Bu Kadar Rezil Bir Film Görmedim Hiç

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben sinema ile arası oldukça iyi biriyim.. Son zamanlarda şahsen sinemaya gidip vizyonda izleme şansım çok olmuyor ancak geriden de olsa takipteyim.. Geçtiğimiz haftalarda yine nette gezerken Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Osman Pazarlama hakkında oldukça sert yazılara denk gelmiştim ama yazarların az bile söylemiş olacakları hiç aklıma gelmemişti...

Hatırlayacağınız üzere Recep İvedik tiplemesi ile sinema dünyasında ani bir yükseliş yalayan Gökbakar bu sernin ....unu çıkarana kadar devam ettikten sonra 2-3 iş daha yapmıştı.. Mesela ben bir önceki filmi Celal ile Ceren çok gülerek ve eğlenerek izlemiştim...Ama....

Bu Osman Pazarlama ne biçim bir rezalet ne biçim bir terbiyesizlik ne biçim bir ahlaksızlık ürünüdür ya... Bu mudur yani komedi... Biraz önce nette izleyeyim dedim ama ilk 15-20 dk'sını zar zor izledikten sonra artık şu köşkteli lansman sahnesinde ipler koptu ve kapadım geri kalanı da umrumda değil...

Şahsen türk sinema izleyicisinin bu denli rezil yapıtlarlardan hoşlandığını kabul etmek istemiyorum ama eğer durum öyle ise gerçekten yazık.. Bu kadar hayasızca film mi çekilir ya.

Sansürün her türlüsüne karşı bir adamın ama bu tür yapıtları keşke yasaklasalar rezil herifler... İzlemeyen arkadaşlarımız girip bir izlesinler anlayacaklardır tabi dayanabilirlerse...

Benim gibi sinemayı takip eden arkadaşların bu konuda ne düşündüğünü de merak ettim doğrusu bunları yazmamın da asıl sebebi bu...

Türk sinemasında artık hep aynı konuşma ağızları, aynı arka plan, aynı karakterler, aynı tema vesaire işleniyor. Ve kanımca her filmden sonra hepsi bir tık aşağıya düşüyor. O yüzden özellikle Cem Yılmaz'ın film serilerinde düştüğü hatayı hepsi tekrarlıyor. Bu sebeplerden dolayı da Türk sinemasına ister istemez bir ön yargı oluştu bende.

Şimdi diyorum ki para versen gidip izlemem hiç birini. Bana, 1000 kere seyretmiş olsam da, Yeşilçam filmleri yeter.

Yani bu tip filmleri izleyenlerin profili belli. Şahan da nabza göre şerbet veriyor, parasını alıyor.

Bu adamın afedersiniz osurmalı işemeli sıçmalı filmlerine kahkahalarla gülen adamlar başka bir filmdeki ufak bir sevişme veya öpüşme sahnesinde yaygarayı koparıyor. Bizim gelenek göreneklerimizde bunlar yok diye.

Ulan diyorsun işemeli osuruklu şeyler senin geleneğinde var da bu mu yok diye ama diyemiyorsun.

bence harika bir filmdi çok nbeğendim ben sinemada izledim ikisi çıkar umarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri