz dosya tipi hatası alıyorum çözümü nedir acaba bunun

Evet katılıyorum, yenilik iyidir sadece alışma evresi can sıkıcı oluyor. Bana özelden dilediğiniz görseli iletin ayarlayayım

Keşke forum ilk üye olduğum zamanlara dönse. Forum o zamanlar baya aktifti, youtube nasıl para kazanılır harıl harıl çalışılıyordu. İnsanlar birbirine yardım ediyordu.
Gerçekten bende YTpara'nın yeri ayrıdır. :D

Aslında ben her gün giriyorum ama ilgimi çeken konu yok artık zaten youtube ile ilgili sorunları yada açıkları kimse özel dahi açıklamıyor söylemiyor ondan dolayı sadece bakınıp çıkıyorum

Eline sağlık hocam. Çok iyi anlatmışsın :)

Her gün uğruyorum ama bazen baktığımda konulara yazdığım mesaj nasılsa son mesaj olarak aynısı gibi duruyor

Formun ilk zamanlarında Serkanyt vardı Kimisi onun için youtubenin adami diyordu Sahi ne oldu ona ya çok merak ettim

bu arada dünyanın en basit teması budur heralde, en basic vbulletin temasıdır sanırım :D diğer üyelik vs konular tartışılır tabi ama ben de 11 yıl olmuş son 6 7 yıldır her pc açışımda bi girer bakarım ne var ne yok diye :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri